Zpět

Párty tip na týden 3.2. - 9.2.



První únorový týden nepřináší příliš zahraničních hvězd, ale na výběr jistě máte. Kam se můžete vypravit po klubech z celé naší republiky?

Pondělí

V Roxy se již rozjely Free Mondays, populární party se vstupem zdarma. Tentokrát hrají Matt Walli, Electro Slim a Bodie Raw. Kousek vedle v Chapeau Rouge se koná Chapeau Connection, hrají Black a Ill Rick, zazní hip hop. V brněnské Flédě bude koncertovat nejrychlejší dechovka na světě, Fanfare Ciocarlia.

Úterý

V úterý můžete navštívit třeba klub Cross, který pro vás připravil party Drumzone, na které hrají El Chupacabra, JW, TB a Skerman. Drumandbass zazní také v klubu Le Mirage na Vinohradech, hraje Curfew.

Středa

V Duplexu se ve středu neplatí, konají se zde středy gratis, čili Free Wednesday. Slovenský Polemic koncertuje v klubu Lucerna Music Bar. Volný vstup nabízí Retro, hraje zde dvojka Chris Sadler & Richard Reynolds. V brněnském Mersey se uskuteční koncert uskupení Neruda, což jsou pánové Holý a Ruppert. Psytrance se bude hrát v klubu Experiment v Liberci na akc Chilloviny.

Čtvrtek

Ve čtvrtek můžete zajít do klubu Roxy na Enjoy house. Ty nejlepší taneční kousky vám budou servírovat Subgate a Kifli. Breakbeat a electro se budou hrát v klubu Chapeau Rouge na Electro Breakz Party Rockin. V Lucerna Music Baru můžete navštívit koncert Skindred a Soil. Fléda v Brně láká na party Zodiac: Aquarius, kde mohou oslavit narozeniny všichni vodnáři, kteří mají také vstup zdarma.

Pátek

Klub Storm vás v pátek láká na party LXrave! s Luxor Sound Systémem, tentokrát spolu se zástupci francouzského labelu Astrofonik. Otvírají se také dveře klubu Ateliér, kde se bude konat party Game s Junior Janem a dalšími. Klub 2. patrp zve na Ghetto Punk, hrají DJs: Nzym, Akvamen, Lucky Boy. Na Flédě koncertují Skyline. Další brněnský klub pořádá part ZOO on tour, hraje Orbith. Liberecká Ďábelská Huť hostí Djane Luccia. Plzeňský Pantheon ožívá v pátek party House Addiction s Djanne Mejsi z pražského Retra. Znojemské GoGo nabízí drumandbass a party Bass City vol.9, hraje Rido.

Sobota

Do Roxy můžete v sobotu zajít na Party Ride, hraje Tazz a Michael C. Klub Storm přináší Winter Arena warmup s Bass Drop DJs, tedy warm up na festival na horách. Cover Place pořádá party Flying Circus, na které se hraje psytrance. V Crossu bude slavit Petr Hošek 47. narozeniny, takže zde budou koncertovat Plexis a zároveň bude hrát třeba Babe LN. Klub Galaxy v Hrdlech vás zve na Finlandia Party. DNB night – Warm-up Let it Roll se uskuteční v klubu Dolská ve Špindlu. Ve znojemském klubu GoGo vystoupí dvě kapely - Luno a Super Tuzex Boys. Klub Woko v Jablonci nad Nisou pořádá warm up na DNB Session, hrají Škubán, Kopeczek, Moower, Drumshot a Soul Fragment.

Neděle

Máte chuť v neděli na zajímavý koncert? Zajděte do Roxy na City and Colour!

Připravila: mia

Poslední komentáře