Zpět

Párty tip na týden 3.6. - 9.6.



Již nyní vám můžeme sdělit, že párty na Bukanýru budete muset na nějaký čas oželet - byl odtažen do doků, aby zde přečkal velkou vodu. Držme si palce, aby se situace co nejdříve uklidnila a aby zase vysvitlo sluníčko a vše bylo veselejší!

Pondělí

V Crossu se bude hrát na horní i dolní stage, nahoře to bude techno a dole dnb. Los Tekkenos uvítá celou řadu DJs a hrát se bude až do rána. Pokud chcete užít srandu, vydejte se do klubu Pekelnej bar na Screaming mondays, kde nepůjde o nic jiného než o karaoke - zpěváci mají slevu 50%! Cafe V lese uvítá festival Stimul.

Úterý

Druhé patro již dlouho obnovilo svůj provoz, v úterý sem můžete zajít na 3T Vernisage potištěných triček. Klub Abstract je to pravé pro úterní drink doprovázený prima muzikou - tentokrát sem můžete zajít na Houm Ekšn s Tomem Saverem a dalšími. V klubu Vyhlídka v Brně bude úřadovat DJ Johannes, který slibuje groovy muziku!

Středa

Nový klub Zephyr vás láká na party Drops, zahraje třeba Tuko a Z-kat. V Retru bude úřadovat Chris Sadler. Brněnský klub 7.nebe zve na taneční party House Wars se speciálními cenami drinků. Další brněnský klub Mandarin pořádá Singles party, kam mají holky vstup zdarma. Dance club U Kolji zve na Wednesday Party, kde se budou hrát taneční hitovky.

Čtvrtek

Ve čtvrtek můžete dobře zakalit a přitom udělat také něco pro dobrou věc. V Radosti Fx se totiž koná benefice pro rodinu mrtvého kamaráda. Hraje třeba Rytmus a spousta dalších, na R-SPEKT! se bude hrát i nahoře v loungi. Lucerna Music Bar nabízí koncert pěkně tvrdé kapely - zahrají zde NoMeansNo. V klubu Cross se koná Reggaenerace, na které vystoupí třeba Digital Wi Digital z Polska. Brněnský Favál pořádá Óčko Space Party.

Pátek

V pátek hrají v klubu Retro Bon Finix & Pietros.V klubu Meet Factory se odehraje jistě zajímavý koncert, vystoupí zde Emika. V Ostravě na lodi Alexandria je možné se zúčastnit Exe Jeans Party s celou řadou DJs ve stylu rnb a hiphopu. Opavský klub Stoun pořádá Bass Invasion ve stylu dnb. Klub Duku Duku pořádá Free Dance Party s DJ Fullerem. Ektor a DJ Wich vystoupí živě v klubu Mexx v Telči. V klubu Belmondo se uskuteční warm up na festival Svojšice s Chrisem Sadlerem a Džejárem.

Sobota

V sobotu doražte do klubu Mecca na Black Star Night, kde vystoupí přední ruský rapper L'One. Klub Yes! nabízí Revolution Beats, vystoupí třeba Golpe, Spiriakos a další. Klub Galaxy Hrdly nabízí návštěvu do klubu Mecca - koná se zde MeccaZoo tour DJ Peer Van der N, Mike Frost a Marinos Caswell. Ústecký Music Club Emco uvítá fanoušky rnb a hip hopu na Partytime. Jihlavský klub Soul uvítá Pavla Bidla, takže na party KOPR - Warm up zavládne jistě super atmosféra.

Neděle

Reggae může být v nedělní večer fajn, zajděte na něj třeba do Paláce Akropolis, kde hraje Prosound system.

Připravila: mia

Poslední komentáře