Zpět

Párty tip na týden 4.5. - 10.5.



I tento týden máme volný pátek, takže se může kalit už od čtvrtka. Už ve čtvrtek se koná Magnetic Festival, kam můžete vyrazit, pokud budete mít chuť na dobře rozjetou halovku! 

Pondělí

V pondělí můžete zajít tradičně do Roxy na Free Mondays, tentokrát zahraje slovenská kapela The Ills, dále pak DJs Selecto Komandante až do rána. Brněnské Mersey zve opět na Salsa party s výukou tohoto tance.

Úterý

Prima akce proběhne v Lucerna Musc Baru, zahraje zde rozjetá kapela Portico a dále vystoupí DJ Nobody listen a Pierre Urban. V olomouckém klubu S-Cube zahrají The Feud z Británie jako afterparty po Majálesu. 

Středa

Na DNB Wednights je jako každou středu ve Stormu vstup grátis, hraje dnb crew Breakart. V Roxy si můžete připomenout, že se blíží léto, zahrají zde totiž zástupci tzv. tropical housu Thomas Jack a Matoma

Čtvrtek

Ve čtvrtek můžete vyrazit na již zmíněný festival Magnetic, tentokrát hraje hvězdný Nicky Romero. V Roxy vystoupí Skream z Británie, průkopník dubstepu a člen uskupení Magnetic Man. Na Euphoria Pre party v klubu Bocca v Olomouci vystoupí Reorder, Thomas Coastline, Pico, Unbeat, Martin Gredner a další. 

Pátek

Přes den se určitě zastavte na Million Marihuana March, letos na Štvanici, afterparty v rytmu dnb se koná ve Stormu. Sodoma Gomora s Loutkou a IM Cyber proběhne v 2.patře. Ergee, Jayyare, & Milan Bílek zahrají v Retru. Na Vinyl Party zve Mersey v Brně. Pavel Bidlo zavítá do klubu Perpetuum. 

Sobota

V sobotu můžete navštívit party Port of trance v klubu Magnum. Na Onkobeats for us zve táborský klub Kotnov. Elektro se bude hrát v olomouckém klubu metro na Allstylez Night. Pardubický Gimlet pořádá party Fresh Music , hraje DJ Yaris. V jihlavském klubu Soul vystoupí Smack

Neděle

V neděli zahraje v divadelním baru klubu Akropolis DJ Flux

Připravila: mia

Poslední komentáře