Zpět

Party tip na týden 5.3.2012 - 11.3.2012



O příštím týdnu se rozhodně nedá říci, že by nás promotéři zanedbávali. Jen v pátek najdete v naší databázi přes 100 různých párty a dupáren! Pravda, příští týden nepřináší příliš cizích jmen, jednou z mála výjimek budiž Roxy a také klub Yes!, kam ale můžete vyrazit na nefalšovaný karneval! Jistě ale zapaříte i na naše osvědčené české dýdžeje!

Pondělí

Pokud budete mít v pondělí taneční náladu, určitě si zajděte do klubu Roxy, kde ses budou konat velmi povedené Free Mondays. Toto pondělí budou ty nejlepší taneční kousky vybírat Roman Rai a speciální set zahrají náš oblíbený Pavel Bidlo s Kubátkem. Další oblíbený Re:Start se uděje v klubu Yes! Pěkná tekkno nálož na vás čeká v klubu Cross na Los Tekkenos. Na jungle si v pondělí můžete dojít v Brně, konkrétně do klubu Fléda na Free DNB Monday s dýdžeji LAZZNA, MYSTIQUE, MUSHKA,  a WIIT. Hrají Trox, Mgl23, Kodex, Yseter (live) a Frantekk.

Úterý

Na úterní paření neboly Tuesday Clubbing můžete vyrazit do KU baru, kde bude stát za gramcemi DJ Raffael De La Rue. V klubu Yes! bude vládnout rnb a hip hop a dívky a ženy mají vstup zdarma - koná se zde totiž Spotlight Jam, kde budou hrát dýdžejové Black Jesus a Tony Mofyah. Na brněnské Flédě bude tento den jistě narváno. Hraje zde totiž mezinárodní kapela N.O.H.A, což je záruka skvělé show a povedeného tanečního zážitku. Na Electrobeat Theatre můžete zajít do frýdecko-místeckého klubu Stoun.

Středa

Housík ve středu bude znít pražským Roxy, kam můžete jít na párty LOUNGE PARTY in HOUSE with LIVE SAX s dýdžejiYannick a Filip Markes project. Klub Ateliér nabízí párty MUP party western edition. Do klubu 001 na strahovském kopci můžete zajít na akci DJ Big Majkl. Klub Černá ovce pak uvádí Rádio Vrtulník Show. Nejenom studenti mohou vyrazit na Flédu na párty Ebrieta s dýdžeji Shaff, Andrea Fiorino, Leonov Bronski a Fake May. Hrát se budou house a nalévat pití za speciální studentské ceny. Dance klub U Kolji umožní předvést vaše taneční výkony na akci Wednesday Night Fever s dýdžejem Pears.

Čtvrtek

Ve čtvrtek můžete vyrazit oslavit MDŽ do Roxy na LOUNGE PARTY in LIQUID FUNK, zahrají vám DJs Panorama, Peejay a Hemoglobin. Na Lambrusco pro všechny ženy a dívky zdarma láká klub Alibi na akci Pařmenky. Hip hop bude znít v Radosti FX na akci FX Bounce! K tanci a poslechu hrají DJ KWÉ, SAYBON a JORGOS a těšit se můžete i na breakdance show! Klub Theatro umožňuje vstup zdarma a hrát bude DJ Lavoir. Brněnské Perpetuum tradičně nabízí Maximal, tentokrát s dýdžeji Pete Ripe, Dazy, Alexx, Dave Legato a Upgrade. Párty Maraton se bude konat v Coctail baru Koruna v Opavě.

Pátek

Pokud se nechystáte na hory, vyražte v pátek si zatančit do klubu, možností je skutečně mnoho! Tak například v Radosti si budete moci zavzpomínat na to, jaké techno se hrálo před rokem 2000. Koná se zde totiž Remember techno a zahrají takové legendy jako Igor Pataky, Dalo nebo Pavel Krejdl. Roxy vás zve na párty One night tentokrát s Brňákem Javasem. Chcete zkusit něco úplně nového? Zajděte do klubu Loungebar na akci Guest DJ, kde zahraje host z Berlína! Do krytu tedy klubu Cover Place můžete zajít na 13 let Fatal Noise Sound system. Klub Insomnia pořádá akci Insomnia on the Wings, kde zahraje DJ YERGEE a OPERATIVO. Do Matrixu se můžete vydat tančit na jump-up - koná se zde warm up k junglovému svátku Imagination, zahraje Dub Zero. Táborský klub Kotnov pořádá Tattoo party, kde bude desky rozáčet CHRIS SADLERa DÁŘA. Na Flédě zazní populární dubstep na akci Invasion Dubstep Night Vol. 8. V 7.nebi zahraje LayDee Jane. Na akci Groove můžete vyrazit do klubu Event Music bar v Hradci Králové, o dobrou náladu se postará DJ Michal Pešina a Miguel.

Sobota

Na pořádný karneval, tedy Carnival Fest můžete vyrazit do klubu Lávka. V masce můžete vyrazit i do klubu Yes!, kde vás pobaví dýdžej, který bude také maskovaný! Koná se zde totiž Fashion Night, kde vás dokonce zdarma zkrášlí! V klubu Ateliér se koná warm up party k Trancefusion s dýdžeji MARK ETESON, TONI GLIDE, Thomas Coastline, Sandeagle, MarcoS a Mike M. Ve vyškovském klubu B29 se koná akce ALTERNITE a hrát se bude drum and bass, minimal, techhouse. Klub Fullhouse v Poděbradech nabízí párty, co se bude líbit všem, co nosí rovné kšilty. Vystoupí zde totiž DJ WICH a NIRONIC. Break house vám budou hrát v olomouckém klubu 15 minut.

Neděle

Hip hop v neděli je možné slyšet v klubu Yes! na akci Fabulous Sunday Swagga s dýdžeji  Swaggar a Teddy Ziggy, dívky a ženy mají vstup zdarma. KU bar nabízí Chillout Sunday. Na electro můžete i v neděli zajít do klubu Chapeau Rouge, kde se koná Dutty Electro. Brněnský klub Sklenick pořádá párty s názvem KNUEPPEL.

Připravila: mia

Poslední komentáře