Zpět

Párty tip na týden 6. 6. - 12. 6. 2011



Pondělí

Tak co? Jaký byl víkend? Pevně věříme, že sis ho jak se patří užil/a. Nový týden je tu a s ním i další várka pravidelných párty tipů serveru DOKLUBU.CZ. A ne jen tak ledajaká! Tohle je vůbec poprvé, co ti Párty tip přinášíme také ve formě videa. Dnes z příjemného prostředí pražského KU baru v Rytířské ulici.

Úterý

Pondělí 6.6. : Říká se, že Praha nikdy nespí. Možná, v pondělí přesto tak trochu líně zívá a nepulzuje životem jako po zbytek týdne. Přesto známe místo, kde jsou pondělky vyhlášené. Ano, hádáš správně, je to Roxy! Pravidelná Free Monday se tentokrát promění v launch party nového labelu Moving Pictures. Za ním nestojí nikdo jiný, než rezident noci Flow DJ Roman Rai. Na novém labelu stihl Roman zatím vydat EP (extended play vinyl) s názvem Nicky. To a mnohem více uslyšíš jedině na Free Monday - Moving pictures launch party!

Středa

Úterý 7.6. : V úterý si tě dovolíme pozvat právě do KU Baru. Druhý den v týdnu je zde ve znamení rezidentní noci Be a Tuesday Dj!, kterou ti přináší server DOKLUBU.CZ a DJ Steri J. Muzikálně nadaný Steri přitom vyznává směsici deep house, vocal house a funky house. Zkrátka perfektní kombinace pro navození té správné lounge atmosféry.

Čtvrtek

Středa 8.6. : Uprostřed týdne už nějaký ten čas tancechtiví směřují do pražských Holešovic. Právě tam totiž stojí klub Mecca, a právě v něm se tehdy konají pravidelné akce Středa gratis. Výjimka nenastane ani tentokrát, mejdan to bude jistě zase prvotřídní… Za mixážním pultem stanou DJs Macio, Bloch a Lafayette. Tak nezapomeň, brána do Meccy otevírá úderem jedenácté…

Pátek

---

Sobota

Čtvrtek 9.6. : Týden se přehoupl do své druhé poloviny a my cítíme, jak se nám do žil opět vrací životní síla. Na tento den ti proto doporučíme návštěvu nového originálního klubu Yes! Od osmi do jedenácti je tento klub ideálním místem pro příjemný drink s přáteli, poté se promění v perfektní místo na divokou párty a je jen na tobě, kdy budeš mít dost. Ve čtvrtek se můžeš těšit na pravidelnou klubovou noc Yescream with DJ Smack spjatou s pořadem Iscream (speciální dvouhodina muziky z britských ostrovů – uvádí jí DJ Smack) na radiu Spin!Kosheen v Mecce

Neděle

Pátek 10.6. : V pátek budou mít mnozí ohromné dilema. A není divu, proti sobě stojí dvě těžké váhy: Zatímco v Mecce vystoupí (nejen) populární duo Kosheen, Sasazu pořádá po půl roce další jedinečnou párty Decadance – tentokrát s podtitulem Cabaret.

Decadance v SasazuKosheen se v Mecce představí v exkluzivním setu složeném z remixových děl vlastní produkce. Nejsou však jedinými hvězdami, které Mecca nabídne. Kromě nich totiž vystoupí také dlouholetá stálice české taneční scény DJ Orbith.

Sasazu kontruje velkolepou show a nezaostává ani po hudební stránce. Posuď sám: světoznámí francouzští DJs a producenti Arno Cost a Tristan Gartner, česká DJská královna Lucca s vokalistkou Terezou Černochovou nebo matadoři z DJského kvarteta Proud-M – Revis, Pete Walk, Adam Cloud a Marshall. A teď babo raď!

 

Sobota 11.6. : Jestli pátek přežiješ ve zdraví a roupy tě chytnou i v sobotu, můžeme ti nabídnout opět návštěvu Meccy, kde se koná pravidelná Fame s DJem Brianem. V Sasazu můžeš prožít africký večer s názvem Africa melting fest. Zajímavá je informace, že právě v sobotu 11. 6. vystoupí český DJ Tommy Rogers a spolumajitel vyhlášeného afterparty klubu Studio 54 v Amnesii na Ibize - k této příležitosti ti s ním přinášíme exkluzivní rozhovor. Sobotní afterparty ve Studiu 54 nese název právě Amnesia afterparty.

A vůbec, kdyby se ti náhodou v sobotu nechtělo moc divočit, zajdi si třeba do muzea. V tento den se totiž zároveň koná také 8. ročník Pražské muzejní noci – a pak, že jsme kulturní barbaři!

Neděle 12.6. : Ty snad ještě nemáš dost? Tak dobře. V neděli si můžeš skočit třeba na zahrádku v café baru Silwer. Kdybys náhodou nevěděl, je to hned u Můstku. Hudební doprovod zajistí DJ Martin Frank, takže se těš na nějaký ten příjemný housík. Začátek už v 18:00!


Poslední komentáře