Zpět

Párty tip na týden 6.1. - 12.1.



Tento týden se kluby rozjíždějí opět naplno. Pokud jste si řekli, že si na začátku nového roku dáte detox, nebo prostě oraz od akcí, pak teď je správná chvíle vyrazit. Nabízíme vám třeba skvělé Freestylers ve Stormu a další lahůdky.

Pondělí

V pondělí vás pozveme třeba do KU baru na Winter Mondays na prima míchaný drink a nějakou prima housovou muziku. Pokud vám nestačil víkend, zastavte se v Chapeau Rouge, které slibuje pěkně rozjetou party Chapeau Connection. Muziku bude vybírat třeba DJ Goldstar. Chcete se naučit salsu? Vyrazte na Noche Latina do brněnského Mersey.

Úterý

Úterý je ten pravý den na Tuesday Chillout v mini klubu Abstract v Praze na Vinohradech. Pokud chcete slyšet něco údernějšího, zajděte na Funky Breaks do Crossu, kde se bude hrát break beat, funky a deep house.

Středa

Ve středu hrává v klubu Retro tradičně dvojka Bon Finix & Chris Sadler. V klubu Magnum můžete dokonce najít toho pravého na Tokátkově seznamce - party, kde se bude hrát house. Na Indie Music Night můžete vyrazit do znojemského klubu Gogo. Wednesday Party s DJ Dashem J pořádá Dance klub u Kolji.

Čtvrtek

Čtvrtek přináší tradičně FX Bounce, party nabitou hiphopem v Radosti FX. Pobavit se můžete také v klubu Bukanýr na Fúzi, hrají Mr. Ultrafino a Chochacz. Brněnské Perpetuum uvítá DJ Andyho Smittha, hrát se bude techno. Hradecký Level zve na Singles party, kde se můžete i seznámit!

Pátek

Pátek je zde a my vám nabízíme již zmíněné Freestylers v klubu Storm na Žižkově. Pěkně tvrdě se bude hrát v klubu Cover Place na Take Cover, znít bude systémové techno. Drumandbassový nášup nabízí brněnský Favál, kde se koná Stepslet. Brněnský Kotnov bude slavit své Třetí narozeniny, gratulujeme! Hrát se bude house a přesný program je zatím překvapením. Na house party Future Disco láká zlínský Block 12. Ostravský Fabric zve milovníky staršího drumandbassu na DNB  90's. Těšte se na spoustu oldschoolových hitů!

Sobota

Pokud chcete zažít perfektní výhled na město a k tomu houseovou muziku, zajděte do klubu 360° na Persian Night. Klub Yes nabízí party From Paris To Prague, hrají hosté z Francie a čeští DJs. Na Flédě budou slavit všichni Kozorozi, koná se zde Capricorns, kde hrají Toomuch, Pety White, Johannes, Layup a Electronic Bitches. Na Brainwave můžete skočit do olomouckého Metro chill out clubu. Znít bude grime, dubstep, trap a rap. URA Sound System Dj´s zahrají v jihlavském klubu Soul.

Neděle

Neděle bývá na počet party tradičně nejslabší, nabídneme vám alespoň Jamasterap v klubu Cross.

Připravila: mia

Poslední komentáře