Zpět

Party tip na týden 6.2.2012 - 12.2.2012



Mrazy neustávají, spíše přitvrzují, ale věříme, že vám to na náladě neubírá. Akcí je stále dost a únor není pro promotéry rozhodně nijak mrtvé období. Naopak, akce se konají po celé republice a pro kluby je zima tradičně lepším obdobím, kdy lidé ještě neutíkají do přírody. Co vám tedy doporučujeme pro druhý únorový týden?

Pondělí

Roxy tradičně nezahálí ani v pondělí a pořádá svou klasiku - Free Mondays. Tentokrát zve na ska, DJ Boldrika Selecta a další. O tom, že by nebylo plno, se jistě bavit nemusíme. Pokud se vám nechce na Ska a přesto byste prodělali po prokaleném víkendu pořádny Re:start, zajděte opět tradičně do klubu Yes! čili do Demínky. Máte rádi klubovnu 2.patro? Pak se tam můžete vypravit i v pondělí, kdy zde hrají k tanci i poslechu DJ Robot a Manio na akci Libido. Pokud se chcete z mrazivého Česka přenést na pořádně horkou Ibizu, dojděte v pondělí do ostravského klubu T2, kde se koná Ibiza Night vol. 5 a slibují i překvapení!V Brně se v pondělé hraje tradičně jungle na DNB Monday na Flédě.

Úterý

V úterý chystají v pražském Crossu akci Lealoo + Break Night, takže bude hrát naživo kapela a zazní také breakové rytmy. Pokud máte rádi old school rap, pak si zajděte do Paláce Akropolis na Oldschool rap attack & RIDDIMWISE DJs. Akce se koná v Divadelním baru, takže za ni neutratíte ani korunu. Do Chapeau Rouge vás můžeme pozvat na rap a party Thank You Jay Dee. Klub Phenomen pořádá akci Student Tuesday nejen pro studenty - s ISIC je možné získat prima slevy. Na ska je možné si zajít i v Českých Budějovících, kde se koná v klubu K2 Ska party.

Středa

Středa znamená v klubu Yes! tradičně noc zlých holek, neboli Bad Girsl Night. Dobrá zpráva je, že všechny nejenom ty zlobivé holky si mohou poručit vybrané drinky za polovinu. V Roxy budou ten den hrát dýdžejové Roman Rosi a Tomizc na akci Lounge Party in Bluesound. Nejen pokud máte po zkouškách, můžete zajít na After Zkoušková Party do studentského klubu El Magico. Klub Insomnia nabízí Morgan party. Pokud to v Praze přetáhnete a nebudete muset spěchat za povinnostmi, je možné se odebrat na after party do Studia 54. Asi byste to nečekali, ale bývá narváno! Stýská se vám po hudbě z devadesátek? Zamiřte do budějického klubu K2 na 90ky Matyáše Palkoviče. Pokud se vám zasteskne uprostřed týdne po dobrém dnb, zajděte si na Stoundrum do frýdecko-místeckého klubu Stoun.

Čtvrtek

O čtvrtku se říká, že je to malý pátek. Pokud to chcete ověřit v praxi, vydejte se v Praze do klubu YES! na Boogie Lab. - nový večer ve znamení funky a breaků s dj Electrom. Na jungle a drumandbass si můžete zajít do Roxy na akci LOUNGE PARTY in Drumandbass. Pražská Radost FX pak láká na hip hop na akci From Sudan 2 Prague s dýdžeji Kwe, Noir, Raval a Koogiee. Na devadesátky Back To 90`s si ve čtvrtek můžete zajít do olomouckého klubu 15 minut. Další olomoucký klub Arktic pořádá akci Thank you J Dilla na počest známého hiphopového hudebníka. Znojemský klub GoGo nabízí funky house na akci FunGes Mixes s dýdžejem Danger Dan a Fung.

Pátek

Nebojme se pátku! Jako vždy je z čeho vybírat. Opět vás zveme do atomového krytu! Tedy přesněji do rozjetého nového klubu Cover Place, kde se koná akce Guatemala Libre, kde zahraje například Kuba Soulcheck. Zkuste přijít jako jedi z prvních, protože vás čeká drink zdarma! Zastesklo se vám po tom, že jste už dlouho neslyšeli pěkný trance se vším, co k tomu patří? Pak musíte jít v pátek večer do pražského Sasazu. Zde se uskuteční party Trancefusion v klubové edici, hrát bude John O´Callaghan, Roger Shah, Cliff Coenraad, Thomas Coastline, Martin Gredner a Betsie Larkin. Na nový večírek DISORDER w/ JOKER zve Roxy. U gramců budou stát djs z  Smack back2bak Chik a Mc Fuckstroy, Franill a Dryma. Další pražský klub Yes! uvádí párty City Birds, kde se bude hrát minimal a tech house. Vystoupí Marconi, Steven Fearn z Velké Brotánie, K.Sandra a Ezwell. Fléda se tento pátek bude otřásat v rytmu dubstepu díky akci Invasion Dubstep Night. V brněnském Favále se bude konat warm up party k Let it roll, svátku drumandbassu. Ostravský Bandit si připravil noc plnou old school hip hopu s Járo Slávikem - koná se zde párty Duo Snow a Jaro Slávik feat. MC Dinero.

Sobota

Říkáte si, že dýdžej Tráva hraje v Praze málo často? Nyní ho budete moci slýchat zase o něco více. V klubu Yes! mu totiž zřídili novou rezidentní noc Lizard. Radost FX představuje zpěvačku ze Soul II Soul ROSE WINDROSS na párty Valentýn z Londýna s láskou. Naopak na antovalentýnskou párty si můžete zajít do Sasazu na ANTIVALENTINE'S, kde zahrají Tony Angelo, Dail Manene, Castor, KWE, ABDU-HD,  Martin frank a Richard Reynolds. Valentýnská párty se uskuteční také v táborském klubu Kotnov. kde bude desky roztáčet DJ Martez Ortega. Českobudějovický Paradox pořádá akci Groove Family Night.

Neděle

Pokud se vám nechce v neděli sedět večer doma, zajděte si na předvalentýnskou párty do klubu Yes! Ženy a dívky neplatí vstup a hrají Djs Swaggar, Teddy Ziggy a Drey. Na dub zajděte do pražské Akropole, kde hraje tradičně Prosound System s Kryshpeenem a MC Dr. Kary. Do pražského KU Baru si můžete zajít na tradičné chilloutové neděle - Chillout Sunday. Zahrají vám dýdžejové Steeri a DINII.

Poslední komentáře