Zpět

Párty tip na týden 6.5. - 12.5.



Příští týden můžete zajít mimořádně už v uterý, které je tentokrát dnem před svátkem, na festival Magnetic, anebo přijít obhlédnout zcela nový klub Zephyr, který se přihlásí velkou party! Dny, po kterých se můžete vyspat, jsou dokonce tři!

Pondělí

V pondělí můžete tančit v Roxy na Free Mondays, zahraje St. Claire. Pekelnej bar nabízí akci Splash in Monday. Zahrají Mark Twin, Funspeed,Pif & guests. Klub Chapeau Rouge bude tančit v rytmui breakbeatu a funky, na Chapeau Connection zahrají Goldstar, Magic a Wavezz. Na Flédě se tradičně koná Free DNB Monday.

Úterý

V klubu Kruháč se koná Electro Night, bude se hrát třeba drumandnass, ale také electro a trap. Duplex uvádí svěží party Club Mint s DJ Raffaelem Dela Rue. Klub Alibi nabízí párty nejenom pro studenty Student Nights. Brněnský klub 7.nebe pořádá Nebeský majáles s DJs Subgatem, Hydrophonicem, Elite a dalšími. Radost FX je otevřená pro všechny studenty, koná se zde party Nation 2 Nation. Klub Stolárna v Havířově potěší fanoušky hiphopu na party Hip hop dont stop.

Středa

Ve středu bude v Roxy vyhrávat Dan Cooley na Enjoy house, takže je jasné, co se bude hrát. Duplex nabízí středy zdarma, tedy Free Wednesday s DJs Fcuk with Emulator a Pierre Marco. Lucerna Music Bar nabízí koncert Courtneyho Pine. Klub La Mafia pořádá noc Get Fresh s DJs Poetou. Jags Party se bude konat v klubu Jags. Klub Vlak v Liberci potěší milovníky muziky z konce minulého tisíciletí, protože přesně taková muzika se bude hrát na Retro party.

Čtvrtek

Ve čtvrtek můžete zajít do klubu Pekelnej bar na Thursday Exhibit, gramce budou ovládat DJs Sweder, James Lurk, Funspeed. Klub Theatro nabízí party Absolut Thursday. International UV party se konán v klubu Favál v Brně, hrát se bude housík. Další brněnský klub Perpetuum bude znít technem, které se hraje na party Stereo.

Pátek

Klub Ateliér pořádá Stormwow Nights DJ Martezem Ortegou. Otevírá se nový klub Zephyr a právě tento pátek pořádá Zátěžovou party s DJsMike Trafik, Jorgos, Robot a N'zym. Retro nabízí party Into The Clouds s DJs Manene, Yan Dark. V klubu Roxy se koná Drumandbass.cz Night s DJs Ridem, Sukim a dalšími. Pardubický klub Gimlet pořádá narozeniny Michaela C, hrát se budou samé hitovky! Klub The Big Bang v Pardubicích nabízí příležitost pro všechny, co se chtějí chopit mikrofonu, koná se Beatbox Open Mic.Liberecký klub Maximal je tu pro fanoušky Drumm and bassu!

Sobota

Roxy v sobotu hostí GTFCKD Street Dance Show, akci pro všechny milovníky povedených tanečních kousků. Klub Signal nabízí party Ace of Basse v rytmu dubstepu a drumandbassu. Brněnský klub Perpetuum pořádá Calling Vibes, party s DJ Michalem Pešinou a housem. Klub Apollo 13 v Prostějově nabízí party Electronic, na které zahraje Dan Cooley a Elite. Taneční akce jen pro silné jedince se můžete zúčastnit v klubu Centrum Domino v Ústí nad Orlicí. Djane Luccia zahraje v klubu Ďábelská huť v Liberci.

Neděle

Pokud ve vác dřímá MC, můžete si tuto zábavu vyzkoušet na party Jamasterap, kde je mikrofon přístupný pro všechny zájemce v klubu Cross.

Připravila: mia

.

Poslední komentáře