Zpět

Párty tip na týden 6.8. - 12.8.



Vedra neustávají a meteorologové ani žádnou změnu nehlásí, takže teplých protančených nocí si budeme moci užívat i nadále. Tančit můžete v klubech, ale i pod hvězdami a neomylně se blíží jeden z největších festivalů - Open Air Festival!

Pondělí

Pondělí příliš pozvání na tanec pod hvězdami nepřináší. V Praze se můžete zkusit zastavit na Náplavce, kde to žije snad každý den, anebo se projít do Starého města a zde zajít do Chapeau Rouge na Chapeau Connection, či zahnout na Smíchov a zde v klubu Mirage si nenechat ujít akci Mishmashenka.

Úterý

Vedro bude v úterý pokračovat vesele dále. Zachraňte se třeba v klubu Yes! na party Spotlight, kde budou hrát DJs Black Jesus a Tony Mofyah. Případně zajděte do Duplexu na svěží party Club Mint. Zahrají Macio a Andy Road. DJ Biodan vás potěší housovými rytmy na Tunesday v Roxy.

Středa

Čekáte na výplatu jako na smilování a stejně byste chtěli pořádně pokalit? Zajděte do klubu Yes! kde utratíte pouze malý obnost za vstup a poté již můžete konzumovat celý večer víno zdarma! V Chapeau Rouge bude nahoře úřadovat Jana Kománková a předvede svůj Eclectic Mix, o patro níže se bude hrát dubstep! Klub Retro přináší The big Wednesday, hrát budou Roberto Chochola & Sweder a vstup se neplatí!

Čtvrtek

Vedro, nevedro Fx Bounce v Radosti se pořádá i nadále! Tentokrát s hostem z Bratislavy. Tento den také začíná Open Air Festival! Underworld a mnozí další zahrají na letišti v Panenském Týnci. Ve čtvrtek navštíví Lucerna Music Bar jamajská hvězda reggae Chronixx. Na lodi vám bude večer určitě dobře. Vyjeďte třeba na loď klubu M1, na které zahraje Koegee a další, jede se na lodi Valencia, sraz je na Dvořákově nábřeží v devět večer!

Pátek

Další zajímavý festival plný taneční hudby se koná na Žďákovském mostě, kde startuje Summer Session, festival plný taneční muziky. V Roxy se koná jako vždy Climax, opět s Chrisem Sadlerem. Dance klub u Kolji v Litomyšli si připravil party Back to the 90's, tedy výlet do minulosti. Ve Starých lázních v Kolíně vystoupí DJ Tomcat. Free-D-Bar pořádá další party na pláži - DnB Live Session, kde vstoupí třeba oblíbená Babe LN. Kutnohorský klub Planet pořádá  Paradise Dance Night.

Sobota

V sobotu se v klubu Duplex koná party Back to the Future s DJ Junior Janem. Nebo můžete vyjet s DJ Trávou a dalšími parníkem Tyrš na akci BPM DJs. Klub Disco Ballagio v Říčanech pořádá Balla Beach, kde se bude hrát house a electro. Ty samé druhy muziky se budou hrát v brněnském Perpetuu na FOK U, za gramce se postaví Patchi, Netix a BeatSplitterz. Potěšíme vás hned dvěma tanečními festivaly. Ten první se bude konat na jezeře v Poděbradech, jmenuje se After ride party a kromě tance si můžete užít také bmx videa! A pozor, vstupné je dobrovolné! Unique House Festival Vostrov se bude konat v Hněvousicích u Mnichova Hradiště, zahraje třeba Enrico.

Neděle

V neděli si můžete zatancovat třeba v brněnské Bastile na Neverending party. Hrát se bude house.

Poslední komentáře