Zpět

Párty tip na týden 7.10. - 13.10.



Příští týden jistě pookřejí všichni fanoušci junglu - v Praze se totiž otevírá nově zrekontrouvaný klub, kde se budou hrát jen lámané beaty. A na otvíračku přijedou skutečně velká jména drumandbassu! Otevírá se také nový klub Party House ve Znojmě, kde zahraje LadeeJane.

Pondělí

V pondělí bude v Lucerna Music Baru koncertovat Ten Years After. V Roxy se opět odehrají Free Mondays, tentokrát zde zahraje skupina Mikuláše Rúžičky Piano, poté proběhne party za účasti Rustyho Foxe, Drahoshe a Petera News. Na Flédě v Brně proběhne další zajímavý koncert, a to americké skupiny 65deaysofstatic.

Úterý

Ta samá kapela se přesune další den na koncert do Roxy. V klubu Duplex proběhne party Nation2Nation, která si klade za cíl představovat různé národy, tentokrát to bude Francie, studenti platí o hodně snížené vstupné. V hradeckém klubu Level se uskuteční party nejenom pro fanoušky volejbalu, akce Coctail Dýchánek, hraje DJ Volejka.

Středa

Ve středu můžete prima ušetřit, klub Duplex totiž pořádá Free Wednesday, akci, na které se vstup neplatí a tančit se bude na house pod taktovkou DJs Pierre Marco a Jaqullin. Známý rezident Retra Roberto slaví narozky, oslaví je na akci Roberto´s B-Day party, kde zahraje třeba Subgate. Hradecký Event vítá nové studenty na Welcome party for students za účasti DJ Medicmana, který zahraje oldies, rnb a disco. Fanoušci skáčka by měli dorazit na Flédu, kde vystoupí Sto zvířat.

Čtvrtek

V Roxy ve čtvrtek vystoupí Foreign Beggars a Noisia v zajímavém projektu I Am Legion, těšit se prý můžeme na dnb, dubstep a mnohé jiné rytmy. V Retru odehrají své sety DJs Laffayette & Jayyare& Mike Morphine. I hradecký klub Level si připravil uvítací party pro studenty - hrají Laaw a Luky.

Pátek

Na pátek se těší jistě mnoho fanoušků dnb - konečně se otevírá klub Storm a na Grand Opening vystoupí nikdo menší než Ed Rush! Velké jméno uvidí také Brno, na Citadele totiž vystoupí božský Kája, tedy Carl Cox! Na brněnské Flédě vystoupí Emika, velmi zajímavá zpěvačka s českými kořeny. Liberecký klub Experiment nabízí party Click Clack, kde se bude hrát progressive, minimal, house a deep house. Ostravský klub Fabric přivítá u nás tolik oblíbenou kapelu N.O.H.A. Vyškovský Havana Music Club uvádí party (D)rambajs. Plzeňský Pantheon music club představuje zajímavou akci Atmosphere orchestra, která spojuje sety oblíbených DJs s vystoupením houslistky.

Sobota

Duplex přináší akci WoW Taste of India s DJ Anishem Soodem. Jihlavský klub SOUL music club přiveze pražského Lucase Hulana na akci Elektrio presents vol. 3. Liberecký Experiment nabízí Radio1 night - liquid funk edition s dalším pražským hostem Danem Cooleym. Pohoda club Sedlčany zní většinou v rytmu dnb a tuto sobotu to nebude výjimka. Koná se totiž DnB Night. Mayhem'n'Madness je akce v klubu Event Music Bar, která by měla přinést zajímavé dnb rytmy.

Neděle

V neděli budou v Lucerna Music Baru vystupovat New Model Army.

Připravila: mia

Poslední komentáře