Zpět

Párty tip na týden 7.4. - 13.4.



Příští týden se na nás valí hned několik zajímavých koncertů. Zazpívá třeba švédský objev Loreen, do Roxy zavítá Vanesse a na Elektře vystoupí DJ Christian Smith! Co si vyberete vy?

Pondělí

V pondělí se koná v Lucerna Music Baru koncert kytaristy a zpěváka Guitar Shorty. Roxy tradičně nabízí Free Mondays, tentokrát s uhrančivou zpěvačkou a pianistkou Sarah Jackson a vstup se pochopitelně neplatí! V nekuřáckém baru La Loca vystoupí Phia, australská zpěvačka a DJ Pedra Negra.

Úterý

Pokud budete mít v úterý chuť na drumandbass, zavítejte do Lucerna Music Baru na No culture, no future. V Duplexu se koná Tuesday off s DJ Lafayettem. V Crossu můžete navštívit Break stage s DJ Lishackem.

Středa

Storm nabízí Wednights, párty se vstupem zdarma. Milovníci reaggae jistě vyrazí do Lucerna Music Baru na Morgan Heritage. Klub Magnum hledá superstar, takže si může kdokoliv zazpívat karaoke a vítěz má celý večer volnou konzumaci na baru! Bass Wednesday se uskuteční v brněnském Perpetuu. Ghetto funk nabízí znojemský klub Gogo. Dubstep se bude hrát na Fresh beats v českobudějovickém klubu Mighty Velbloud.

Čtvrtek

Ve čtvrtek zpozorní fanoušci temné muziky a jistě zamíří do Roxy na kapelu Vanessa! V nekuřáckém klubu La Loca zahraje zajímavá kapela Dr. Max, ve složení Mirek Imrich, Matěj Ruppert, Richard Tesařík, Tereza Černochová a PET Martina Čechová. V Akropoli vystoupí Never soil a Ille. Army Party III. pořádá klub Level v Hradci Králové. V Perpetuu vystoupí DJ Jerry na Hi-fi.

Pátek

V pátek bude klubem Storm znít techhouse, na noci Push vystoupí Daniel Stefánik z labelu Cocoon. V klubu Movies se koná party From dream to dream, na které hraje DJ Mark Colton. V klubu Theatro vystoupí Petr Braun a další. Celé Brno se jistě těší na Elektru, tentokrát s Christianem Smithem. Plzeňský Pantheon připravil na pátek noc Fame s Lucciou. Další plzeňský klub Midibar pořádá party Soulmate s DJ Diome. V klubu 360º Lounge Bar hraje DJ Matamar. Žúrka  s Martinem Haberlandem se uskuteční v libereckém Experimentu. Olomoucký klub Metro zve na party Donebe s IM Cyber.

Sobota

V sobotu bude ve Stormu křtít desku šílený Řezník. Ektor aspol. zahrají v klubu Galaxy Hrdly. Ve Starých Lázních v Kolíně bude hrát Kontrafakt. DJ Lucca přijede do klubu Neprakta v Mostě. Mashinery sound systém z Humpolce pořádá akci v klubu Soul v Jihlavě.

Neděle

V neděli se koná koncert již avizované Loreen ze Švédska.

Připravila: mia

Poslední komentáře