Zpět

Párty tip na týden 8.10. - 14.10.



Příští týden přivítáme hned několik světových hvězd - těšit se můžeme na Dimitriho z Holandska a také na Gregora Treshera z Německa. Navíc se bude v Lounech otevírat nový klub, a to hned velkou hip hopovou akcí. Máme se tedy na co těšit!

Pondělí

V pondělí vás opět pozveme na Free Mondays do Roxy. Vystupují tam živě Hoši z marmelády a kdo by je nechtěl poznat? Později nastoupí za gramce Lucas Hulan a Lumiere, což je záruka velmi kvalitního tance! Klub ON přináší party Music & Friends, na které zahraje k tanci či poslechu dýdžej Mee Wee. A na Flédu zajděte na Free DNB Mondays, tentokrát bude drumandbassové desky vybírat djs INDIGOBOY, VJE, MUSHKA a PIER.

Úterý

V úterý vás pozveme do Toasteru. Připravili si zde totiž sérii večírků, které se budou konat v prostorách kavárny a kde budou hrát oblíbení dýdžejové vystoupení ve stylu lounge. Na této party Happy Days vystoupí Revis a Marty Fish. Dále vám navrhujeme, abyste zašli do klubu Yes! V úterý se tam tradičně koná akce Spotlight Jam, na kterou mají hoši vstup za sto a dívky neplatí vůbec nic. Hrát budou djs Black Jesus a Tony Mofyah, takže půjde o večírek v rytmu hip hopu. V brněnském Favále budou zase vítat nové studenty. Tentokrát jsou to ekonomové, kteří zde pořádají Pefka party.

Středa

Ve středu je znát, že jsme blíže víkendu a akcí přibývá. Do klubu Duplex můžete tradičně zajít na Pure Mix, opět hraje Rafael de la Rue. Deep Minimal se bude hrát v klubu Abstract, což je malý klubík, kde se hraje spíše k poslechu a se skleničkou v ruce se zde muzika poslouchá skutečně velmi dobře. Pokud budete mít chuť na naěco rychlejšího a dubstep, zajděte do Matrixu na středeční Dubstep Warior. Na koncert vás pozveme do Rock Cafe - vystoupí zde elektronicko rocková skupina NEUROTIC MASS MOVEMENT (UK) a SENSEI (CZ). A party Středeční hon na jelena se bude konat v klubu Event v Hradci, hraje DJ Kulda.

Čtvrtek

Ve čtvrtek můžete tančit na akci Spin City v klubu Yes! Hrají dJs z Yes papa crew – Duch, Kombo Breaker a Kluba. Dále se koná party Circle Stars v klubu Duplex, kde hraje dýdžej Rockstar. V klubu Chapeau Rouge se uskuteční bitva dýdžejů z programu Erasmus, což může být velmi zajímavé! V klubu na lodi Bukanýr se koná Houm ekšn, hraje dýdžej Jindra a Tom Saver. Pozveme vás také na akci More then hip hop do Crossu, na horní stage se bude konat hip hopový koncert a ole se bude hrát jungle. Klub Gimlet pořádá Čtvrtek zadara.

Pátek

V pátek se k nám chystají velmi zajímavé zahraniční hvězdy. Do Roxy zavítá na Flow Dimitri z Holandska, bude se tedy hrát sladký hausík! Oproti tomu Gregor Tresher na party Circus v klubu Yes! nabídne pohled na tech house a minimal. Retro pořádá party s Roberto Chocholou a Yanem Dark. Pokud budete chtít jít v Brně do klubu s jistotou, že to bude pěkně divoká akce, rozhodně vám radíme 7.nebe a FULL HOUSE with PHNTM+LESNÍ PÁRTY. Hity od A do Z slibuje, že bude hrát klub Event v Hradci. V Blansku si můžete zaskákat na akci Ravin' #14, která se koná v klubu Rachota.

Sobota

V sobotu zve klub Chapeau na Czechoslovak party s Lucasem Hulanem a Eddie Richardsem. V Brně vás nalákáme na tech housový večírek v klubu Perpetuum - na akci Severity Flow hrají djs Leem, Van Drift, Fawkes a Scients. Klub GoGo ve Znojmě pořádá živé koncerty elektronických kapel - zahrají zde N.O.D.U.R. a NO GOOD OK. Na party Sweet v klubu Event v Hradci vystoupí legenda techna DJ Toky a další. A nesmíme opomenout rozhodně otvíračku nového klubu Imperium v Lounech, na kterém zahrají Kayu a Albert!

Neděle

A kam v neděli? Co třeba do stále plného klubu M11 v centru Prahy, kde se bude konat akce Funkshui a hrát bude dýdžej Dimitri from Chair.

Poslední komentáře