Zpět

Párty tip na týden 8.4. - 14.4.



Příští týden se konečně koná Trancefusion! Takže si na své přijdou milovníci trancu a halovek! Kromě toho sem zavítá jeden z nejnádhernějších hlasů drumandbassu - Jenna G! A hlavně - opravdu přichází jaro, takže je vše radostnější, optimističtější a plné energie!

Pondělí

Takže co v pondělí? Rozhodně byste neměli propásnout koncert Tortured Soul v Lucerna Music Baru. Dalším tipem je Free Mondays v Roxy, tentokrát s DJs Revisem a Tokátkem. Anebo, pokud se chcete pobavit, vyražte do Chapeau Rouge na New Kingz of da Beats. Hrát se bude přesně to, u čeho se dobře vrtí s drinkem v ruce - rnb a hip hop.

Úterý

Pokud se vám zachce koncertu, jděte do Lucerna Music Baru. V úterý zde vystoupí Lanka Dusilová a Baromantika, jejich vystoupení je prostě magické! V Crossu se vás budou snažit přesvědčit, že Hip-hop není pro nácky! Pokud sdílíte tuto skvělou myšlenku, určitě dojděte, čeká vás pokojný mejdan v tomto duchu!

Středa

Ve středu zajděte třeba do Retra, zahrají zde Brian a Yan Dark a Shorty. Vstup je ve středu zdarma! Pokud budete naladěni na "tvrdší náladu", pak je vaše místo Matrix - koná se zde opět Dubstep Wednesday, kde zahraje třeba DJ Hlava. V klubu Big Bang v Pardubicích se můžete zúčastnit party  Big středa, čeká vás prý ostrá dávka hitů!

Čtvrtek

Ve čtvrtek se bude v Lucerna Music Baru slavit - oblíbený obchod zahradníků slaví narozky! Pokud chcete popřát, zajděte na akci Growshop slaví narozeniny! Radost opět bude bouncovat - koná se zde FX Bounce! V Hradci pak slibují Večírek, který vás pobaví. Xaviér Baumaxa bude tentokrát koncertovat v plzeňském klubu Anděl Cafe.

Pátek

Pátek, pařičů je svátek. Počasí se zlepšuje, ale kluby jsou zde stále. Třeba Roxy, kde vystoupí Loadstar, král dnb. Chcete zkusit něco nového? Zavítejte do zrekonstruovaného klubu Ilusion, kde bude vystupovat Lipo a Debbi jako host! Klub Ateliér připravil Storm Wow night. Věci se budou dít v brněnském klubu Fléda - koná se zde Red Bull Music Academy Night! Opravdu zajímavého DJ slibuje klub FooPa ve Varech, DJ Sylon prý chodí doma v sylonkách! Liberecký klub Include nabízí party Exclusive s živým saxofonistou! V libereckém klubu Ďábelská huť bude tentokrát gramce ovládat DJ Black Jesus.

Sobota

Pokud vás pátek neudolal, proč si nezakalit také v sobotu? Třeba v klubu Duplex na Groove! Bude tradičně plno a zahraje Macio a jeho parta. Do Retra můžete zajít na Warm up před Magneticem. Klub Ďábelská huť nabízí opět, abyste se naladili před Magneticem, tentokrát zahrají DJs Culter a Kay. Párty, kde zahrají jen dýdžejky, můžete navštívit v pardubickém Gimletu - zahraje zde Ladida a Lay Dee Jane. V hradeckém Axoru se koná Comeback party.

Neděle

A co v neděli? Třeba zajímavý koncert. V Lucerna Music Baru koncertuje Maya Azucena, mladá a velmi talnetnovaná rnb zpěvačka.

Připravila: mia

Poslední komentáře