Zpět

Párty tip na týden 8.6. - 14.5.



Příští týden se u nás objeví velká britská hvězda drumandbassu - Cyantific! A naše rapové hvězdy se vydávají na koncerty po celé republice. 

Pondělí

Mad Mad Monday v klubu Chapeau Rouge slibuje prima DJ obsazení - za gramce se v průběhu noci postaví Fatty M a Biodan. Na Free Mondays se tentokrát ukáží DJs Tibiza, Rio a Pompeiy. V Akropoli proběhne Monday Deep.

Úterý

V Crossu se koná akce Live Hip Hop Jam Session. Nový brněnský klub Ahoy, který se nachází na brněnské přehradě, zve na party Echoes, první ročník elektronického festivalu. 

Středa

V klubu Chapeau Rouge se koná party Dubstep Wednesdays s DJ Hlavou. Swing Beat proběhne v klubu Styx, hrát se bude electro swing. 

Čtvrtek

Kapela - americká legenda L7 vystoupí v klubu Lucerna Music Bar. V Radosti FX proběhne jako každý čtvrtek party FX Bounce, tentokrát s podtitulem From Holland to Prague, protože hraje DJ Flow Real. Zlínský klub Block 12 pořádá party Medicine After Party.

Pátek

V klubu Storm se uskuteční party Take Control s Prolixem. V Roxy zahraje již zmíněný Cyantific. V liberecké Ďábelské Huti budou kralovat holky dýdžejky na Ladies Night. Na Finlandia Mácháč Club Tour se můžete vypravit do budějovického Paradoxu. Olomoucká Bocca zve na Ibiza Night Warm up. Mostecký klub Neprakta pozval DJ Briana na Electro Housin

Sobota

Příjemný rezidenční večer Wilde Panda s grilováním se uskuteční v klubu Storm. Dubstep Invasion proběhne v brněnské Flédě. DJ Wich a LA4 budou hrát v plzeňském Pantheonu. Majk Spirit vystoupí v klubu Dyleň v Mariánských Lázních. Slovenský rapper Kali navštíví táborský klub Kotnov. Teplický klub Božák pořádá Electro Swing Night.

Neděle

V Lucerna Music Baru bude koncertovat rapper z Detriotu Big Sean.

Poslední komentáře