Zpět

Párty tip na týden 9. 5. - 15. 5. 2011



Pondělí

Tak co? Jaký byl víkend? Hektický? Není divu, producenti a promotéři opravdu nespali na vavřínech a vůbec nám neusnadnili rozhodování o výběru nejlepší párty destinace. Každopádně tradičně nezklamala Studio 54 Night v pražské Mecce a v Sasazu to taky pěkně žilo. To všechno je ale minulost, hleďme raději vstříc světlým zítřkům:

Úterý

Pondělní večer v Praze můžete strávit doma u televize, vyrazit na „Free monday“ do Roxy (tentokrát v rytmu House & Tech house s hostujícími DJs ostatních českých metropolí) nebo zkusit Palác Akropolis. Tam vystoupí mladá ostravská kapela FiHa hrající na pomezí pop-rocku a brit-popu.

Středa

Busta Rhymes v Sasazu!Opravdová bomba nás ovšem čeká v úterý, kdy do Prahy zavítá jedna z žijících amerických legend new school rapu: Busta Rhymes! Startujeme ve 22:00 v holešovickém klubu Sasazu! Další průběh týdne vypadá poněkud vlažně, takže klidně můžeme sbírat síly až na páteční večer. Pro ostravské vyznavače stylů house, techno, progressive a trance je volba jasná: vyhlášený klub Fabric totiž slaví své jedenácté narozeniny! Očekávejte 14hodinový taneční maratón, k němuž  v11. Narozeniny ostravského klubu Fabricám zahraje celkem 20 DJs. A že nevíte, kdo v rámci této akce vystoupí vůbec poprvé v historii českého i slovenského clubbingu? Světová techno legenda Chris Liebing!

Čtvrtek

---

Pátek

Ovšem ani pražští si nemusí zoufat. Klub Mecca totiž v pátek hostí akci 2Close 2Heaven na podporu dětí s cystickou fibrózou. Nabitému line-upu přitom vévodí autor megahitu Weekend DJ Michael Gray! A kdybyste stále neměli dost, přijďte k ránu mrknout na 10. narozeniny legendárního afterparty klubu Studio 54.

Sobota

Poslední komentáře