Zpět

Party tip na týden 9.1.2012 - 15.1.2012



První týden v novém roce máme za sebou. Teploty nám připomínají jaro, medvědi se probouzejí ze zimního spánku a ptáci zpívají za oknem. To je tedy leden. Příroda se z toho snad vzpamatuje bez následků. Za to na horách, tam chumelí se chumelí!:) Konečně na horách začalo řádně sněžit a hromada lidí odjíždí sjíždět čerstvě napadaný prašan. Tak by to mělo v lednu vypadat. Takže přejeme přírodě, aby se zpět vrátila do klidu zimního spánku a nám přejeme zasněžené hory a.. ? A kluby praskající ve švech! Pojďme se podívat, co nám tento týden připravily ;)

Pondělí

Dnešnímu dni vévodí dvě pondělní klasiky a to FREE DNB MONDAS ve Flédě v Brně a v ROXY náš starý dobrý FREE MONDAYS tentokráte v podání DJ’s  Moorise(shotgunfestival.cz) a Raidema (techhouse.cz).V Abstraktu zase večer pod názvem RESPONSE s DJ’s  DAPERK ESPEK. A nebo se můžeš jít nastartovat na MONDAY STARTES do KU baru, kde ti zahraje DJ Peet Sanders. A kdyby si chtěl(a)  vplout do nového týdne pomaleji, je tu pro tebe Akropolis s příjemným CHILL OUT and DJ Goldstar. Vstup zdarma.  No a pak že se v pondělí nic neděje :)

Úterý

Dnes začneme ve Frýdku Místku, kde se koná pravidelný večer pod názvem ELECTROBEAT THEATRE. Kde? V klubu Stoun. Jak název napovídá, bude se tady pouštět dnb, tekno, breakbeat a electro. To u nás v Praze doporučuji nový klub Abstrakt. Je tam dnes pravidelná akce DEEP MINIMAL SESSION. Jako minulý týden, se tam za mixákem objeví DJ PETR K, ale tentokrát si tam přizval LUCASE HULANA, takže jestli máš rád deep house, tohle je to pravý místo, kde bys dneska měl(a) být. YES!Club také láká na svou pravidelnou párty pod jménem SPOTLIGHT JAM. Zahrají residenti této noci DJ´s: Black Jesus & Tony Mofyah, kteří si pozvou i tentokrát "spešl guesta". Ve Wakatě je dnes SPEEDSTOP NIGHT s 15ti DJ´s. A nakonec opět pravidelná úterní akce v Chapeau Rouge, pod názvem DANCE OR DIE v podání DJane Lu Michell (r´n´b) a DJ Negative.

Středa

Středa, mejdanu je třeba ;) a co třeba na akci BAD GIRLS NIGHTYES! Clubu ? Každou středu se tu totiž slaví den žen, které mají vybrané drinky za polovinu. To není špatný, co holky? Hudebně tě budou bavit Yes Papa Crew & guests. Ještě jsme nikdy nezmiňovali klub Freinds Prague. Tam to dnes  roztočí MC Luboš ProcházkaDj Stanley. Tato akce nese název UVOLNĚTE SE A HRAJTE SI.... Dobře víme, že kdo si hraje nezlobí! Takže why not ;) Teď trošku zrychlíme a přesouváme se do klubu Matrix, kde je dnes DNB WEDNEDAY a jména DJ´s opravdu nepatří mezi jména neznámá. Vystoupí zde totiž DJ´s  Suki (Let it Roll, DNB Rodeo, T2B), Pe:te (dnb fever), Senor Companero (Známá Firma) a Tombo (Hondzik).

Čtvrtek

Dnešní tip  otevíráme mejdanem v Roxy. Dneska tam totiž můžeš zajít na dobrou akci jménem LOUNGE PARTY in Bluesound. Hrají DJ´s  Roman Rosi Tomics. No a máš štěstí, protože můžeš zabít dvě mouchy jednou ranou. Stačí vystoupat o dvě patra výš do klubu 2.Patro. Tam bude večer s názvem TEA JAY IVO & TJ69, kde budou hrát...  No tak to asi nemusím psát, že :) Radost FX přináší jako vždy nejlepší hip hop night v Praze a to  pod názvem FX BOUNCE! YO! RAPS SPECIAL. Za pultem se vystřídají DJ KWÉ (FX Bounce! Prague), DJ NOIR (Radio Spin 96,2 FM, Prague) + special YO! RAPS guests: DJ SAYBON (Black Dynasty, Prague) DJ FLUX (Trouble Team, Prague). No bude to stát jako vždy za to, to ti můžeme garantovat ;) No a ještě jedna pozvánka do Abstraktu, kde tentokrát zahrají DJ’s CHARLIEAUDIOT a  STOUPA na akci s názvem HYPNOVIBEZ.

Pátek

Konečně víkend! Věřím, že to, že je pátek 13tého z nás nikoho nebere a dnes se pojede naplno :) Začneme pozvánkou  do zbrusu nového klubu Cavalli. Pokud jsi tam ještě nebyl(a), máš dnes skvělou příležitost zavítat na noc s názvem EMERGENCY. Záchranáří tohoto mejdanu budou DJ´s MARINOS CASWELLDA PERKRIO a SLIPPY. Určitě také doporučujeme dnešní Roxy a její SHADOWBOX w/ PAUL SG, kde jak název napovídá bude spešl guestem rakouský DJ Paul SG, který fúzuje d´n´b s jazzem a soulem 60.let. Doprovodí ho 2KSwegPeejay & MC ProcterDanoo. Teď už se ale přesouváme do Tábora. Tam v klubu Kotnov přichystali mejdan s názvem INCEPTION PARTY a hvězdou večera tam bude Michael C, který tě  rozhoupe na vlnách trance, electra a techna. A co Brno? Tam zveme do Flédy na dubstepový mejdan INVASION DUBSTEP NIGHT VOL.6. Dj´s nám nebyli odtajněni, ale já osobně být v Brně, jdu to minimálně omrknout ;) A v Brně ještě zůstaneme a zmíníme akci TRUESCHOOL vol.6: HIP HOP SESSION ve Faválu. Tam to bude v  rapu… Ideafatte to jistí.

Sobota

Tak  co, pátek tě nezničil? Ne? No tak to jedeme dál :) Redakce dnes opět vybírá Roxy. Proč? Protože je tam opět výbornej mejdan ( alespoň jména to slibují ) ONE NIGHT CZECH EDITION v podání DJ ´s DAN COOLEY, JOSEF SEDLOŇ a spešl guesta, kterým bude KUBÁTKO. O chill out se postarají: Yannick/Markes ProjectChris Montony (usa). To prostě chceš vidět...No, spíš slyšet ;). Jestli máš dneska  náladu na minimal, minimal techno nebo  tech-house, zajdi do YES! Clubu na party s názvem OCCUPY YES CLUB! Na breakbeat tě posíláme do Chapeau rouge za Djem GOLDSTAREM. Teď do Liberce. Tam se otevřel nový klub EXPERIMENT, který chce vozit do Liberce hvězdy českého djingu pražských klubů, jako je Radost FX, ROXY, Chapeau Rouge apod. Tohle si ceníme a držíme palec ať se zadaří! Ale teď už k té párty, je to mejdan s názvem ENERGY NIGHT & CBS CREW a budou hrát DJ ´s Andrew N. (electro, dubstep), Shark8 (groovy tech) a Jörg Hartner (electro house). Další akce v našem Párty kalendáři.

Neděle

A jestli tě ani sobota neposlala do postele s kocovinou, tak zveme na nedělní DEEP UP do Chapeau Rouge, kde ti to osladí DJ Tráva. Teď je otázka, jestli nezůstat v pátek a v sobotu doma a počkat si na dnešek na Trávu :)) No a pro ty, kteří už chtějí klídek, je tu CHILLOUT SUNDAYS s Djem Steerim KU Baru. Ještě zůstaneme v chillu a pozveme tě na podobnou akci, ale do úplně jiného prostředí :) A to do klubu Abstrakt na SUNDAY CHILL a to v podání DJe Viléma, což bude určitě to nejlepší zakončení párty víkendu ;)

 

ollie

Poslední komentáře