Zpět

Párty tip na týden 9.7. - 15.7.



Tak prázdniny a léto jsou v plném proudu a my si můžeme vybírat jak z akcí pod širým nebem, tak z těch klubových. Klubová sezóna není zdaleka utlumená, upozornit vás můžeme třeba na zajímavý koncert Damiana Rice v Roxy, anebo na electro open air festival v Praze na Císařské louce!

Pondělí

V pondělí vás zveme tradičně na Free Mondays do Roxy, tentokrát to bude ONE 2 ONE EP Release Party, na které zahraje třeba Roman Rai a Subgate, takže bude určitě narváno! Na Free DNB Mondays se zase v pondělí chodí na Flédu, tentokrát vám budou hrát dýdžejové KOTLYK, PAUL HAWK, SAYKO, B2B a XMORPH. Ve zlínském klubu DJLab se tentokrát bude hrát hip hop & rnb. Na University party můžete zajít do olomouckého klubu Atom bar.

Úterý

V úterý můžete zajít na velmi zajímavý koncert - v Roxy zahraje Damian Rice. V klubu Le Mirage na Vinohradech bude hrát dýdžej Kaplick. V klubu St.yx se bude hrát pěkně tvrdě - zahrají zde hoší z NSK. Jukebox Night proběhne v hradeckém klubu Event Music Club. Hlásí se také nejenom turisty milovaný klub Zlatý strom, kde se uskuteční COCKTAIL CLUBBING MIX.

Středa

Ve středu se můžete vypravit na Summer Soulgasm s DJ Rockstarem do klubu Theatro. Na DUBSTEP WEDNESDAY s dýdžejem Hlavou můžete zajít do klubu Chapeau Rouge. Na prima party se můžete vypravit také do klubu Free-d-bar na mlékojedské přehradě - vystoupí Molić & May.b (Project Synthesia). Hip hop se hraje vždy ve středu ve znojemském klubu Gogo. Na středeční mejdan ZADARA láká Gimlet Music Bar v Pardubicích.

Čtvrtek

Ve čtvrtek láká klub Bukanýr, ve kterém tančíte na vlnách, na party Fúze, na které zahraje Mr. Ultrafino & Chochacz. Klub Duplex s jednou z nejkrásnějších teras v Praze nabízí párty Play!, na které hraje dýdžej Macio. Klub Infinity představuje party GLAMOUR NIGHT, na které si za gramce stoupne dýdžej Sasha Vee. LADIES NIGHT x DUBSTEP se skuteční ve zlínském DJLabu. Summer Night Special se uskutečnív klubu 7.nebe v Brně, lákají také na drinky za studentské ceny!

Pátek

Nehleďte na to, že je pátek třináctého a běžte se bavit! Třeba v klubu Radost FX se vám jistě nic zlého nestane. Tento den se zde koná party Bikini Club a hrát budou PROCHY, REVIS, ADLET a PETER COSTA. Party Space of House with the live sax se odehraje v Roxy, do půlnoci za vstup ušetříte! Party ODYSEA RECORDS NIGHT představuje klub Yes! Drumandbass se bude hrát na Flédě, na party VENDETKA budou gramce ovládat ELWIRA, CAMEL, SPOOL a FRYFEX. Sunglasses party uvádí klub 7.nebe, zahraje mimo jiných dýdžej Orbith! Party s vše říkajícím názvem Buben a basa de bude konat v jabloneckém klubu dEppl. Warm up party na úžasný open air Let it roll můžete protančit v olomouckém klubu Atom Bar, hraje třeba Suki. Warm up na Mácháč se pak koná v mělnickém klubu La Grada Music Club, k tanci zahraje mimo jiné dýdžej Enrico.

Sobota

V sobotu můžete i v Praze tančit pod širým nebem - na Císařské louce se koná Cinda Open air, kde vystoupí na několika stagích více jak třicet dýdžejů! Mimo jiné třeba Marco Nastič! Party Light se koná v klubu Misch Masch. Pokud budete mít chuť na pěkně tvrdou muziku, pak si zajděte do klubu Hoodoo na PRAGUE DEATH MASS vol. I. DJ LUKE vystoupí v klubu Fabrica Club v Letovících. Na párty vonící létem a mořem můžete zajít do pardubického Gimletu, koná se zde Summer Beach Párty. DROP THE BASS se jmenuje párty, která se koná v sobotu v Musicbaru Týt.

Neděle

A kam v neděli? Co třeba do klubu Paradogs v pražských Karlových lázních, kde se tento den koná R&B Nite, na které bude desky roztáčet dýdžej Romano.

Poslední komentáře