Zpět

Párty tip na týden 9.9. - 15.9.



Příští týden nás čekají poslední open airy a slušně rozjetá klubová scéna. Třeba do Roxy zavítá Makoto a fanoušci drumandbassu budou mít zase pré!

Pondělí

Pokud nejste víkendem příliš skoleni, zavítejte do Roxy na klasiku - Free Mondays, které po prázdninách opět šlapou, jak mají. Tentokrát vás svými sety potěší Junior Jan, Danny Matthew a speciální host. Cross také frčí, jak má, takže můžete tančit na Los Tekkenos, a to na obou stagích. A do třetice vám nabídneme klub Chapeau Rouge a akci Chapeau Connection, kde vystoupí Goldstar.

Úterý

Chcete vidět rapovou královnu z Nového Zélandu naživo? Zajděte do Lucerna Music Baru na Ladi6. Jedná se o zcela premiérové vystoupení! Klub Yes! nabízí Spotlight Jam, tedy úterní party, na které zahrají Black Jesus & Tony Mofyah a pofrčí house! Pokud budete mít náladu spíše na komorní prostředí, jste očekáváni v klubíku Abstract na akci Audios Amigos, kde by měl zahrát Touchwood.

Středa

Retro neusnulo ani o prázdninách a i nyní vás uvítá třeba ve středu, kdy zahrají DJs Jayyare a Mike Morphine. DJ Pietro bude hrát v klubu Rodeo music & coctail bar na akci Středeční rodeo. Brněnská Fléda pořádá Einlade Open Air, pozor, nikoliv však na Flédě ale na hradě Špilberk.

Čtvrtek

Čtvrteční večer opět přináší FX Bounce v Radosti, kde si můžete užívat muziky, kterou vám budou servírovat DJs Kwé, Koogee a Maztah. Do klubu M11 můžete vyrazit zdarma, a to na akci Naughty Thursdays. Hrát se bude house a electro. Jihlavský klub Soul potěší milovníky standby žánru, koná se zde Na stojáka. Brněnské Mersey pořádá Oldies party.

Pátek

Po dlouhé době nás čeká zase pátek 13.! Nenechejte se zastrašit pověrami a vyražte třeba do Roxy na Makota a pořádný dnb nářez! Radost FX nabízí One night, kam jazdou jistě četné fanynky Dana Cooleyho a jeho housových hitovek. V Sasazu vystoupí DJ Antoine. Pěkně našláplý dnb uslyšíte v Crossu na Forbidden Society Label Night. V klubu Cover Place se bude na obou stagích konat akce Underground Shaddows. V Olomouci můžete tančit na otvíračce klubu Metro, akce slibuje house, progressive a electro. Klub Havana pořádá Oldschool party, vstup se neplatí. V Budějovicích bude veselo, klub Fabrika pořádá Fabrika fest, na kterém oslaví čtyř leté narozeniny a tančit se bude také v klubu Paradox. Liberecký klub Maximal pořádá Back2House party. DJ Pixie zahraje v poděbradském klubu Boss na Drum & Boss vol.9. Opavský klub Depo nabízí party Carribean Vibez vol. 1.

Sobota

Zima nás hned tak naštěstí nečeká, ale již nyní můžete vyrazit na snowboardový mejdan do Roxy spojený s promítáním tématického filmu - Dopamine By Absinthe Films Premiere Night Prague. WoW! Coolest party in Prague se uskuteční v klubu Duplex. Klub Soul v Jihlavě uvítá fanoušky house na Tréninku pošesté. Ektor a DJ Wich vystoupí v klubu Millenium ve Velkých Pavlovicích. Paladium v Hodoníně se otevírá a láká na house a Big open party. Na Bodypainting night můžete vyrazit do klubu Goethe's Mefisto Music Bar Pilsen. Chcete ještě vyrazit na open airy? Náš typ je Henry Lee Fest v brněnské Zbrojovce, nebo Festia Open Air v Praze, kde vystoupí třeba Michal Burian, Orbith, nebo Agent, hraje se na několika stagích!

Neděle

Chcete neděli strávit venku, ale přitom při taneční muzice a zažít něco výjimečného? Zúčastněte se barevného open airu Holi Open Air, kde se skutečně vyřádíte, a to nejen při muzice od DJ Lucca, Pavla Bidla a dalších!

Připravila: mia

 

Poslední komentáře