Zpět

Párty tip na týden 10.3. - 16.3.



Tento týden se koná třeba vyhlášení anticen Zlatý David v Roxy, na kterém bylo loni pěkně veselo! Letos je však Leo Beránek za mřížemi, takže zřejmě žádná šou nehrozí!

Pondělí

Na Free Mondaysdo Roxy tentokrát zavítají kapely ze Spojených států a Švýcarska. Poté následuje afterparty až do ranních hodin. Akce Fanfara Tirana Meets Transglobal Underground  znamená spojení dvou velkých kapel, vše se odehraje v Lucerna Music Baru.

Úterý

V úterý můžete navštívit akci No Compromise v Paláci Akropolis, hrají DJs Claire, Makarov & Flyplender.V klubu Cross se koná Topper Harley Night, hrát se bude i dole v klubu, a to v rytmu dnb. V Lucerna Music Baru koncertují Tortured Soul, hrající taneční muziku.

Středa

Středa přinese do Stormu akci WedNight breaks, hrají DJs Aka a DDLoko, vstup se neplatí. V Roxy se koná veselý večer, na kterém se budou udílet anticeny Zlatý David. Klub M1 Lounge vás zve na Free Berry Sexy Wednesdays, vstup je zdarma a v určitou hodinu také drinky! Na Favále se bude hrát electroswing na akci Biomania. Plzeňský Pantheon pořádá party Tomorrowland night, která slibuje třeba barmany v kostýmech! Budějovický Komiks uspořádal party Electro House, Tech House & Breakz.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se křtí singl Twiin v klubu Coco Cafe. Klub Magnum láká ženy na Ladies Night, vstup a Lambrusco zdarma. V hradeckém klubu Level se můžete seznámit třeba na Singles party.

Pátek

V pátek můžete vyrazit třeba do nového klubu Movies na Matrix Collection, hraje DJ PF Patric. V klubu Radost FX se uskuteční One night!, hraje slovutný Nick Warren! K této akci vám přineseme také soutěž o vstupy. Na Forbidden Society Recordings Label Night můžete vyrazit do brněnského Faválu. DJ Marthy slaví narozeniny v libereckém klubu Ďábelská huť. Táborský klub Kotnov pořádá Techno Lovers se Subgatem, Enricem a dalšími. Těšínský klub Bugsy přivítá Ladidu na noci Antique. Na nymburském stadionu se koná party na dvou stagích Madhouse.

Sobota

Roxy pořádá party Hypno808, vstup je pouze na pozvánky. Na Flédě se bude konat Deep Night present Ufi Daman, hrát se bude electro. Martin Gredner a další zahrají na Animal House Festival v ostravském Fabricu. Party Jungle Expedition se uskuteční v českobudějovickém klubu Komiks. Rožnovský klub Freeško láká na party, kde zahraje Delik.

Neděle

Storm vás zve na koncert Majesty, takže půjde o pěkný metalový nářez!

Připravila: mia

Poslední komentáře