Zpět

Párty tip na týden 10.9. - 16.9.



Čas festivalů je definitivně za námi, ale nezoufejte, v klubech se toho děje zajímavého spousta. Do Roxy třeba zavítá krásná Monika Kruse, chystá se premiéra nového snowboardového filmu a koná se také hned několik zajímavých koncertů!

Pondělí

V pondělí vás s radostí zveme na Freestyle Mondays do Chapeau Rouge, kde bude tentokrát vystupovat Paulie Garand a kde se budou slavit druhé narozeniny této povedené party! Šance pro začínající dýdžeje, čili New Faces bude tento den v klubu ST.YX. Los Tekkenos se soundsystémem NSK se v pondělí uskuteční v klubu Cross. A na tradiční Free DNB Monday si můžete zajít na Flédu v Brně.

Úterý

V úterý se v Roxy odehraje zajímavý koncert - své vystoupení zde totiž předvedou Junior Boys. Tančit se bude v Pekelném baru na Andělu, kde se bude konat party Hard tech tunes. Za gramce se postaví Calbee a LamyCZ. Ostravský klub Beton pořádá akci Dark room. Plzeňské Mefisto pořádá party 22nd CENTURY COX. Hraje dýdžej Harvey.

Středa

I ve středu vás pozveme na koncert do Roxy - tentokrát za něj dokonce neutratíte ani korunu! Je to skutečně tak, na koncert We Outspoken & Bonebroke se vstupné neplatí. Vypravit se můžete také do klubu Retro - zde bude hrát DJ Jayyare. Na party Dubstep Warriors s dýdžejem Stiflerem Selecta zajděte do klubu Matrix. V Českých Budějovicích se bude konat Noc zlomených beatů, a to v klubu Street Beet. Ve Frýdku-Místku a klubu Stoun se uskutení party Stoundrum.

Čtvrtek

Duplex ve čtvrtek hostí dýdžeje Mácia a party Play! Klub Yes! pořádá párty Spin City, kde se vydovádí Yes papa crew, tedy Duch, Kombo Breaker a Kluba. Klub Radost FX je tento den zasvěcen milovníkům hip hopu - koná se zde FX Bounce! , kde hraje dýdžej Noir, Kwé a Saybon. Klub Touster tento den láká na party Elements s dýdžejem Schwa.

Pátek

V pátek bude 'Roxy zcela jistě zaplněné až po střechu - na party Flow bude totiž hrát  krásná německá dýdžejka Monika Kruse. Mischmasch zase slaví již 15. narozeniny. Dýdžejka LayDee Jane bude tento den hrát v klubu 7.nebe. Klub Luxor F.T.C. tento den přivítá dýdžeje Jaydee Venc na akci Discopříběh. Lucas Hulan bude roztáčet gramce tentokrát v libereckém klubu Experiment. Pravidelná noc zaměřená na drumandbass Bass Ride se koná v klubu Soul v Jihlavě. Hrát bude dýdžej Pilgrim a další.

Sobota

V sobotu vás zveme na premiéru nového snowboardového filmu 13 a s tím spojené party. Ty se budou konat v Praze v klubu Žluté lázně a v Brně v klubu Fléda. Po prázdninách se hlásí také klub Cover Place - Atomový kryt, kde se koná akce Zlom Bass II. a kde zahraje například dýdžej 2K. Klub Galaxy Hrdly uvítá dýdžeje z pražského Studia 54. Electro Party se bude konat v klubu Fabrika v Českých Budějovicích, k tanci a poslechu zahrají D-Niel, Maczes a Robert Minell. Na partyRegeneration se můžete vypravit do uničovského klubu In-Club, zahrají Orbith a Jerry, nebo také mladinká Nika!

Neděle

Pokud jste stále ještě neztratili všechny síly a chcete v paření pokračovat, zajděte do klubu Cross, kde se tentokrát koná Ska Night a kde vystupují Hoh Hoggidy Hog a Discoballs.

Poslední komentáře