Zpět

Párty tip na týden 12.11. - 18.11.



Příští týden je zasvěcený naprosto libovým koncertům, řeknu vám, takovou koncentraci hvězd v jednom týdnu jsme tady hned tak neměli! Zaposlouchat se můžete třeba do vystoupení Orbital, Kosheen, Maceo Parkera... Takže si vybere jistě každý!

Pondělí

V pondělí vás nalákáme na jedno z největších jmen taneční scény - v Lucerně odehrají svůj koncert Orbital jako náhradu za neuskutečněný koncert na Rock for People, který odfoukl vítr. Jen kousek vedle v Lucerna Music Baru bude tento den koncertovat velká persona funku - Maceo Parker! Další zajímavý koncert se uskuteční v Meet Factory - zahrají ze Beach House, jedna z nejzajímavějších indie kapel současnosti. A do plzeňského klubu Watt vás pozveme na Erasmus párty.

Úterý

V úterý můžete zajít na dnb nářez do Crossu, koná se zde DNB Fire & Bass Stage. Do S-clubu v Liberci vás pozveme na Bloody Mary. Level Music Club v Hradci Králové si na tento den připravil Sunglasses UHK Party s DJ Lukym. Do klubu Goethe's Mefisto Music Bar Pilsen můžete zajít na akci 20th Century Cox s dýdžejem Izzim. Budějovický klub K2 láká na Bum bum tequila party, do desíti se vstup neplatí, poté za 30. Copak se asi bude pít?

Středa

Středa bývá na párty rozmanitější. Opět se koná velmi zajímavý koncert - v Roxy vystoupí britská písničkářka Kate Nash! Mecca už funguje na plné obrátky, takže sem můžete opět chodit na středy grátis, nebo Wednesday for free. Přijďte se přesvědčit, že i uprostřed týdne se může tančit až do rána a v narvaném klubu! Zadarmo je také vstup do jabloneckého klubu dEppl, kde hrají každou středu free djs. Na party Big Wednesday vás povzeme do klubu Paradox Dance Barv Českých Budějovicích. V plzeňském klubu Watt se koná EP 130 party, kde vystoupí Electric Avenue, Nástroj Snahy a Sem-Pón.

Čtvrtek

A máme zde čtvrtek, který přináší další zajímavé koncerty! Do Sasazu dorazí Kosheen a přivezou svou novou desku! Lucerna Music Bar zase poctí návštěvou Kato a jeho partička Prago Union, takže pokud máte rádi hip hop a chytré rýmování, je to jasná volba! Na tanečky a dubstep můžete zajít na strahovský kopec, do klubu 001, kde bude hrát DJ Hlava. Klub Lávka připravil party nejen pro ženy, ale ty zde mají skvělé ceny za drinky a vstup neplatí - party Ladies je však pro všechny! Půlnoční Mafia Night se bude konat v chrudimském Baraka Baru, mafiáni prý opravdu nebudou chybět! Relax Night před náročným víkendem by se mohla hodit, slibuje ji hradecký klub Level Music Club.

Pátek

V pátek si musí vybrat prostě každý! Koná se toho tolik posuďte sami. V klubu Duplex se odehraje noc Made in Italy, hrát bude třeba Djane Lady A. Klub On nabízí párty serveru Iboys, hraje Andy Roud a Souky. Neskutečná divočina proběhne v Roxy - na živo zahrají Dirtyphonics, což je pěkný dnb nářez! V klubu Cover Place, tedy atomovém krytu proběhne Cover Drums, tedy party v rytmu dnb. Máte rádi slovenský hip hop? Ten nemusí znamenat jen Rytmuse, jak se o tom přesvědčíte na Noci slovenských legend v Sasazu. Brněnská Fléda zve na Vendetu, takže bubny a basy budou znít i zde! Další zastávka turné Nad zemí, na kterém vystupuje třeba James Cole, se uskuteční v Plzni v Buena Vista Clubu. Pořádný dnb bude znít v v kutnohorském Planet Music Clubu na akci Shadowbass, roztáčet desky bude dvojka Akira a Anakin a to je záruka pořádné zábavy! DJ Tvyks si odskočí z Německa do libereckého klubu Experiment, aby zde odehrál svůj set. A jungle se bude hrát i v pardubickém klubu Žlutý pes - koná se zde akce DNB Conference.

Sobota

Chcete si připomenout v listopadu atmosféru léta a surfování? Vydejte se do Radosti na Surf Trip party! Čekat můžete taneční muziku, surfařská videa a soutěže! Zatančit si můžete i kousek od Radosti v klubu Retro, hraje třeba DJ Mejsi z Mácháče. Pozveme vás také do nově otevřeného, nebo znovuotevřeného pražského klubu Spiral. Ten nabízí noc Geneticz například s dýdžejkou Lillou, a pozor za poplatek sto korun získáváte nejenom vstup do klubu, ale také neomezenou konzumaci pivka! DJ Peter Kay a DJ Brian vystoupí v libereckém klubu Ďábelská huť. Chris Sadler poctí svou návštěvou klub Pohoda v Sedlčanech. HipHop Revoluce 77 proběhne v klubu Rachota v Blansku. Další skvělá noc s junglem se uskuteční v klubu Fullhouse Club v Poděbradech, vystoupí třeba Pixie a Philip TBC, takže i skvělé tracky a mixy nebude nouze!

Neděle

V neděli vás pozveme do klubu Yes! na party Every Sunday Groove. Zahraje třeba Ziggy. Koncert Thin Lizzy se uskuteční v Lucerna Music Baru. A na party Beng beng můžete vyrazit do Chapeau Rouge. Hrát se bude electro!

Poslední komentáře