Zpět

Párty tip na týden 12.5. - 18.5.



Na tento týden se chystá koncert Daddy Kane, takže všichni ti, kdo mají rádi klasický rap, se těší jako na vánoce!

Pondělí

V pondělí se v Lucerna Music Baru koná koncert Mirka Dušína místní koncertní scény, tedy Ondry Brzobohatého. V Coco Cafe vystoupí DJ s přilehavým jménem Psycho. V Roxy na Free Mondays můžete zažít koncert Giantree, později DJs Miquel, Michael T a TGT.

Úterý

V úterý se koná v Mecca after party po soutěži Miss Agro, takže se to tam bude jen hemžit krásnými zemědělkami! Hraje DJ Rockstar. V Lucerna Music Baru vystoupí Big Daddy Kane s předkoskanem Marco Polo. Cross nabízí Mighty Cross Sounds. Budějovický Mighty Velbloud zve na Party hard!

Středa

Klub Storm pořádá Electroswing Wednight, tato párty by se měla konat každou středu. V Roxy bude koncertovat Schoolboy, hvězda amerického hip hopu. Lucerna Music Bar bude patřit fanouškům reggae, hraje zde Cocoman. Lemond Light up the party se koná v klubu M11. Ostravská Bogota láká na party Fatal Teror Night, hraje se drumandbass a dubstep. Pardubický Žlutý pes pořádá akci Laminate, kde se hraje drumandbass.

Čtvrtek

Lucerna Music Bar pokračuje v sérii zajímavých koncertů, tentokrát zde zahraje Juan de Marcos, ústřední postava soudobé kubánské muziky. Radost FX pořádá klasicky FX Bounce, tentokrát s DJ Tagerem jako hostem. V Coco Cafe vystoupí DJ Uwa, Manene a Sunbeam. Hradecký Level Music klub zve nejenom nezadané na Singles party.

Pátek

Do Stormu můžete vyrazit na party Technik s DJ Sashou Carassi. Klub Movies vás uvítá na party This old School. V Roxy bude slavit narozeniny Shadowbox, gratulovat bude Delta Heavy a Total Science. Na Flédě vystoupí hvězda první velikosti Ethan Kath jak DJ z Crystal Castle. Ostravský Fabric slaví 14.narozeniny v rytmu dnb. Liberecký Experiment pořádá vzpomínkovou party Remember house s Pavlem Bidlem. Olomkoucký S-Cube pozval budějovického producenta Fobridden Society na Bass Revolution. Pardubický Gimlet pozval dýdžejku K.Sandru na party Techbazinga. Lemond Light up the party se koná v klubu Leguán v Přerově.

Sobota

V klubu Movies zahraje v sobotu James Hawk. Klub Roxy pořádá akci Refreshment, za gramci budou stát Dan Cooley, Michael C a Tibiza. Ve Žlutých lázních se pořádá akce Surf Trip, nejenom surfová party.V klubu Yes! můžete navštívit akci Czech Loony, hraje Michael J, Kifli a další. Mostecký Neprakta pozval DJ Briana. V brněnském Perpetuu se koná akce Stardust, svými sety vás potěší DJs Michal Pesina, Thomazz B, Jan Wilert a Marcel de Valerio.

Neděle

Elektroswing se hraje také v Crossu, v neděli zde můžete navštívit party Electroswing Madhouse.

Připravila: mia

Poslední komentáře