Zpět

Párty tip na týden 13.5. - 19.5.



Příští víkend má být pěkné horko. Pokud nevyrazíte někam do přírody, můžete zajít třeba do Roxy na Fritze Kalkbrennera, koncertovat budou příští týden hvězdní The XX, nebo třeba Caravan Palace!

Pondělí

V pondělí potěší jistě všechny fanoušky hiphopu koncert Redmana v Lucerna Music Baru. Zatancovat si pak můžete na Free Mondays v Roxy, které lákají na rumunskou kapelu Lights out a dále pak na plejádu DJs, například na Fattyho M. I brněnský klub Vyhlídka dá šanci všem tancechtivým na party Arco.

Úterý

Skvělou akci slibuje Lucerna Music Bar i další den - koná se zde toto koncert Major Lazer. Klub Duplex nabízí pestrý mix hitovek Pure Mix s Maciem a Andy Roadem. Pekelnej bar pořádá party Techno tunes. Dva zajímavé tipy se uskuteční v Českých Budějovicích. Jednak bychom vás rádi upozornili na koncert kapely Fru Fru v klubu Fabrika a dále pak na Mišmaš v dalším klubu K2.

Středa

Středa přinese koncert Caravan Palace, takže v Roxy zavládne electro-swing. Klub M11 uvede DJ Koogeeho ze Sudanu a hrát se bude tradičně hiphop. Klub La Mafia v Truhlářské nabízí vstup zdarma na party Get Fresh s DJ Akvamenem a Poetou. DJ Lucky bude kralovat v hradeckém klubu Event Music Bar. Na velmi alternativní noc Futurespective Night s minimalem aspol. můžete zajít do brněnského klubu Sklenick. Budějovický klub Paradox nabízí party Big Wednesday s DJ Marothem.

Čtvrtek

V Lucerně se koná beznadějně vyprodaný koncert The XX. Roxy pak přivítá šíleného performera Bruno Ferrariho. Klub Havana vám umožní trsat na prověřené hitovky, koná se zde Oldschool pressure. Nový klub Zephyr jistě zaujme akcí, na které hrají G point hunters + Tonya Graves, Robot, Radek Honc a Bounce Bounce Djs. Tradiční techno večírek Stereo se koná v klubu Perpetuum v Brně.

Pátek

V pátek zavítá do Roxy Fritz Kalkbrenner. Buddha Bar přivítá jinou hvězdu - Gioma. Cover Place, neboli atomový kryt pořádá party Drummes. Klub Galaxy Hrdly pořádá již 2. DnB party, tentokrát zahraje Katcha. Fléda v Brně bude patřit dnb také, na další Vendetě zahraje Counterstrike. Klub Fabric v Ostravě slaví 13. narozeniny, gratulovat mu bude mnoho DJs, hrát se bude na dvou stagích. Budějovický klub Paradox přivítá Lemond Lights Up party.

Sobota

V klubu Retro zahrají DJs Roberto a Shorty. Housový ráj, neboli House Paradise vás čeká v klubu Havana. Klub Yes! nabízí party Maniacs s DJ O.B.I. DJka LaydeeJane zahraje v Ďábelské huti v Liberci, klub Experiment tvrdí, že Techno je všechno. Techno City se uskuteční v pardubickém klubu The Big bang.

Neděle

V neděli tradičně zahraje v Chapeau Rouge DJ Tráva, pařit na něm můžete na akci Lazy Lizard.

Připravila: mia

Poslední komentáře