Zpět

Párty tip na týden 14.4. - 20.4.



Fanoušci drumandbassu by měli zbystřit. Již tento týden se totiž koná vyhlášení cen Czech drumandbass award a kde jinde, než ve Stormu! Kdopak bude asi nejlepší drumandbassový dýdžej roku?

Pondělí

Na Free Mondays v Roxy hraje kapela Kluci z Broumova. V Crossu se koná Los Tekkenos, na spodní stagi se bude hrát psytrance. Chapeau Connection bude hrát DJ Fatte urban music, funky a hip hop. V Lucerna Music Baru vystoupí geniální bubeník Chris Dave a Drumheads.

Úterý

Kapela Lola běží vystoupí v nekuřáckém baru La Loca. Joy Laffayete zahraje v Duplexu na party Tuesdays off. Na brněnské Flédě vystoupí Tomáš Klus, P3 party vás čeká v dalším brněnském klubu Mersey.

Středa

Chcete slyšet prima taneční kapelu naživo? Vyražte do Lucerna Music Baru na Dub Pistols. Wednight je párta zdarma, která se koná v klubu Storm. Hrají Bass drop DJs. Skatalites vystoupí v Roxy. Velikonoční mega party vás čeká v brněnském klubu Abajo. Těšínský klub Bugsy pořádá Hip hop night vol.2. Velikonoční rave party můžete navštívit v olomouckém klubu Varna. V českobudějovickém klubu Mighty Velbloud můžete tancovat na party Pinkout pro gay, lesbičky a otevřené heterosexuály.

Čtvrtek

V klubu Magnum výtají nejenom ženy na Ladies Night, vstup a lambrusco mají zdarma. Pokud budete mít chuť na něco drsnějšího, zajděte do klubu Červ na Czerwtek. Na Animal party na Flédě zahraje třeba Edie Stoilow či DJ Macio.

Pátek

Klub Movies vás zve na Dress up and dance. V Roxy se koná premiéra filmu pro fanoušky biků Signatures, párty následuje posléze. Remember House s Loutkou a Bidlem pořádá tradičně Radost FX. 360º Lounge Bar nabízí party Riding on rhytmElectroswing Massacre se uskuteční v klubu Mersey. Na party plnou světel Lemond Light up the party láká klub Retro v Zaječí. Best of tomorrowland můžete navštívit v klubu S-Cube v Olomouci.

Sobota

Ve Stormu můžete na Vyhlášení dnb awards zjistit, kdo je ten nejlepšé drumandbassový DJ nebo projekt. Pěkně rozjetá party White Mission proběhne v klubu  Movie´s bar club. Nejstarší klubovku u nás Climax s Chrisem Sadlerem nabízí Roxy. Klub Ďábelská huť v Liberci zve na Latino house party. Na Extreme Beats vás láká Arogant Music Club v Liberci. Na charitativní akci Electronic music to children - and help you  můžete skočit do Sokolovny v Mikulčičích.

Neděle

V pondělí je svátek a nejde se do práce, takže můžete tančit třeba na Velikonoční mejdan v Xanadu v Jihlavě.

Připravila: mia

Poslední komentáře