Zpět

Party tip na týden 16.4.2012 - 22.4.2012



Třetí dubnový týden je tady a s ním i pořádný nášup akcí, na které můžete vyrazit si zatancovat, nebo poslechnout dobrou taneční muziku všech možných žánrů. Kluby nezahálí a lákají i na zahraniční jména. Tak trochu netradičně v pracovní den (ale takové kalby bývají někdy ty nejlepší!) zde zahraje francouzský dýdžej a producent daFresh, jmenovat také musíme jedno nové a svěží jméno - ruskou dýdžejku, zpěvačku a producentku Ninu Kraviz! Ostatně, vyberte si sami!

Pondělí

V pondělí se v Praze tradičně chodí do Roxy na Free Mondays, tentokrát po kapele zahrají dýdžejs CJ Fo, Kmin, Carl Lope, D'Safo, Josh Mosaiq a Mathiass O'zana. Klub M1 Lounge v centru Prahy pořádá akci MAD MAD ERASMUS zaměřenou nejenom na studenty. Vrtět do rytmu reggea se můžete v brněnském klubu Perpetuum na akci Monday Vibes. Další oblíbený brněnský klub Fléda přináší nálož drumandbass na Free DNB Monday. Zahraje třeba dýdžejka Katcha nebo X.morph.

Úterý

Pokud si budete chtít v úterý posedět u dobrého drinku a přitom poslouchat pěkně taneční muziku v příjemném prostředí v centru Prahy, zajděte do klubu Loungebar, do osmi zaplatíte za míchané drinky super ceny! Klub Yes! přináší tradiční úterní párty Spotlight Jam, tradičně se hraje rnb a vystupují dýdžejové Black Jesus a Tony Mofyah. Klub Aloha uvádí akci Special Tuesday Fizzy Night s dýdžeji Marti, Blizard a Zajíc. Otevřeno je dlouho a vybrané drinky za speciální ceny! Liberecký klub Had nabízí akci Electronic Education B2B night s dýžeji Newteck, NoDE, Skaph a Joshua, dojít by tedy mělo na psytrance. Frýdecký klub Stoun pak pořádá Elecrtobeat Theatre, kde se hraje tekno dnb, electro a breakbeat.

Středa

Rnb a hiphop se bude hrát ve středu v klubu M1 Lounge, kde na Spin It! zahraje DJ Rockstar. V Chapeau Rouge bude znít dubstep a hiphop na Dubstep Wednesday s dýdžeji Hlava a  Scaffer. Prima plzeňský klub PH+ tento den přináší nášup rnb a hiphopu na párty Wicked Wednesday s dýžejem Peeterem. Jihlavský klub Ultima nabízí taneční párty Wednesday relax s dýžeji Kujdou, Fidzi a Bagetarm Bob Fanzidon. Ostravský klub T2 pak poskytne útočiště těm, kdo si rádi zatrsají na drumandbass, na T2_Bass zahraje dýdžej Cortezz s hosty.

Čtvrtek

Ve čtvrtek zahraje v klubu Yes! francouzský dýdžej a promotér daFresh společně s dýdžeji SUBGATE, 2VINZ VS DAJ a KLUBA a nepochybně to bude pěkná jízda a ukázka zajímavého soudobého zvuku. A pozor, drinky budou za speciální ceny! Roxy nabízí taneční muziku s živým saxofonem na Lounge party, zahraje dýdžej Yannick. Klub ON pořádá Birthday Night. Narozeniny se budou slavit také v Theatro Music Clubu s dýžejem Rockstarem. Radost pořádá tradičně FX Bounce!, tedy se bude hrát hiphop s dýdžejem KWÉ, JORGOSEM a hostem ze Slovenska DJ YAKSHA. Brněnské Perpetuum bude to pravé pro ty, co si rádi zatační na techno a věřte, že i když je čtvrtek, tyto párty bývají tradičně rozjeté. Na akci Maximal zde zahrají Sonja, Segment, Nois a Upgrade.

Pátek

V pátek můžete zakalit do pražského klubu, který se nachází v kostele a také se tak jmenuje. Koná se zde Friday House Mass a také největší dubnová housová párty s dýdžeji POLYXONIX, PETER NEW, DA PERK a UNCLE. Roxy bude jistě praskat ve švech, jak už to na párty Shadowbox bývá. Tentokrát zahraje Teebee a Calix! Pekelnej bar na Smíchově uvádí legendu - zahraje tu CJ Bolland a Pavel Krejdl. V klubu Insomnia se bude kalit na párty s DJ Yergee. Klub Kotnov v Táboře nabízí akci ANGELS GO TO KOTNOV s dýdžejem Romanem Andělem. Musicbar Týt na Kladně uvádí Bassic night, kde zahraje DJ Electrom, Wrata a Blue box, takže půjde o breakbeat a příbuzné žánry. Klub DJmusic Lab vás láká na 100% Techno House, kde zahrají dýdžejové Lui, Czida, Ian Kita, Houba a MC SDP.V Kutné hoře v klubu Planet music club bude vyučovat James Cole na akci Hudební výchova.

Sobota

V sobotu se otevírá atomový kryt, tedy klub Cover Place. Na akci ZLOM BASS zahraje britský dýdžej BLU MAR TEN a kralovat zde bude drumandbass. DJ Koogi zahraje dokonce exkluzivní dvouhodinový set! Na party Flow v Roxy zahraje již avizovaná ruská hvězda Nina Kraviz. V pražské Meet Factory se budou oslavovat 1. narozeniny labelu Hypno 808. Klub 2.patro pořádá zajímavou akci Meeting Point, na které zahraje Jan2 z Ohm Square a Mánio. Budějovický Street beat vám umožní návrat do devadesátek na akci BACK TO THE 90S VOL. III. Majk Spirit bude ke slyšení tento večer hned ve dvou klubech. Jednak v klubu Brooklyn v Zaječí na MAJK SPIRIT LIVE a dále pak v Kyjově v klubu 596 na MAJK SPIRIT - NOVÝ ČLOVEK SHOW. Jungle se bude hrát i ve Slaném, v klubu BAT. Music space na Touch the Jungle Special 5.

Neděle

Kam zajít v neděli? I v tento den funguje klub Yes!, který pro vás připravil akci FABULOUS SUNDAY NIGHT, na které se hraje příjemně tanečně, či poslechově. Odpočinek po celém týdnu slibuje tako SPECIAL SHISHA NIGHT v klubu M1 Lounge. A pokud chcete opravdu klídek, ale v hezkém prostředí a v centru Prahy, zajděte si na Karlák do Lounge baru, od sedmi pořídíte třeba Cuba Libre jen za 59 korun. Otevřeno je dlouho, takže se můžete zdržet!

Poslední komentáře