Zpět

Párty tip na týden 17.12. - 23.12.



Poslední předvánoční týden je tady a s ním také údajný konec světa. My si myslíme, že nejlépe se na něj připravíte v klubu a při tanci. Děje se toho poměrně dost, konají se zajímavé koncerty, ale i plno tanečních akcí po celé republice!

Pondělí

V pondělí vás pozveme do ostravského klubu T2 na Ibiza Night s DJ Cortezem, drinky by měly být za speciální ceny! Fléda pořádá tradičně Free DNB Monday, tentokrát na něm bude hrát Kasper, Mushka a další. Další brněnský klub Mersey nabízí, že vás naučí tančit salsu - ta se bude vyučovat tradičně na Noche latina. A v Praze je možné tradičně tančit na Free Mondays v Roxy, tentokrát s podtitulem Rusty fox B-Day, hrají Mihalik, Lucash, Rusty Fox a Papioil.

Úterý

Kam v úterý? Nabídneme vám hned dva zajímavé koncerty. V Lucerna Music baru se koná koncert Gipsy.cz, kde se bude i nadělovat! V Roxy pak zahraje na Late Night Acustic Justin Lavash. Českobudejický klub K2 nabízí Best do Dance s DJ Mitchel. V Plzni vám poradíme klub Mefisto, kde se v úterý koná Mefisto´s Night Fever s DJ Izzim.

Středa

Ve středu se můžete pobavit skvěle v Retru, tentokrát zde bude mixovat Chris Sadler. Klub Mecca je tradičně ve středu bez vstupu, koná se zde Wednesday for free s rezidentními dýdžeji. Pokud budete mít chuť na dnb, zajděte si na něj do Matrixu, pořádají DNB LIR Wednesday. DNB se bude hrát také v libereckém klubu Vlak na party Drop the Bomb s dýdžejem Kadelem a Dude. Vánoční mejdan neboli Christmas Party se bude konat v olomouckém klubu Belmondo a dárečky se prý budou skutečně rozdávat! Na party Stoundrum v rytmu dnb můžete zajít do klubu Stoun ve Frýdku Mísku. Vstup se prý neplatí!

Čtvrtek

Ve čtvrtek vás pozveme do Roxy na party Freeride.cz Last Christmas, na které vystoupí třeba Kato a Prago Union a kde bude tedy jistě velmi veselo! Radost FX pořádá tradičně večírek v rytmu hip hopu, tedy FX Bounce. Hrají Jorgos, Kwe, Koogee a další. Duplex nabízí party Circle Stars s Rockstarem. Plzeňský klub Watt pořádá party In Basement. Další plzeňský klub PH+ láká na staré hitovky - pořádá party Oldies but goldies. Gimlet v Hradci Králové nabízí vstup zdarma - koná se zde Čtvrteční mejdan zadara.

Pátek

V pátek by měl nastat konec světa a kde jinde ho přečkat, než někde v útulném klubu a u drinku? V lounském Imperiu se bude konat Hip Hop 4Ever s mnoha vystupujícími. Fléda tento den slaví 11. narozeniny, takže hodně štěstí Flédo a ať se daří! Další brněnský klub Perpetuum pořádá party Coonk, hrát se bude minimal, elektro a podobné odnože. Apokalypsa party se koná v jabloneckém klubu dEEpl. Klub Kotnov v Táboře nabízí Victoria's secret show s DJ Sebastianem Leeroyem. Ve Fabricu bude slavit na Evolution Martin Gredner narozeniny. Klub Event v Hradci Králové bude patřit na akci Drum'n'bass párty fanouškům zlámaných beatů. Klub Duku Duku v Moravské Třebové pořádá Hip Hop XMass, kde zahraje Strapo.

Sobota

V sobotu zve klub Retro na djs Jacqullin, Jayyre a Franka Lucase. Klub Ateliér pořádá party Christmas Calling s Roberto Chocholou. Klub ON nabízí party Gejzeer, na kterém hrají DJ Henriette a Yaroush. Planet Music Klub v Kutné hoře pořádá Hipodrom, zazní dnb, breakbeat a dubstep. Katcha a MC Jacob hrají tento den v klubu Božák v Teplicích, který se tedy bude otřásat v rytmu zlámaných beatů.

Neděle

Neděle je tentokrát speciální - druhý den je svátek, a to hned Štědrý den, takže si dejte pozor, ať to nepřeženete a neprožijete předávání dárků pod stromkem s pořádnou kocovinou! Zajít můžete třeba na Broken Drums do Shadow Azylu, nebo na Basstards do klub DJLab ve Zlíně.

Připravila: mia

Poslední komentáře