Zpět

Párty tip na týden 18.3. - 24.3.



Příští týden začíná jaro, ale počasí nás o tom rozhodně nepřesvědčuje! Patrně největší akce příštího týdne se odehraje na pražském Výstavišti - bude se zde konat Havana club Tour de Bar, takže se zde můžete těšit i na lahodné drinky. A do brněnského klubu Fléda se vrací párty Emotion, takže si i Brňáci budou moci užít trancu!

Pondělí

Living Colour slaví již 25 let od vzniku, jak jim to stále šlape, se budete moci přesvědčit v Lucerna Music Baru. Free Mondays v Roxy tentokrát nese podtitul in Nightphunk, hraje třeba Lucas Hulan a Lumiere. Pokud si budete ještě užívat poslední dny lyžování ve Špindlu, zajděte do klubu VIP, kde se hraje i v pondělí. V Brně na Flédě se opět konají Free DNB Mondays, tentokrát třeba s Pixiem, nebo Casperem.

Úterý

A kam v úterý? Co třeba do klubu Yes! na Spotlight Jam, tedy akci v rytmu rnb,na které hraje DJ Black Jesus. V klubu Cross se bude hrát nahoře i dole, koná se zde DNB Fire na horním podiu a Bass Music dole. Klub K2 v Českých Budějovicích pořádá Fun Dance s DJ Big Pepe. Klub Mersey v Brně nabízí Escape party, kde se budete moci potkat s mnoha cizinci, kteří žijí v Brně. Zlínský Block 12 slibuje Teleport - výlet za zajímavou slovenskou muzikou, kterou představí slovenský producent Stratasoul a dýdžejka Eva Porating.

Středa

Do Infinity zajděte ve středu na Dance Classics. Klub Hany Bany pořádá Prague DJ Festival. Street Beat v Českých Budějovicích nabízí Housing, kde vystoupí i Z-aires od Mayapurů a předvede dnb set. Perpetuum DNB Night, neboli zlomená středa se odehraje v Brně. Další brněnský klub Sklenick pořádá party PHnite s Igorem, Kotlykem a Alienem, takže půjde také o zlomené beaty. Silent Drop the Bomb se nazývá akce v libereckém alternativním klubu Had, bude se jednat o audiovizuální show s lámanými beaty a breakbeatem!

Čtvrtek

Ve čtvrtek se v Roxy sejdou jistě nejenom milovníci jistých zelených rostlinek - na Reflex Cannabis Cupu zahraje třeba Schwa, nebo Jan2. Radost FX jako vždy se bude vlnit na hip hop - koná se FX Bounce, tentokrát s Kwe a Jorgos. V klubu Jags bude kralovat DJ Mikel a retro. Plzeňský klub Anděl Cafe uskuteční koncert zajímavé kapelky Republic of Two. Brněnské Perpetuum také vypadá zajímavě - na party Stereo vystoupí třeba Nika, nebo Nois.

Pátek

V pátek vypukne v Průmyslovém paláci Havana Club de Bar, kde se bude prezentovat hned několik známých barů a také djs, jako např. Chris Sadler, Pavel Bidlo, či Fatty M. Do klubu Mecca se můžete vypravit na DJ Battle, neboli souboj dýdžejů - proti sobě jich zahraje mnoho, a to těch hodně známých! Party Mascara je v Duplexu novinkou, hrát na ní budou například Izzy Cooper, Brian a další. Akce Journey to the Future přivede do Cover Place pěkně tvrdou muziku - hrát se bude na hardcore stage a na electro stage. Party One Night se už od minulého vydání přesunula do klubu Radost FX. Brněnská Fléda obnovila party E-motions, tentokrát se zahraničními hosty Wellenrausch a Dan Stone. V klubu VIP ve Špindlu tento den vystoupí Ego. Pražský DJ Golpe bude slavit narozky na Bash Beats Golpe B-day v klubu Watt v Plzni. Kolínský klub Staré lázně ožije party Dance energy night. Music bar Týt na Kladně pořádá party se zlomenými beaty - koná se zde Drum and bass provocation, kde bude gramce ovládat třeba Katcha. V Mix baru v Opavě zahrají samé dýdžejky - koná se zde Girlstech 5.

Sobota

V sobotu se připomene open air na Cindě, tentokrát v klubu Mecca - koná se zde Cinda Spring Edition with Belocca. DJ Peter New & Anonymouse vystoupí v klubu Jags. Další novou party představuje Duplex - tentokrát to bude Earth hour s DJs Raffael De La Rue, Chris 93 a dalšími. Fléda připravila Electro swing party, Cinda Winter tour se uskuteční v klubu Neurotech v Plzni a na Palubě v Soběslavi bude znít techno - koná se zde Technasia! Pokud budete mít chuť na skvělý koncert PSH, zajděte do klubu Tradiční kloub v Sušici.

Neděle

A kam v neděli, když nebudete mít tance dost? Chapea Rouge otevírá své brány i tento den, třeba na party Beng beng s Wwerou, takže se bude hrát electro!

Připravila: mia

Poslední komentáře