Zpět

Párty tip na týden 18.6. - 26.6.



Tento týden začíná sladké léto, kdy se přesouváme na festivaly a tančíme zde volně a pod hvězdami. To ale rozhodně neznamená, že by si už kluby vybíraly prázdniny! Naopak, zajímavých akcí je stále přehršel! Ale už vás můžeme pozvat i na zajímavé akce pod širým nebem, jako je třeba Summer Celebration, kde si můžete zahrát i beach volejbal! Doufejme, že nás počasí nezradí!

Pondělí

V pondělí se tradičně tančí v Roxy na Free Mondays. Nyní máte ještě o důvod více, protože se zde bude slavit dvacet let klubu Roxy! Takže jistě vyražte, hrát vám budou Gavyn Mytchel, Jozef Mihalik, Semi Stef, Martin Eweek a Rusty Fox. Na Freestyle Mondays pak vyražte do klubu Chapeau Rouge, kde budou úřadovat dýdžejové, MC a také živá kapela. Drumandbass vás očekává na akci Free DNB Mondays v klubu Fléda v Brně.

Úterý

V Pekelném baru v Praze se paří prostě celý týden a úterý není výjimka. Zajít si sem můžete na Hard tech tunes, kde budou vyhrávat Calbee a LamyCZ. Drum/n/bass a Freestyle se bude hrát v klubu Mirage na Vinohradech. Fléda bude tento den pořádat koncert, zahrají THE PROSTITUTES, DEAD POPES COMPANY A BAROCKERS. Klub K2 v Budějovicích hostí akci DISKO NIGHT, zahraje dýdžej Fox.

Středa

Ve středu se zase tradičně chodí do klubu Yes! na noc zlobivých holek, neboli Bad girls night, ale nejenom zlobivé holky ušetří - za vybrané drinky zaplatí jen polovičku! Do klubu Duplex můžete zajít na akci Pure mix, v takhle horkém počasí bude místní terasa prostě báječná! Hrát zde bude dýdžej Raffael De La Rue. V budějovickém klubu Paradogs je možné tančit na akci Big Wednesday. V Brně si můžete zapařit na drumandbass -v klubu Metro music club se koná DRUMSESSION.

Čtvrtek

Ve čtvrtek zahraje v divadelním THEATRO MUSIC CLUBu DJ Stanley a vstup se neplatí. V tomhle vedru se vám jistě bude skvěle pařit na lodi - klub Bukanýr pořádá akci FROM DNB TO HOUSE - zahraje dýdžej 2K. V klubu Infinity se bude konat Glamour Night, zahraje DJ Sasha Vee. Brněnský klub Perpetuum pořádá akci Stereo.

Pátek

A je tu pátek! Jdeme kalit a pojďme třeba do klubu Roxy, kde se koná noc serveru Drumandbass.cz, takže je asi jasné, co se bude hrát! Vystoupí třeba Rido z tak oblíbeného labelu, jako je Hospital Records! Atomový kryt, čili klub Cover Place bude jistě skvělé místo pro konání HEROES MOVIE NIGHT Párty! Tento den se jistě mnoho hochů s rovnými kšilty a kalhotami proklatě nízko sjede do Loun - v klubu Imperium se totiž bude konat Hip Hop 4ever! Orion, Vec, Otecko... zahrají zde skutečně zásadní jména!  V Experiment v Liberci se bude konat Bassmania a hrát se bude pochopitelně dnb.

Sobota

Kam zajít v sobotu? Hrát se bude v táborském klubu Kotnov, kde vystoupí na akci Dark Night Ladee Jane! Lucas Hulan zahraje v libereckém klubu Experiment. Do pražské Radosti zajděte na klasiku - hrát se tu bude na party Soultrain Weekender, holky mají vstup zadara! Brněnský klub [mju:z] připravil party Summer Electro And HC Electro Night, kde budou mixovat MAT WEASEL BUSTER, KIKI PANTAGIRA, BITCH, GEORGE 5 a SOUND SYSTEM NOISE THERAPY. Pařit pod širým nebem můžete v Free-D-Baru, dýdžejovat budou Dubstepblog-djs - Dryman, Stifler a další!

Neděle

V neděli vás musíme pozvat na skvělou akci, která se bude konat také venku - v modřanském Free Style parku. Konat se zde bude turnaj v plážovém volejbalu, na který se můžete ještě přihlásit. Na Summer Celebration zahrají WHITEMAN, DJ TONY ANGELO, Bema DeeJ@y, RADIO SEEJAY a DAVID K., těšit se můžete také na módní přehlídku a mnoho dalšího. A pozor - vstup se neplatí!

Připravila: mia

Poslední komentáře