Zpět

Párty tip na týden 19.11. - 25.11.



Kam příští týden pořádně zapařit? Možností je! Pokud se podíváte do našeho seznamu akcí, uvidíte, že jejich počet trhá rekordy! I v tom nejzapadlejším městečku můžete objevit nějakou tu akci.

Pondělí

Kam v pondělí? Pozveme vás nejprve do Roxy na Free Mondays in Nightpunk. Pondělní nocí se můžete protancovat s dýdžeji Lucasem Hulanem a Lumierem, takže půjde o housík a klub bude plný jistě až do ranních hodin. Veselo bude také v klubíku Wakata na pražské Letné, úřadovat zde totiž bude DJ Mersí, který je proslulý lámanými beaty a také hrátky s gramcem, spolu s dýžejem Agamou ze Slovenska. Pokud se budete pohybovat po Brně, poradíme vám jednak Mersey a latinské rytmy na Noche latina, dále pak Flédu a Free DNB Monday, na které se tentokrát představí třeba Sayko a X.morph.

Úterý

V úterý si vás dovolíme pozvat hned na několik velezajímavých koncertů, každý ze zcela jiného ranku. Pokud máte rádi mužský hlas a kytaru, pak mažte do Roxy na akustický koncert Jamese Harriese. Máte rádi pravý a nefalšovaný americký hiphop? Pak je tento den vaším místem Lucerna Music Bar, kde se předvede Tech N9Ne. A pokud budete mít toto úterý chuť na elektroniku v poněkud zasněném hávu, vydejte se do Cafe v lese, kde bude koncertovat Lenka Dusilová a Baromantika, jeden z nejzajímavějších českých projektů. Na tanečky pozveme českobudějovické, do klubu K2 v centru Budějovic na Rock, pop, ska party.

Středa

Ve středu se nabídka tradičně rozrůstá. Nejenom holčíčí párty Dirty Chic(k) se koná v klubu Yes! Zahraje třeba Subgate. Klub Duplex na Václavském náměstí nabízí nejprve posezení v restauraci a poté party Pure Mix. Na brněnské Flédě bude koncertovat Umakart. V klubu Sklenick si přijdou na své příznivci alternativní elektronické scény, večírek Hertz slibuje alternativní zábavu až do rána! Ve Frýdku Místku se v klubu Stoun koná opět Stoundrum, poslechový večírek, který potěší dnb rytmy.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se koná pravidelný hiphopový večírek FX Bounce! v Radosti FX, tentokrát s hostem ze Súdánu. Každý čtvrtek je vstup do klubu ON zdarma a hraje zde DJ Millhouse. Na pražských Vinohradech se urodil zbrusu nový klub Chameleon, který se hodlá profilovat opravdu hodně tanečně. Tento čtvrtek sem můžete zajít na hitovky ze zlatých časů house, koná se zde večírek Back to Old School. Jihlava zažije pěkně horký večer. V místním klubu Soul totiž vystoupí Bruno Ferrari se svou show a kdo ji jednou zažil, vám potvrdí, že se jedná o velmi nevšední zážitek!

Pátek

V pátek slaví první výrocí klub Ateliér, na party 1. Anniversary se bude hrát hlavně trance, jeho příznivce potěší třeba LadeeJane nebo Martin Gredner. Do Meet Factory můžete vyrazit také na pražskou zastávku turné Tetris/ Nad zemí s Wichem, Jamesem Colem a dalšími hvězdami hip hopu. Velká akce čeká Ostravu, kde se na výstavišti Černá louka uskuteční party Havana Club de Bar, zahraje třeba Chris Sadler nebo Pavel Bidlo. Liberecký klub Experiment pořádá tentokrát party v rytmu dnb, koná se zde Bass and Drums in da mix. Olomouc a klub Metro nabízí party Bass Beat. Oblíbený ostravský večírek Crystal, který se koná v klubu Fabrik, oslaví desáté narozeniny, popřeje mu Bryan Kearney. Plzeňský podnik Watt pořádá akci Face2Face. Ladida zahraje v klubu Modrá Věž v Boskovicích.

Sobota

V klubu Roxy se v sobotu konají hned dvě zajímavé akce. Nejprve zde proběhne koncert britské alternativy Blood Red Shoes a hned poté se zde uskuteční 14. narozeniny Climaxu. Pardubický Gimlet uvítá Bon Finexe a Warm up na party Magnetik. Táborský Kotnov pořádá The Sax Night s DJ Sebastianem Leeroyem a živým saxíkem. Klub Paradox v Českých Budějovicích nabízí All Stars Night. Klub Pohoda v Sedlčanech pořádá DnB Night, kde bude hrát velmi zajímavý český producent Rido. Dj Black Jesus zahraje v libereckém klubu Ďábelská huť. Promo party k Becherovce Lemond s mnoha soutěžemi a dalšími vychytávkami se uskuteční v Planet Music Clubu v Kutné Hoře.

Neděle

A v neděli vás opět pozveme na skvělý koncert. V klubu Lucerna Music Bar totiž budou koncertovat mistři temné elektroniky, Cassandra Complex z Británie!

Poslední komentáře