Zpět

Párty tip na týden 20.5. - 26.5.



Příští týden vás pozveme na pěkně ulítlou party Funk you, která se koná v klubu Jags a to pod naší ctěnou záštitou. V Roxy přivítají Calculona a klub Matrix bude slavit již deset let činnosti - to to uteklo. Vše nejlepší a mnoho spokojených návštěvníků! No a všichni milovníci halových akci v bílém se zcela jistě nemohou dočkat Sensation White!

Pondělí

A máme tu pondělí. Roxy jako vždy uvítá před devátou kapelu a kolem půlnoci to pak roztočí DJs na pěkně divoké party, která končí až někdy nad ránem, pondělí nepondělí. Free Mondays tentokrát nesou podtitulek In Nightpunk, což znamená DJs Lucase Hulana, Lumiera a další. Cross tentokrát nabízí speciální akci Ala Crew Mondays. Hrát se bude reggae a hosti pocházejí z Německa! Akce v podobném stylu vás čeká ještě v ostravském klubu T2, kde se bude hrát Reggae & Ska Live! koncert v podání dvou moravských mladých skupin. Klub Mersey v Brně pořádá výuku salsy Noche latina.

Úterý

V úterý se to v Chapeau Rouge rozjede ve velkém stylu - na akci Lautir - Turn it up zahraje třeba DJka Lu Michelle. Pekelnej bar nabízí Techno tunes, hraje třeba Calbee a další. Liberecký klub Vlak pořádá Erasmus party Kings and Queens. Že je doba karnevalů pryč? Plzeňský klub Neurotech pořádá i tak party Karnebál, na kterou se nemusíte bát přijít v masce! Brněnský klub Sklenick nabízí elektronickou alternativu na party Glaskörper.

Středa

Ve středu se zase koná v klubu Yes! noc zlobivých holek, čili Bad girls night. Nejenom ty zlobivé holky utratí méně za drinky! Nejen pokud budete mít chuť na něco dobrého na grilu, skočte do brněnské Flédy na Grilování na bárečku s Adamem. Českobudějovický klub Nosferatu bar pořádá Africkou středu, ochutnat můžete i nová skvělá jihoafrická vína! V plzeňském klub Anděl Cafe vystoupí holčičí dvojka Čokovoko, která předvede své pojetí rapu.

Čtvrtek

Čtvrtek patří v klubu Radost FX hiphopové párty FX Bounce, tentokrát na vás čeká speciální edice s Orionem! Club Havana potěší ty, kdo si chtějí zavzpomínat na staré hitovky, koná se zde Old School mejdan! Duplex bude znít rnb a hiphopem, koná se Circle Stars. Brněnské Perpetuum uvítá zástupy milovníků techna na party Stereo. Disco Therapy, tedy terapii disco rytmy můžete vyzkoušet ve čtvrtek v olomouckém klubu 15 minut.

Pátek

Léto už je pomalu za dveřmi a Radost FX pořádá Surf trip. Na Break Absorption v Cover Place vystoupí třeba Mikkim, takže se jistě bude jednat o vydařenou akci. Roxy přivítá Davea Owena a Calculona, takže se bude natřásat v dnb rytmech. Nový klub Gold v centru Prahy pořádá noc, kdy se budou hrát jen hitovky od Davida Guetty. Ostravský Fabric bude tentokrát patřit milovníkům dnb, koná se zde již 13tá dnb noc. I poděbradský klub Boss bar bude znít tímto druhem muziky - na party Drum & Boss vol.6 zahraje třeba Koogi.

Sobota

Tak a je to tady! Pokud v sobotu uvidíte v Praze větší množství spoluobčanů v bílé, je jasné, že míří na Sensation do O2 Arény! Na party Funk You můžete vyrazit do klubu JAGs. Hudebně vás zde oblaží DJs N´zym a Nimand. V Duplexu se bude hrát Electro Swing.DJ Brian zahraje v klubu Ďábelská huť v Liberci. Jičínský klub Moonlight pořádá party Bass Taste, hrát se bude nejenom dnb, ale také ragga jungle a breakbeat.

Neděle

Pokud budete mít po víkendu tanečních party dost, zajděte třeba na koncert do Lucerna Music Baru, hraje tam Sea + Air, německy přečteno Ona a on, tedy manželská dvojice, která využívá nejrůznější instrumenty jako cemballo, ale přesto hraje současnou muziku!

Připravila: mia

Poslední komentáře