Zpět

Párty tip na týden 21.5. - 27.5.



Příští týden k nám nedorazí příliš zahraničních hostů, ale neznamená to, že by se u nás nekonaly zajímavé akce. Zmiňme například křest šíleného Bruno Ferrariho v Roxy! A jelikož má i tento týden panovat krásné počasí,jistě se bude kalit třeba na terase v Duplexu, vysoko nad Václavákem! Na zajímavé akce se můžet těšit i tam.

Pondělí

Kam v pondělí? Zajděte třeba do klubu Le Mirage v Praze u náměstí I.P.Pavlova, který vás potěší dlouhou otevírací dobou každý den. V pondělí se zde koná Mishmashenka a jistě se o půlnoci končit nebude. Taneční kalbu v pondělí slibuje také Pekelnej bar na Andělu, kde se bude konat Monday Groove Box s dýdžeji Otik, Godzi, Martin DSC, Mark Reew a Pif. Do klubu M1 Lounge můžete zajít na studentskou kalbu MAD MAD ERASMUS. Na FREE DNB MONDAY se tradičně chodí v Brně na Flédu.

Úterý

Večeře, posezení na překrásné terase a potom drink na tanečním parketě, to vše slibuje v úterý klub Duplex. Na akci La Musique Divine zde zahraje DJ Yaroush. Do klubu Le Mirage tentokrát na Smíchově můžete vyrazit na Breakbeat. V ústeckém klubu Doma se bude konat akce Electron by DJ Johny 5ka. Na Havanissima party můžete dorazit do libereckého klubu S Klub, lákají vás sem na drinky za hubičku!

Středa

Středa se nese ve znamení zajímavých koncertů. Tak například v Lucerna Music Baru bude koncertovat Quantic a vše se tedy ponese v latinskoamerických rytmech. V Roxy pak bude pořádně řádit Bruno Ferrari, jeho show jsou skutečně něco, co jste ještě neviděli a asi jste si nepředstavovali v těch nejdivočejších snech! V klubu Abstrakt proběhne DJ AKADEMIE ROXY. Ve středu se bude v Plzni v klubu Sokolovna Centrum, na akci Body Dance zahrají dýdžejové Julien Abre a Petr Suss.

Čtvrtek

Pokud dostanete ve čtvrtek chuť si pořádně "zabouncovat" a poslechnout si hiphop, cesta je jasná - do Radosti FX na akci FX Bounce! Tentokrát s dýdžeji KWÉ, JORGOS a PYEL. Ve čtvrtek si můžete v Praze také užít vrchovat drumandbassu - máte na výběr. Takže si můžete vybírat mezi klubem Yes! a akci Liquid Flights, kde zahrají dýdžjové z liquiddrumandbass.cz. Holčičí dnb dýdžejky zahrají v klubu Abstrakt na Ja-Ne Session, kromě Ja-Ne vystoupít ještě Romana. BLACK MUSIC & RNB zazní v klubu Event Music Bar v Liberci.

Pátek

V pátek si můžete jít zatancovat opět do Duplexu na párty I love you, zahrají DJ Pietri, Vasco, Mathess a Dark a dostanete i mixované cédéčko zdarma! V Radosti se bude vzpomínat - koná se klasika, Remember House s dýdžeji Bidlem a Loutkou. Do táborského klubu Kotnov můžete vyrazit na Sunrise s dýdžeji Dářa, Daniel Čechtický a Saxo.Kid. Liberecký klub Experiment nabízí TUC TUC TUC NIGHT. Jihlavská Ultima bude to pravé pro milovníky drumandbass, bude se konat Ala crew night s dýžeji DJ JungleXpedition, Znoot Poch crews a Mc Txe/Fr/. Drumandbass bude znít také v olomouckém klubu S -Cube na akci Drum Up Back2Back, kde se bude hrát hned na dvou stage!

Sobota

V sobotu se opět v Roxy koná Climax, tentokrát si vybral Chris Sadler Nesquicka. V Duplexu proběhne MIAMI CALLING s dýdžejemTim Otisem a Raffaelem De La Rue. Chapeau rouge pořádá akci CUBISM, kde zahrají dýdžejové Tiff a Mlady Bulwa ze Slovenska, doprovodí je Fazula na saxík. V obnoveném klubu Mischmasch se koná LEMOND Light up the party ! s drinky, soutěžemi a prima muzikou. Michael Burian přijal pozvání do klubu Galaxy Hrdly. V Hodoníně můžete zajít do klubu Paladium na Majka Spirita.

Neděle

A co podniknout v neděli? Pokud chcete trošku vyklidnění, jděte třeba do klubu Loungebar na Karláku na drinka a příjemnou muziku, pokud budete chtít posedět déle, vyhánět vás zde rozhodně nebudou! Na burzu vinylů pak můžete zajít do klubu Abstrakt.

Připravila: mia

Poslední komentáře