Zpět

Párty tip na týden 22.4. - 28.4.



Příští týden si skutečně užijí pamětníci prvních housových akcí u nás. Na pravidelný večírek Remember House totiž dorazí pozvaný Joost van Bellen a přinese pravý zvuk holandského housu, který zde byl dříve tolik populární!

Pondělí

Pokud chcete v pondělí zažít pestrou show, zajděte do Chapeau Rouge, kde se bude DJovat, MCovat a kdo chce, můžete ukázat na Freestyle Mondayssvé schopnosti. Roxy tradiční láká na Free Mondays - tentokrát budou až do rána a pěkně zaplněnému sálu vyhrávat Michal Mistech, Pete Cosby a další. Brněnský klub Green pořádá Primeros party tour. Asi sami tušíte, co se tam bude zdarma rozdávat, vyhrávat budou DJs Davatee a Flim.

Úterý

V úterý to v Paláci Akropolis rozjede Dubiosa Kolektiv - partička z Bosny a Hercegoviny předvede pěknou svou žhavou směs hiphopu, balkánského folkloru a reggae! V klubu Duplex se uskuteční Club Mint a vy budete už moci využít jeho skvělé terasy. Hradecký klub Level pořádá Warm Up k Majálesu s DJ Lukym a Palcátem. Brněnský klub Fléda si připravil další studentskou party Ebrieta s DJ Fake Mayem.

Středa

Ve středu budou v klubu Retro vyhrávat DJs Brian & Jayyare & David Cross. Zajímá vás, jak zní nová kapela Kryštofa Michala, dříve z Support Lesbians? Zajděte do Lucerna Music Baru na Portless! Do klubu Yes! se opět vrací noc pro všechny zlobivé holky - Bad Girls Night! Klub Big Bang v Pardubicích s luxusním barem pořádá Big Středa. Liberecký klub Vlak potěší milovníky zlámaných beatů a audiovizuálních show díky party Drop the Bomb. Lámané beaty se budou hrát také v brněnském Perpetuu na DNB Night, své sety zde předvedou Po1ny, Sinner a 2Nine & INdex. Další brběnský klub Sklenick uvádí party PHnite s DJs Aka, Heavy Hev a Bellpeace.

Čtvrtek

Ve čtvrtek chodí hiphopeři tradičně do Radosti FX, tentokrát nese party FX Bounce! podtitul The Diamond Night. Red Bull Silent disco se bude konat v pražském klubu Onyx, jde o stále populárnější koncept party se sluchátky. Klub JAGs pořádá party Vol.7 retro music s DJ Maikelem. Brněnský klub Perpetuum tentokrát nabízí noc Stereo, na které se hrává techno, zahraje Nois a další. Retro neboli Oldies but Goldies zažijete v plzeňském klubu PH+.

Pátek

Klub 360°Lounge bar pořádá Surf trip s DJs Akvamenem a dalšími,čeká vás nejenom hudba, ale třeba i módní přehlídka. V Radosti se bude konat již zmíněná party Remember House s holandským klasikem Joostem van Bellenem. Klub Havana si na pátek připravil party Back2back s DJs Lookym a Eaglem. Party Breaks4beats na brněnské Flédě bude mít tentokrát velmi zajímavého hosta - přijede Rony Size! Liberecký Experiment se vás bude snažit přesvědčit, že Techno je všechno. V ostravském Fabricu můžete navštívit další díl akce Fabric proti rakovině - tentokrát se bude hrát drumandbass. Další ostravský klub Bogota přivítá Mikkima a MC Turnera na Reggae Fever. Plzeňský klub Pantheon pořádá warm up na Magnetic Festival za účasti DJs Johna Cultera a Briana. Brandýský klub Trinity v pátek nabízí Fresh Beats s DJs Michelle Cavelletto a Freezee. Budějický klub K2 uvítá fanoušky hiphopu na Live Rap Bands Night vol. 1.

Sobota

Sobotní Climax  v Roxy poctí svou návštěvou Enrico a Petr Braun, stálicí je pochopitelně Chris Sadler. Klub Bukanýr zabrousí také na retro notu, koná se zde Old School House party. Hrát na ni budou ti praví - Airto, Vik a Kel Quadrant. Let the music play se bude konat v klubu Ateliér. Klub 2.patro už zase funguje na plno, v sobotu sem můžete zajít na Jam Session - party s živým saxofonem. Hradecký klub Event nabízí party Groove, která slibuje tanec v rytmu house a tech house až do rána. V plzeňském klubu Neurotech se bude na party Crazy Blaze skákat v rytmu drumandbassu.

Neděle

Pokud vás pátek a sobota dostatečně nevyřídili, můžete zajít třeba do klubu Chapeau Rouge na Lazy Lizard. Zahraje Tráva, což bude jistě stát za to!

Připravila: mia

Poslední komentáře