Zpět

Párty tip na týden 24.2. - 2.3.



Pokud máte rádi halovky a drumanadbass, pak jistě víte, že příští týden se koná zimní Let it roll s Pendulum a dalšími hvězdami. Pokud máte rádi house, vydejte se do Roxy na Jack Beats!

Pondělí

Na Free Mondays v Roxy vstoupí toto pondělí Leti Mimo, později budou desky roztáčet Rustyfox a Drahosh. Nekuřácký klub La Loca uvítá polské umělce Peter J. Birch a Agu Gu s hudbou blízkou americkému folku. Fléda zve opět na DNB Monday, toto pondělí hrají El Waca, X.Morph a další.

Úterý

V klubu Akropolis koncertuje v rámci Euroconnections Mariam the Believer, švédská vokalistka a kytaristka, a také Kittchen, velmi zajímavý český projekt. V klubu Cross proběhne RNR Parade na horní stage a Drum and Bounce na dolní stage. Zlínský klub Block 12 vás uvítá na Antiplese, kde budou DJs Olmek a Duppy hrát dubstep a reggae.

Středa

V klubu retro bude úřadovat dvojka Brian & Jayyare, kteří budou pouštět tech house, vstup se sem neplatí. Stýskalo se vám po Charlie Straight? V klubu Akropolis proběhne koncert Lake Malawi, nové formace zpěváka Alberta Černého. Nový klub Shadow v Karlíně vás zve na party RuBbaDubba, hraje se jazz, funk, soul a rare grooves.

Čtvrtek

Ve čtvrtek přivítá Lucerna Music Bar Kraak & Smaak Soundsystem. Pokud jste dívka a máte hlouběji do kapsy, zajděte do klubu Magnum na Smíchově, kde se koná Ladies Night, Lambrusco je pro dámy zdarma a vstup se neplatí! Brněnské útočiště hipsterů, klub Sklenick láká na party PHNITE, na které se hraje break beat, funky a electro.

Pátek

V pátek se koná Let it Roll na pražském Výstavišti s řadou hvězd DNB. Ve filmovo-tanečním klubu  Movie´s bar club se můžete zúčastnit Opening party. V klubu Storm křtí slovenský Grimaso spolu s H16 DJs. V klubu Roxy vystoupí Jackbeats, takže nás čeká houseová jízda. Wladimir 518 začíná Idiot/ Mobydick tour spolu s dalšími rappery v klubu Mír v Uherském hradišti. Ďábelská huť v Liberci pořádá akci, na které bude hrát DJ Black Jesus. Ostravský Fabric přivítá Dubvision na party Housefactory.

Sobota


V sobotu se v klubu Storm koná Afterparty po Let it Roll s Philipem TBC a dalšími, vstup je zdarma. Pokud chcete zažít pěkně dlouhou party, vydejte se do Ateliéru v Rybné ulici na Marathon Night, hraje plejáda DJs. Pokud budete ve Špindlu, zajděte do klubu Dolská na Studio 54 Night, hraje Enrico a další. Klub Yes připravil party Attack From Mars, na které bude Alexx van den Berg slavit narozky. Ukáže se také Matamar a Elite. Zlomené beaty budou znít v jihlavském Soulu na Bass Madness. Olomoucký klub Mexx vás zve na Stars Night.

Neděle

Pekelnej bar neusíná ani v neděli, kdy sem můžete zajít na Sunday Night. Bude znít techno v podání DJs Otika von Hell, Sve­eJKa a Ronica. V Lucerna Music Baru se koná koncert Jamese Arthura.

Připravila: mia

Poslední komentáře