Zpět

Party tip na týden 27.2.2012 - 4.3.2012



Příští týden je přelomový, začíná březen a to už zní alespoň trochu jarně, nemyslíte? Každopádně se teploty začínají dostávat na jakžtakž snesitelnou úroveň a při návratu po ránu domů bychom už neměli tolik mrznout. Příští týden najdete v našem párty listu na stovky párty všech možných žánrů. Vybrat by si měl snad úplně každý.

Pondělí

V pondělí vás již tradičně zveme do Roxy na Free Mondays, již léta pěkně rozjetý mejdan. Toto pondělí zahraje dýdžej Sirius a k tomu zapěje Tereza Nekudová, kterou by si pamětnici mohli pamatovat ještě z ranných Skyline. Dj škola bude vyučovat toto pondělí v malém žižkovském klubu Bayo. Klub Cross také nevybírá vstup na akci Los Tekkenos. Brněnské Perpetuum zve na reaggea a Monday Vibes. Hrát budou Papa Emys, Dr. Locks, Dj Mehdi, LionesI a Dj Mirror. Jungle se tentokrát bude hrát na brněnské Flédě na Free DNB Monday.

Úterý

V úterý láká pražský klub Yes!, který se nachází kousek od Muzea, na hiphop a dýdžeje Black Jesus a další na akci Spotlight Jam. Dívky a ženy si nemusí připravovat finance na vstup. Na Tuesday Clubbing, čili úterní paření můžete zajít do pražského KU baru, zahraje DJ Raffael de La Rue. Zlínský klub DJLab nabízí akci BASHMENT DJs s dýdžeji Ufonem a Intuitive Lab. Na studenty je zaměřena párty Students Night special v brněnském 7. nebi. Párty pro studenty si připravil i další brněnský klub Favál, kde se uskuteční akce Seznamovací fotoparty Mendělky.

Středa

A máme zde středu, kdy se tradičně v pražském klubu Yes! koná párty všech zlobivých holek, neboli Bad Girls Night. Na párty hrají Djs Ed Bass & Yes Papa Crew a vstup se neplatí. Pražský klub Bogota hraje zase ve středu tradičně Dancehall. Do klubu Černá ovce přilétne Michael Ví Vrtulník se svojí Radio Vrtulník Show. Skvělou párty se zlomenými beaty slibuje akce se slovenským B-complexem, který bude dýdžejovat v olomouckém klubu Belmondo. Pokud znáte pecku Beautiful lies, tak víte, že sem prostě musíte! Zlínský klub DJLab nabízí jungle na akci Drumlabass.

Čtvrtek

Čtvrtek nám přináší nový měsíc a také mnoho akcí. Nejenom milovníci marihuanového dýmu se sejdou v Roxy, kde se bude konat vyhlášení soutěže Cannabis Cup a bez vstupného zde vystoupí Krafty Kuts! Pěkně rychle se bude hrát v klubu Yes! - podtitulek párty Liquid Flights totiž slibuje 175 bpm. Na akci vystoupí dýdžejové VIDRAS,  THEYA a BLOFELD. Další pražský klub Theatro si připravil Gentlemens Night s Dj Stanleym. Klub Ateliér pořádá Absolut Night s dýžeji Markem Twinem a James Lurkem. V brněnské Vyhlídce se bude hrát na akci s dýdžejem Poco happy a latino house.

Pátek

V pátek se budou hrát v Roxy zlámané beaty - na akci Shadowbox zahraje Technicolour a mnozí další čeští zástupci. V Radosti FX se sejdou veselí chlapci, ale nejen oni na populární akci Lollypop Lollyzoo. Tentokrát bude desky roztáčet RICHIE, Vilém a Henriette. V tak trochu záhadném pražském převážně aftrovém klubu Le Clan vystoupí  MICHAEL WELLS.  V oblíbeném táborském klubu Kotnov se koná párty Kinetic, která se dříve pořádala v soběslavské Palubě. Hrát tentokrát budou dýdžejové Deny, Jean Luc a Groove Dan. Liberecký klub Experiment hostí dýdžeje Schwa. V ostravském Fabricu bude hrát dýdžejka Lucca na akci Acapulco. Doprovodí ji ještě Pete Walk,Danny Bright, Michael J a Robiq.

Sobota

Sobota přináší do Radosti FX hip hop na akci D-Style Czech Dis Out!Sejde se naše hiphopová špička - DJ Mike Trafik, Orion, Hugo Toxxx a Tereza Černochová. Do klubu Kotnov přiletí všichni andělé na Angels Party s dýdžejem Tony Angelem. V libereckém Experimentu se uskuteční noc s pražským dýdžejem Bélou En - Night with Béla En, kterého posílí ještě domácí dýdžejové. Hiphop se bude hrát také v plzneňském klubu Angelcafe na akci Bounce!Bounce! Vystoupí zde Kay & Tuzex. Olomoucký klub Varna přivítá Ibiza Night s dýdžeji Michalem Pešinou, Dixentem, Andre a Haana. V brněnském klubu Mersey to bude hrát všemi barvami na akci Technicolor s dýdžeji Zlatomilem, Joshekem, Wire, Diagonalem, Archee a Lukem Nova.

Neděle

Tak co, stále nemáte dost, nechce se vám sedět doma a někam byste vyrazili? Může být, my vás chceme pozvat do Chapeau Rouge na Beng Beng, na kterém vystoupí Wwera a Acustic Terrorist a hrát se bude electro. Pokud byste přece jenom chtěli při neděli zvolnit, zajděte do Akropole na PROSOUND SYSTEM DJ and SUNDAY DUBWISE DJs. Servírovat vám zde budou reggae a dub.

Připravila: mia

Poslední komentáře