Zpět

Párty tip na týden 2.12. - 8.12.



Příští týden u nás bude koncertovat izraleská hvězda dubstepu, Borgore. Milovníci dubu mohou zajít do Lucerna Music Baru na u nás tak oblíbenou kapelu Zion Train, nebo do Stormu opět na dubstep, tentokrát v podání djs z kapely Kosheen.

Pondělí

Začínáme opět v Roxy na Free Mondays, oblíbeném útočišti těch, co chtějí i v pondělí zakalit. Tentokrát půjde o warm up na akci Aquaphonic a hraje třeba Subgate. Pokud budete mít chuť na zajímavý a vtipný koncert, zajděte do Lucerna Music Baru na Xaviera Baumaxu.

Úterý

Úterý se v klubu Chapeau Rouge ponese v rnb, který bude na akci Fairytales hrát DJka Lu Michell. Naopak v klubu Cross bude znít drumand bass, koná se zde totiž JungleDNB Tour, kde zahraje z něžného pohlaví třeba ken-Jacca. V klubu Retro bude koncertovat kapela Toxique.

Středa

Pokud nebudete chtít utrácet za vstup, pak ve středu můžete zajít do klubu Duplex na Free Wednesday, hrát se bude opět house v podání Pierra Marco a Jamese Lurka. Zajímavý koncert můžete zažít v klubu Roxy, kde vystupuje Loreen, marocko-švédská kráska s podmanivým hlasem. Klub Chapeau Rouge vás přivítá na Dubstep Wednesday s DJ Hlavou a dalšími.

Čtvrtek

Ve čtvrtek v Lucerna Music Baru spustí Zion Train, kapela hrající dubstep, kterou zde máme velmi rádi. V klubu Storm vypukne válka kreslířů Secret Walls, akci doprovodí DJ Yoda. V klubu Jags vypukne Jaguar Mikulas Party. V klubu Fléda zazní koncert Midi Lidí, jde o jejich poslední letošní koncert! V Boby centru budou koncertovat novodobé Edit Piaf na Edit the Show.

Pátek

Přichází pátek a víkend! Kam půjdete? Co třeba do klubu Stormu na Visionzone, kde vystoupí Kosheen DJs v dubstepovém setu? Anebo do Roxy na drumandbass, který zde budou hrát na Drumandbass.cz night? Hrají zde DJs Pixie, Beast 67, X.Morph, Philip TBC a Skiny, vstup se do jedenácti hodin neplatí! V Duplexu vystupí německý DJ Moguai, který začínal třeba s Paul van Dykem. Na Flédě se uskuteční další noc Smoking Fast Fingers, kam se můžete přihlásit i vy a zúčastnit se mistrovství v balení cigaret! Zahraje skvělý britský dnb producent Ed Solo. V dalším brněnském klubu 7.nebe vystoupí Chris Sadler na Famous Night. Plzeňský klub Pantheon vás láká na Secret Party, na které se bude hrát house a progressive. Mladoboleslavský klub U-Turn pořádá warm up k Nuclear X-Mass party, takže je jasné, že se zde bude hrát pěkně tvrdě.

Sobota

V sobotu se v Roxy uskuteční klasika - party Flow s DJs Fatty M a Romanem Raiem. V Radosti FX se koná Soultrain Weekender, party plná urban music s DJ Ricem a dalšími. Klub Galaxy Hrdly nabízí 3. Redbull party, na které se bude hrát house. Liberecký Experiment pořádá party Click clack, hraje se techno a minimal. V divadelnímu klubu v jihlavském divadle se bude hrát trochu ostřeji - koná se zde Dubstep event. Klub Česká 1 v Kutné hoře potěší fanoušky reggae na party Save the kentaurus. Kolínský klub Rocco vás zve na Warm up Christmass Party s DJs Džejárem a dalšími.

Neděle

V neděli můžete zajít do klubu Lucerna Music Bar na koncert Girls against Boys.

Připravila: mia

Poslední komentáře