Zpět

Párty tip na týden 31.3. -



Na tento týden se jistě těší fanoušci drumandbassu, do Roxy totiž přijedou Ed Rush a Optical! Pokračuje také turné Vladimira 518 a dalších. Na jaké další akce vás lákáme?

Pondělí

V pondělí jsou zde tradiční Free Mondays v Roxy, tentokrát s izraelskou kapelou Tama Aphek a s několika DJs. Nekuřácký klub La Loca vás zve na akci We are back – Prague.TV Networking Party.

Úterý

Klub Fatal nabízí akci pro fanoušky syntetizátorů Oh my Gear! V klubu Lucerna Music Bar budou koncertovat Uncle Acid a Deadbeats. Klub Cross nabízí akci More hip hop s rapperem Oddatteeem.

Středa

Ve středu se koná v klubu Storm koncert Amaranthe, Deals Death a Smash Into Pieces. Na party Fullhouse můžete vyrazit do klubu Insomnia. Jihlavský klub Xanadu láká na Studentskou středu. Brněnský Favál pořádá Student Fight.

Čtvrtek

Oblíbení Shapeshifter budou ve čtvrtek koncertovat v Lucerna Music Baru. Radost FX pořádá jako každý čtvrtek FX Bounce, tentokrát s Pentifull Crew. Bukanýr nabízí akci Yes or Boat, na které zahraje třeba DJ z Circus Alien. V brněnském Favále pořádají akci studenti architektury, jedná se o maškarní party Kouzelný svět.

Pátek

Pátek přinese do Roxy drumandbassovou dvojku Ed Rush a Optical. Párty se soundsystémy LXRAVE se koná v klubu Storm. V Radosti FX zahraje Dan Cooley, Cubik a Josef Sedloň na One night. Na Flédě se koná další zastávka turné Vladimira 518 aspol. Brněnské Mersey pořádá Vřelé setkání. Liberecký Experiment vás zve na Drumteque vol.1. TechnoNaGranicy se koná v těšínském klubu Bugsy.

Sobota

V sobotu bude znít Roxy electroswingem, koná se Electro Swing Fever. V klubu Cover Place se bude slavit Werča B-day a hrát se bude hardcore a dnb. V plzeňském Pantheonu bude znít na party Glow elektro a funky house. Klub Galaxy v Hrdlech pozval Mika Frosta na Sounds of tomorrow. Zlínský Block 12 nabízí DJ Rydela. Futurespective Night se uskuteční v olomouckém klubu Metro.

Neděle

V neděli vystupují v Lucerna Music Baru Blood red shoes.

Připravila: mia

Poslední komentáře