Zpět

Párty tip na týden 4.2. - 10.2.



Z větších akcí musíme jmenovat Trancefusion Old Edition, která se uskuteční v Sasazu, po které se koná hned několik afterparty. Zajímavý jistě bude také koncert Paula Bankse. A pokud jste vyrazili lyžovat do Krkonoš, klub VIP, bývalá Dolská ve Špindlu, jede každý den!

Pondělí

Pondělní Free Mondays v Roxy tentokrát poctí svou návštěvou DJ Yanick a také saxofonista, takže párty bude mít jistě pěknou šťávu! V Chapeau Rouge budou vládnout New Kings of tha Beatz a hrát se bude hip hop. Plzeňský klub AndělCafe uvádí Ozvěny Anifestu. Fléda opět přináší dnb večírek zdarma, tedy Free DNB Monday, kde tentokrát hraje Kotlyk, Mystique a další.

Úterý


Do Duplexu vás v úterý pozveme na Club Mint, kde se hudebního doprovodu zhostí DJ Rafael De La Rue. V Roxy zahraje Paul Banks, který zde již hrál se svou mateřskou kapelou Interpol. Klubu Cross bude vládnout elektro a dnb, koná se zde Marathon of Dope Tour 2013. Pokud se budete rekreovat ve Špindlu, můžete se stavit každý den v VIP klubu, na Music Bar & Coffe Lounge & Chill Out. Na Flédě se slaví začátek semestru - oslavovat by zde měli studenti VUT.

Středa

V klubu Retro bude ve středu úřadovat DJ Shorty a Crossryders. Vstup se neplatí! Do klubu Yes! můžete zajít na Dirty Wednesday, kde se vám náladu bude snažit zlepšit DJ Mike Frost. VIP klub ve Špindlu si připravil tématickou noc Old Chicago ve stylu mafiánů z Chicaga, na které budou hrát čtyři talentovaní mladí DJs. Klub Had  v Liberci pořádá akci Terra vol.3, zcela jistě nepůjde o nějakou měkkou diskotéku!

Čtvrtek

Pokud budete mít chuť ve čtvrtek na techno, zajděte si do klubu Yes!, kde zahraje na Tech-industry Kaisersoze, doprovázený Subgate. Na Lávce se bude konat Ladies party - nejen že mají ženy a dívky vstup zdarma, ale do půlnoci je budou drinky stát jen polovinu! Do miniklubíku Abstract můžete vyrazit na Strohonika production a zajímavou dvojku Nika 77 a Stanzim, kteří hrají techno a dnb a podobné odnože, uvidíme, jak se s tím dohromady poperou! Bukanýr pořádá party Fawn s Felixem a Steamfunkem. klub Poldofka na Kladně tento den dává na Free Thursdays prostor všem DJs, kteří by zde chtěli potrénovat.

Pátek

Pátek přináší párty po celé republice, začněme v pražském klubu Cover Place, tedy atomovém krytu, kde se koná akce District 23 s MLK Soundsystémem. Party One night se přesunula z Roxy do Radosti a tentokrát na ní vystoupí host z Německa - Timewriter! Klub Mecca pořádá party s oficiální dýdžejkou Playboye - Sexation. To v Sasazu zazáří Ektor a Wich, kteří tam pokřtí i nové CD Tetris a videoklip. Hugo Toxxx poctí svou návštěvou brněnskou Flédu, spolu s dalšími hochy z labelu Hypno. Brněnský klub Favál pořádá DNA DNB party se slezskými matadory. VIP klub ve Špindlu láká na Michaela Buriana. GoGo klub ve Znojmě pořádá Bass vol. 5. Jablonecký klub dEPPl nabízí akci From Detroit to JBC. Zlínský DJLab bude slavit - koná se zde Warm up tour 14 years of JZD promotion. MC Marpo vystoupí v klubu Bourák v Hrušovanech. Párty Ibizza Tripin  v ostravském Fabricu znamená dvojku Juvi & Robbie, kteří zahrají svoje pojetí minimalu apod.

Sobota

V sobotu si můžete jít patřičně zařádit na Trancefusion Old Edition s Kai Tracidem do Sasazu. Klub Mecca by se měl přeměnit toho večera na Zoo, hostovat bude Nicky Romero. Na party Remember House jsme zvyklí chodit do pražské Radosti, tuto sobotu se ale přestěhuje do libereckého klubu Experiment. Hraje jako vždy Pavel Bidlo. Klub Depo v Ostravě si připravil párty Deephousefunkytech s poklidnějšími beaty. Klub Pohoda v Sedlčanech láká milovníky dnb na DnB Night. Poděbradský klub Fullhouse pořádá noc plnou zlámaných beatů Electroswing & Broken Beatz. V olomouckém S-clubu vystoupí Tafrob a strhne se zde pořádný battle!

Neděle

Pokud se vaše paření protáhne do pozdních ranních hodin, můžete zajít hned na dvě after party. Jedna proběhne pochopitelně ve Studiu 54 a ta druhá v Ateliéru. Obě začínají ve 4 ráno!

Připravila: mia

Poslední komentáře