Zpět

Párty tip na týden 4.6. - 10.6.



Na co se můžete těšit příští týden? Koná se hned několik párty, které jsou inspirovány létem a měly by mít výrazně letní atmosféru. Těšit se tedy na již velmi letní atmosféru. Není se čemu divit, léto a tancování pod hvězdami se už blíží mílovými kroky!

Pondělí

V pondělí se tancuje tradičně v Roxy. Tentokrát mají Free Mondays podtitul In Nightpunk a zahrají jistě velmi tanečně Lucas Hulan a Lumiere. Pokud budete chtít tančit a poslouchat hip hop, zajděte do Chapeau Rouge na NEW KINGS OF THA BEATZ, kde zahrají dýdžejové Ba2s a Watra. V klubu Yes! startuje nový večírek zaměřený na minimal Take over, za gramci budou stát  2vinz & Daj, Kromar & Autist a čekají vás i prima ceny na drinky. Do Flédy chodí zase fanoušci dnb, koná se zde tradičně Free DNB Monday.

Úterý

Pokud budete mít v úterý chuť na trochu tvrdší muziky, zaskočte do klubu Pekelnej bar na pražském Smíchově, kde vám budou servírovat HARD TECH TUNES s dýdžeji Calbee a LamyCZ. Na Chicago House můžete zajít do klubu Mirage na Vinohradech, za mixem dýdžej Dronte. Klub Infinity nabízí akci PURE OLDSCHOOL FEVER s DJ Giacomo. V hradeckém klubu Event Music Bar se uskuteční akce SORRY FOR PARTY ROCKIN s dýžejem Wiperem.

Středa

Pokud chcete tančit ve středu, skočte do klubu Cross, kde se bude tančit na dvou stage - PSYTRANCE vs HOUSE ELECTRO. Na PSYTRANCE stage zahrají Mutant Star, Raaja a Ondrej Psyla, na HOUSE ELECTRO STAGE pak Mini Da Minx a Autist. Klub Černá ovce nabízí akci Vrtulník Radio Show. Ve středu se bude tančit i v Budějicích - v klubu Paradogs se koná akce LET'S PARTY s dýdžejem Groove Danem.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se tradičně koná v klubu Chapeau Rouge více akcí, my bychom vás chtěli upozornit na akci BASHY!, kde se bude hrát hip hop a electro. Čtvrtek a klub Radost FX se rovná tradičně hip hop a akce FX BOUNCE!, tentokrát JUNE GODZILLA SPECIAL, tradičně s dýdžejem Kwe a dalšími. Klub Duplex pořádá párty Play! s dýdžejem Macio.Velmi zajímavý koncert se koná v brněnské Flédě - koncertuje zde Princess Chelsea, novozélandská zpěvačka a pianistka. Párty DIFFERENT D.I.S.C.O. pořádá tento den plzeňské AndělCafe.

Pátek

Pátek je tady! Teploty by měly vystoupat k tropickým třicítkám, noc je velmi krátká, takže pojďme na akci! Příjemně bude jistě v atomovém krytu, tedy klubu Cover Place, kde se tento den koná pravý techno nářez - party Summer Calling s více jak desítkou dýdžejů. A další letní párty - tentokrát v klubu Lávka. Na akci Summer Party zahrají třeba NOIR, POETA a YARRI, holky do půlnoci vstup neplatí. Nebo doporučujeme zajít do klubu Temple( kostel), v kterém se budou zdi kostelu otřásat pod taktovkou více jak dvaceti DJ´s na akci s názvem BORA BORA! V libereckém klubu Experiment zahraje Chris Bau a další, hrát se bude house a techhouse. Pořádná Vodní balónková bitva! se koná tento den v Plzni. Vše se bude točit kolem ochuceného rezavého moku, takže vstup je až do 18ti! Jihlavský klub Ultima bude tento den pořádat akci Radicaldrum 13, na které se hraje pochopitelně pořádný drumec.

Sobota

Pěkně vypečená akcička se koná v sobotu v Roxy - odehraje se Freeride.cz Summer Night 2012, těšit se můžete třeba na DJ battle Robot vs. Akvamen. V klubu Duplex se uskuteční párty Miami Calling s dýdžeji Raffael De La Rue a Phil Crow. Na akci KOTNOV DE LUX můžete vyrazit do oblíbeného táborského klubu Kotnov. Zahrají DJ BRIAN a DJ DÁŘA. Lounský klub Imperium Musicland se tento den změní v klub Ministry of House, odtud se sem přijede podívat dýdžej CARL LOPE!. Jistě výborný jungle se bude hrát v sobotu v klubu Pohoda, zde se uskuteční DnB NIGHT, zahraje B-COMPLEX a AKIRA.

Neděle

A jsme u neděle! na Nightlife můžete vyrazit do klubu Chapeau Rouge, zahraje oblíbený dýdžej Formi! Do Paláce Akropolis můžete pro změnu vyrazit na PROSOUND SYSTEM & SUNDAY DUBWISE, na Malé scéně zahrají Petr Mikovec, Joshua a T-matique.

Poslední komentáře