Zpět

Párty tip na týden 9.12. - 15.12.



Vánoce se blíží mílovými kroky. Příští adventní týden kluby nabízejí hlavně domácí vystupující. Výjimku tvoří třeba Babyshamles v Lucerna Music Baru, nebo Calibre v Crossu. Naplno koncertují české oblíbené kapely, zajít můžete třeba na PSH a mnohé další.

Pondělí

Pondělní Free Mondays v Roxy se nesou v duchu oslav narozenin Rustyho Foxe. V Lucerna Music Baru vystoupí kapela Babyshamles skandálního Peta Dohertyho. V klubu Chapeau Rouge se bude na Chapeau Connection hrát house a rnb.

Úterý

V klubu Yes! se koná akce Heels & Hoods, na které hrají Tony Mafyah a další.V Crossu se vstup neplatí a hraje s na obou podiích, koná se zde Core Night vs. Hip hop break stage. Klub M11 zve na party Latin Fiesta s DJ Belize.

Středa

Ve středu bude v klubu Retro úřadovat dvojka Laffayette & Jayyare. Na brněnské Flédě vystoupí The Young Gods. V Perpetuu se bude hrát dnb, koná se zde Bass Wednesday, na kterém hrají Fil White, 2Nine b2b INdex a Restalon. International Night s DJ Laawem se uskuteční v hradeckém Levelu.

Čtvrtek

Na další FX Bounce v Radosti tentokrát vystoupí Kwé, Noir a jako host slovenský Lipi. V Perpetuu se uskuteční party Lesní lid, hraje Marty ze Slovenska a další. V libereckém Viaduktu vystoupí Mňága a Žďorp.

Pátek

Ve Stormu vystoupí PSH a Supercroo. V klubu Cross se bude hrát dnb, vystoupí zde Calibre, na dolním podlaží však bude znít house a zahraje zde Applebottom. V Ateliéru na nové adrese v Rybné ulici bude kralovat Loutka na Atelier Night. V klubu U-Turn v Mladé Boleslavi se pořádá akce se Stereophonic Experience. V brněnském Favále bude znít psytrance, koná se zce Planet Blue Night Psytrance Party. Plzeňský Pantheon láká na Crazy friday THE 13th s DJ Marothem. DJ Orbith se v pátek objeví v Táboře na Techno House Lovers.

Sobota

V sobotu se v Mecce koná Trance Departmenthned s několika trancovými hvězdami - hrají Jorn Van Deynhoven,  Fisherman & Hawkins a  Matt Bukovski. 2.patro pořádá akci Off Time, své sety předvedou Finidi, Enrico, Mylo, Kifli, Subgate, P-Jay, Adlet, Mery En, Pert a Mark Evil. V Sasazu se koná XxX-Mas | 6th Student Zone Anniversary. Do klubu Magnum vás můžeme pozvat na noc Fever, kde bude hrát Djka LuMichell rnb a hip hop. V klubu Fabric se uskuteční Karibik party, na které vás čeká salsa a podobné latinské rytmy. Cafe Bar la Vanille v Mladé Boleslavi nabízí akci LV 2nd B-Day Xclusive Party, na které bude slavit své druhé narozeniny. V klubu Neprakta v Mostě vystoupí Michal Burian.

Neděle

Chcete si zavzpomínat na osmdesátky? Vydejte se v neděli do Lucena Music Baru na Camouflage!

Připravila: mia

Poslední komentáře