Zpět

Párty tip na týden 9.6. - 15.6.



Příští týden má být pekelně horký a navíc nás ještě čeká pátek třináctého? Kde ho můžete strávit? Třeba na osvěžující surfové party v Roxy, nebo na open Airu ve Zvířeticích! A kam ještě můžete vyrazit?

Pondělí

V Roxy na Free Mondays zahraje DJ Selecto a Komandante, oba původem z daleké Guatemaly. Brněnská Fléda připravila Global Lounge, kde se bude hrát pohodový housík.

Úterý

V klubu Chapeau Rouge se uskuteční party Partylicious, na které se bude hrát rnb, hip hop a urban v podání LuMichelle a Koegeeho. Podobný styl hudby zazní v Akropoli na Urban Beatz s DJ Hlavou. Klub Upgrade vás zve na Vinyl Session, hraje se breakbeat.

Středa

Ve Stormu se koná Electro Swing Wednight s výukou tance a vstupem zdarma.  V Roxy se koná party Enjoy House. Vstup je zdarma a hraje Manio a Biodan. V Lucerna Music Baru se koná koncert Awolnation. Festiválek Žižkov sobě přiveze na Parukářku třeba Polemic. Party Fresh Beatz pořádá budějovický Mighty Velbloud.

Čtvrtek

V Radosti jako vždy FX Bounce, tentokrát zaskočí také DJ Selektah. Nekuřácký klub La Loca pořádá party, na které zahraje DJ Robot. V Shadow na Újezdě se bude hrát electro na party Groofy. Fléda zve všechny na Pelican party, na které zahrají třeb PSH.

Pátek

A máme zde pátek třináctého! Pokud se nebojíte, můžete vyrazit třeba party Revenge do filmového klubu Movies. Dále se můžete pěkně schladit na Freeride.cz Summer Night party v Roxy. V klubu Storm se koná Lord of the Mics, takže zde bude žeň MCs. Brněnské Mersey pořádá Maturitní večírek, hraje se house. Lemmond Light Up the party můžete navštívit v budějovickém Paradoxu. Českokrumlovský Lounge nabízí party 2nd Anniversary, hrát se bude trance. Ve Starých Lázních zahraje DJ Tomcat.

Sobota

Ve Stormu se v sobotu bude hrát house a tech house, na akci Supreme vystoupí Random, Zissou!, Ondrej K a  Alex Volfnetz.party Refreshment se odehraje v Roxy. Vstup je do půlnoci zdarma a ještě dostanete drink! V klubu Movies se koná party Bottle Battle. Luxor v České Lípě nabízí party Animals House Festival. V olomouckém klubu S-Cube vás chceme upozornit na rapový koncert Boybandu. Festival Zvířetice nabídne reaggae, ska a mnoho dalšího.

Neděle

Neděle je ten správný den na to vyrazit na Bukanýr na Sunday Fusion.

Připravila: mia

Poslední komentáře