Zpět

Party tip na týden 12.3.2012 - 18.3.2012



Příští týden přináší jednu zásadní událost pro všechny fanoušky našeho serveru - koná se totiž párty Stardust, kterou si dovolujeme pro vás upořádat! Kromě té se ale koná spousta dalších zajímavých akcí po celé republice, pařit můžete na jungle, house, dubstep, nebo třeba hip hop, jak je vám libo! Ale pěkně popořádku!

Pondělí

Pokud v pondělí nepotřebujete nabírat ještě dech po propařeném víkendu, pak slyšte naše tipy. V pondělí vás tradičně zveme na klubu Roxy na Free Mondays. Tentokrát mají podtitul In Trash metal, ale to vás rozhodně nemusí nijak odrazovat. Později večer se zde totiž rozezní také dubstep pod taktovkou dýdžejů Stifler Selecta, Dirty Little Toaster, Ponyk a Franill. Re:startovat se můžete opět tradičně v klubu Yes! Další hojně navštěvovaná párty Los Tekkenos se odehrává v klubu Cross, kde zahrají Tsunami DJs. Na brněnské Flédě zazní drumandbass na akci Free DNB Monday s dýdžeji INDIGOBO, MUSICANT, KOOGI, CASPER a SAYKO. V olomouckém klubu S-Cube se koná B-Day Mordor Party s dýdžeji Pivoth & Friends a Dj Bulgar.

Úterý

Pokud budete mít v úterní podvečer chuť na lahodný koktejl a poslech prima taneční muziky, běžte se podívat do nového klubu Loungebar na Karlově náměstí, kde je dostanete za opravdu akční ceny! Všechny koktejly jsou totiž za 59! Do Alibi lze zajít na tradiční Tuesday Party s dýdžeji Mefix a Dave K. Pokud si budete chtít zatrsat nebo poslechnout rnb a funky, upalujte do Chapeau Rouge, kde hrají dýdžejové Lu Michell a Koogee na akci Dance or Die. Pokud budete mít chuť na koncert taneční elektronické kapely, vydejte se do Paláce Akropolis na koncert Midi Lidi, kde jako host vystoupí My Dead Cat. V budějovickém klubu K2 se koná Latino párty s dýdžejem Jesusem. V brněnském klubu Mersey se koná Escape party, kde můžete také oslavit svátek svatého Patrika, jak jinak než zeleným pitím! V libereckém klubu Had se bude hrát ska na inverzSKA s dýdžejem Poli Quentin.

Středa

V Roxy se bude hrát hip hop na akci Lounge Party in Liquid Funk s dýdžeji 2K & Sweg. Milujete božského Barneyho ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku? Pak musíte zajít do klubu Retro na Suit Up party. Nezapomeňte nahodit oblek! V Matrixu se bude hrát jungle na DNB WEDnesday.  Ve středu je brněnské Perpetuum zasvěceno drumandbassu, koná se zde DnB Night. Za gramciDJ Crashman, B-Style, Czida, Shiwazz a Yardel. Do dalšího brněnského klubu Mersey můžete zajít na Baptism of fire s dýdžejem Rayapple. Tančit se bude ve středu i v budějickém klubu Paradox, kde bude hrát DJ M(i)ke.

Čtvrtek

Na zajímavou akci a ještě k tomu zdarma vás ve čtvrtek zveme do klubu Yes! Zde se koná párty Next lever with Jeff23, krome něj zahrají ještě Z-Aires ze soundsystému Mayapur a Mejra z NSK, takže se chystá pěkný nářez! Na Latino Party s dýdžejem Šimo zve klub Insomnia. Na dýdžejem s doprovodem živých vokálů se běžte podívat do klubu Ateliér, kde se uděje párty ABSOLUT NIGHT DA live! Vystoupí dýdžej SouTHboy ze Slovenska a Developing Artists. Máte rádi sushi a taneční muziku? Obojí spojí ve čtvrtek klub Alibi, kde se koná Japanese party, chystají pro vás spoustu překvapení v japonském duchu! V klubu Bayo se postaví za gramce Sonya na DJane's night. V olomouckém klubu 15 minut zazní Indie & electro, hrát budou dýdžejové Dan a Swill. RnB PARTY vs. REGGAE se tento den bude konat v klubu Dance Club U Kolji v Litomyšli.

Pátek

Hurá, máme tu pátek a to je pro nás velký den! Dnes vás totiž musíme v první řadě pozvat na akci, kterou jsme vymysleli, zorganizovali a vypiplali speciálně pro vás, naše ctěnné čtenáře! Tak tedy, dovolujeme si vás pozvat na Stardust, kterou pořádáme v klubu Cover Place. Chystáme toho skutečně mnoho, zahrají Jacob a Hiffi ze Skyline, kteří právě zde pokřtí svou novou desku a dýdžejové Pavel Bidlo a Jorgos a vystoupí také MC Smack. Už se na vás všechny velmi těšíme, takže si nezapomeňte toto datum poznamenat červenou tužkou do svých diářů! V Lounech se bude hrát hip hop na skutečně big akci Hip hop 4ever! Zahraje například Moja reč a Indy a LA4. Táborský klub Kotnov ten den uvádí párty Kotnov De Lux, kde zahraje dýdžej BRIAN a GROOVE DAN. Liberecký klub Experiment hostí dýdžeje Lucase Hulana. Brněnská Fléda vás zve na O´SEEX // SPARTAQUE, kde se bude hrát hned na dvou stageích. Skvělý dnb bude jistě ke slyšení na akci Drum up v olomouckém klubu S-Cube, zahraje zde totiž Nu:tone ze známého labelu Hospital! Zavzpomínat si můžete zajít do hradeckého klubu Event Music Bar na RETRO DISCO VINYL ONLY.

Sobota

V sobotu bude opět hrát v klubu Yes! dýdžej Tráva, koná se zde totiž pokračování jeho rezidentní noci Lizard party. Ve středu se za gramce v Radosti FX postaví DJ RICO, BIG J a DJ AMA. Pořádá se zde totiž opět Soultrain Weekender. Klub Insomnia vás láká na EXE JEANS DANCE PARTY. V klubu Ateliér se bude konat Star Night. Představí se dýdžejové MarcoS, Pierre Marco a BedA. V táborském klubu Kotnov zahraje na Lyra Party dýdžej MARTEZ ORTEGA. Ve Slavičíně bude dnb svátek. Do klubu Áčko totiž přijíždí dýdžej Prolix z Velké Británie. Pohoda club Sedlčanybude hostit dýdžejku Katchu, takže se budou hrát zlámané beaty a doprovodí ji dýdžejové Kymyk, Tao Maffa, Johny Player a Majk. V klubu Sádek 2000 u Poličky v sobotu zahraje Chris Sadler. Společný koncert Monkey Business a PSH (opravdu stojí obě dvě kapely na jednom pódiu) se tento den uskuteční v Hradci Králově, konkrétně v KD Střelnice.

Neděle

Neděle přináší párty spíše v klidnějším rytmu, což je přesně případ klubu Cross, kde se koná WORLD MUSIC CHILLOUT s AFRONOMAD SOUND SYSTEM. Pokud budete třeba nostalgičtí, skočte do klubu Loungebar na 80.-90. Retro. Každou neděli se koná v klubu Yes! FABULOUS SUNDAY SWAGGA, na které hraje Swaggar a Teddy Ziggy. Příjemný pohodový housík si můžete v neděli užít v klubu Chapeau rouge na akci WAVE of SENCE NITE, kde  deep housem jistě potěší Pat Heart.

 

Připravila: mia

Poslední komentáře