Zpět

Párty tip na týden 24.12. - 30.12.



Tak a tento týden je to konečně tady! Ježíšek, svátky, stromeček, dárky, cukroví, pohádky... A mezi tím spousta volna, takže můžete chodit na akce po libosti a hned několikrát za týden! Akcí se tento týden koná asi nejvíce z celého roku. Vyrazit můžete do všech možných klubů, třeba i na horách!

Pondělí

V pondělí chodí ježíšek, nicméně spusta lidí si rozdá dárky a vyrazí někam do klubu. A kluby na to reflektují, takže nabídka bývá tradičně široká! Otevřeno má snad každý klub, takže pokud půjdete tam k vám, jistě se nespletete! Naše tipy jsou například klub Retro a Christmas Party s Robertem Chocholou. Party Ježítekk se tradičně koná v Crossu a jak již z názvu vyplývá, hrát se bude pěkně tvrdě! party s lakonickým názvem Štědrý večer se koná v brněnské Flédě, hraje Dan Ketcher. Štědrovečerní party se dále koná v hradeckém Eventu, ale i vedle v Pardubicích je možné navštívit party se stejným názvem v klubu Gimlet a vstup se neplatí. Klub Paradox v Českých Budějovicích se nabízí X-Mass party s DJ Mikem. Klub Cool Gate v Jihlavě pořádá Vánoční X-Mass party s DJ Zimou, Vánoce v DJLabu je možné navštívit v Kladně.

Úterý

V úterý trvají ještě sladké dny svátků, takže opět můžete kalit podle libosti a druhý den se do sytosti vyspat. Klub Yes! pořádá Black Christmas vol.III a jak z názvu vyplývá, bude se hrát černá muzika, tedy hip hop rnb a podobně. Nejenom hipíci se v úterý sejdou v klubu Mecca, koná se zde Be hippie party s Bon Finixem a pozor, pokud řeknete u vstupu speciální heslo, platíte méně! Klub Galaxy v Hrdlech se bude otřásat v rytmech dnb - zahraje zde totiž oblíbená Katcha. Disharmonic X-mass party se koná v klubu Modrá věž v Boskovicích, Club 77 ve Šternberku nabízí Fun House s Nikou a dalšími. Olomoucký S-Cube pořádá party Epilepsia. Pokud budete pařit v Pardubicích a ještě ráno vám to nebude stačit, zajděte do klubu Gimlet, kde se koná afterparty s pražským Studiem 54.

Středa

Ve středu na Štěpána se už bohužel musí mnozí z nás chystat do práce a akcí tedy ubývá, ale stále je kam zajít. Roxy otevírá a nabízí Lounge Party, kde budou rytmus udávat Groof a Shirocko. Chapeau Rouge v centru Prahy uvítá milovníky dubstepu na Dubstep Wednesday, hrají třeba Hlava a Blackout Logic. Na Invasion of Beats můžete zajít do klubu Téčko v Orlové-Lutyni. Vyhrávat zde budou Dj Tom, laDy Ketry´n, Dj Marty´n a Dj Roxy. Brněnské Perpetuum pořádá Dnb Night a vstup se tentokrát neplatí.

Čtvrtek

Pokud máte mezi svátky volno, nic vám nebrání se podívat do klubů i ve čtvrtek. Duplex nabízí Circle stars s DJ Rockstarem, takže se bude hrát černá muzika. Do Akropole můžete zajít tančit na jednoho z prvních DJs u nás - na Spejbla a Ultramarína jako hosta. Fléda přivítá PSH a DJ Smacka, koná se zde party X Mass Special. V opavském klubu Depo se bude hrát psytrance - zajít můžete na Planet Blue Night. A pokud budete lyžovat či jezdit na prkně ve Špindlu, večer můžete zajít na akci We are Ibiza ve VIP klubu.

Pátek

Pátek je dalším dnem, kdy je možné čerpat z obzvláště široké nabídky klubů. Kapela Luno bude koncertovat v Rock Cafe a poté se na dlouho odmlčí, protože frontmanka se chystá daleko za moře. V Radosti FX se bude konat náš milovaný večírek Remember House, kde se hraje z těch nejstarších desek. Klub Lávka pořádá Urban Fridays s hiphopem a rnb. Klub Mecca nabízí My3, hrají Pekos, Tony Angelo a Mike Morphine. Táborský klub Cafe & Gallery MP7  pořádá akci Dirty Corners Recordings, kde zahrají Soul Hunter a Mushroom. Na horách ve Špindlu se v pátek bude podávat Drum'n'Bass, jde o klub VIP ve Špindlu. Plzeňský klub PH+ nabízí DJs Spiriakose, Destroyera a další na akci Deluxe.

Sobota

Sobota opět přináší přebohatou nabídku.
Vydejte se třeba do Duplexu na party Back to the future,  nebo do klubu Yes! na Balkan & House Music. Pokud milujete osmdesátky a devadesátky, vydejte se do Sasazu na Classics - Retro Edition. Klub Stoun nabízí Bass invasion a tedy poslední noc s dnb v tomto roce, opavský klub  Depo pak party Vacuum, kde se bude hrát minimal, house, tech house a deep house. Klub Red Factor v Karviné pořádá party House Storm, kde budou hrát Globe a Namaas.

Neděle

Neděli můžeme pojmout jako warm up před Silvestrem, ale raději opatrně! Doporučíme vám například akci v klubu Radost FX. Koná se zde NYE Warm Up Party, nebo jděte na Fullhouse Party v klubu Béčko v Třebíči.

Připravila: mia

Poslední komentáře