Zpět

Párty tip na týden 25.11. - 1.12.



Kvůli příští sobotě nemohou jistě dospal fanoušci trance a velkých halových akcí. Koná se totiž Transmission, a to již její desáté vydání. Hrát bude třeba Marcus Schulz a další trancové hvězdy.

Pondělí

Tančíte rádi a chcete si užít i v pondělí? Zajděte do klubu Chapeau Rouge, kde se koná Chapeau Connection. Hraje se jako vždy hip hop, urban music a funky a zatančit si mohou i celé skupiny - pouze je třeba se včas ozvat, aby měli k dispozici celý parket. V Crossu se tančí na Los Tekkenos, zahraje NSK Sound System, dole bude znít dnb, vstup se neplatí. Drumandbass zazní také na Flédě na Free DNB Monday.

Úterý

Líbí se vám karibská muzika a reggae? Pak zavítejte do Lucerna Music Baru, kam se skoro přesně po třech letech vrací Gentleman. Chcete se naučit ovládat gramce? Pak si nenechejte ujít Studentskou akademii v Roxy, vyučovat tentokrát bude DJ Ghonzales. V brněnské Flédě zahrají Charlie Straight, mělo by jít o jeden z posledních jejich koncertů.

Středa

V Roxy se koná Movember Gala Party k ukončení akce Movember, takže hurá, už kolem nás nebudou chodit muži s podivným chmýřím pod nosem. Plzeňský klub Pantheon pořádá Rio Carneval, party portugalských studentů. Klub M11 uspořádá akci Swerve, na které zahrají Koogee, takže se bude hrát hip hop. Zlínský klub Block 12 tento den nabízí DJ Bar. Klub Žlutý pes v Pardubicích nabízí party Laminate, na které zazní dnb.

Čtvrtek

Máte rádi míchané drinky, Havanu a také Monkey Business? To vše najdete na akci Havana Grand Prix, která se bude konat v klubu Roxy. Na Styx Fashion Parade v Duplexu zahraje kapela Eddie Stoilow a DJ P-Jay. Do Crosse je ve čtvrtek vstup zdarma, zahrají zde na akci Skank Le Pneumatique. V Paláci Akropolis  bude hrát parta Broken Palace drumandbass a liquide na Malé scéně a na Divadelním baru pak zazní soul a rap.

Pátek

V pátek vás pozveme třeba do klubu Lávka na akci Rezonator s DJ Smackem. Ve Stormu se koná party Take Control se Zardonicem. Stýská se vám po klubu Toaster a jeho zvuku? Běžte si zavzpomínat do klubu Reston na akci Remember Toaster. I na Flédě se můžete radovat z ukončení akce Movember na Bounce! Bounce. 7.nebe nabízí pořádnou techno nálož - na Full House dojede Dosem ze Španělska. DJ Brian předvede svůj houseový set v Ďábelské huti v Liberci. Další liberecký klub Experiment pořádá party Techno je všechno. Znojemský klub Gogo pořádá vystoupení Hugo Toxxxe. Uni club ve Zlíně pozval amerického DJ Bryana Coxe.

Sobota

Sobota konečně přináší Transmission v O2 aréně, těšit se můžete třeba na Marcuse Schulze, Cosmic Gate a další. 15 let oslaví Climax v Roxy s Chrisem Sadlerem. Máte chuť na něco pořádně tvrdého? v klubu Cover Place se koná Electronic Feast, kde se bude hrát tekno a dnb. V Meet Factory vystoupí dubstepové duo Mount Kimbie. Brněnský klub Abajo láká na house a party United Beats. DnB Night s DJs Sukim a Pixiem se bude konat v klubu Pohoda v Sedlčanech. Gat Electra se bude konat v klubu Gogo ve Znojmě, hraje Roger Venzent, což je další alter ego DJ Džejára.

Neděle

V neděli vystoupí v Crossu tak populární brněnské dívčí úderné duo Čokovoko.

Připravila: mia

Poslední komentáře