Zpět

Párty tip na týden 25.11. - 2.12.



Příští týden se nám láme měsíc a k vánocům to máme zase o něco blíže. V Lucerně budou koncertovat Swans, britská legenda, a české skupiny také nepolevují - chystá se třeba koncert Luno, Republic of Two, nebo Xavier Baumaxa. Sasazu bude hostit vyhlášení akce Movember a knírači si oddechnou, že budou moci svoji okrasu konečně shodit. A milovníci pravého house se jistě těší na čtvrtek do O2 Arény, kde bude úřadovat Swedish House Mafia!

Pondělí

V pondělí vás tradičně pozveme do Roxy na Free Mondays - tenhle mejdan je prostě klasika! Tentokrát budou hrát Atomic Gigolo a posléze k tanci spustí třeba Fatty M, takže kdo bude mít ten den chuť na velmi taneční house, ať neváhá! Pokud budete mít chuť vlnit se v rytmu hip hopu, pak zajděte do Chapeau na Party like a Rockstar s dýdžejem Rockstarem. V plzeňském klubu Watt se bude konat Erasmus Party, kde se bude prezentovat Velká Británie.

Úterý

V úterý zavítají do Lucerna Music Baru The Swans. Sto zvířat bude zase koncertovat v brněnském klubu Fléda. A další zajímavá kapela Luno, kterou tvoří třeba Ema Brabcová původně z Khioby, přijede do plzeňského klubu Anděl Cafe. M klub ve Valašském meziříčí pořádá akci DVA, tedy kabaret, který toho slibuje celkem dost - má to být tango, kabaret, cirkus, popsongy, kuchyňský beatbox, freakfolk, akustické elektro a elektrické akusto! Hradecký Level Music Club přitáhne milovníky hudby z let minulých na Retro UHK party.

Středa

Ve středu vás třeba naláká Magic Night do Retra. Klub Ateliér pořádá tento den party Prague Sweetnes a mejdan to bude skutečně sladký, hlavně pro ženy, ty totiž budou moci vypít tolik vína, kolik budou chtít a to zdarma! Doprovod kvalitní housové hudby je samozřejmostí. Další Ladies party se koná v klubu M1 Lounge. Do Meccy je tento den vstup zdarma, koná se Mecca for free. Kapela Umakart ve středu koncertuje v plzeňském klubu Pod lampou. Jen o kousek vedle v Anděl Cafe to zase rozjede Xavier Baumaxa.

Čtvrtek

Netradičně ve čtvrtek vypukne v O2 Aréně velká party - zahrají zde totiž hoši ze Swedish House Mafia, afterparty se pak koná v Ateliéru. V Roxy se ve čtvrtek bude volit Miss Karlovy Univerzity, takže bude klub plný těch nejkrásnějších a nejchytřejších dívek! Zahrají třeba Toxique. Na strahovském kopci v klubu 001 tento den zazní dubstep, mixovat vám ho bude DJ Hlava. Francouzská diskotéka vypukne ve čtvrtek v budějovickém klubu K2. Mladíčci z Charlie Straight vystoupí v Buena Vista Clubu v Plzni.

Pátek

V pátek proběhne v klubu Sasazu slavnostní ukončení charitativní akce Movember. Zahraje třeba Jazzanova a mnoho dalších. Do Radosti FX vás pozveme na Remember House s Pavlem Bidlem a Michalem Loutkou, staré desky budou určitě zase stát za to! Další party k Movemberu se uskuteční na brněnské Flédě. Zahraje francouzská electro-popová dvojice Dat politics a další. Midi Lidi budou koncertovat v Litomyšli v klubu Kotelna. A další zastávka turné Tetris/ Nad zemí s Wichem, Jamesem Colem a dalšími se bude konat v klubu Belmondo v Olomouci. Dubstep Rezident Night pořádá klub Dubina v Domažlicích.

Sobota

V sobotu mají milovníci housu cestu jasnou - v klubu Yes! se koná Winter Soulfull Meeting Day, tedy housový festival se spoustou umělců z labelů jako například Defected. Do Roxy vás povzeme na poslední letošní vydání party Shadowbox, tentokrát s Brookes Brothers! V klubu Matrix zahrají soundsystémy NSK a PSX, takže bude znít pořádné tekno. V liberckém klubu Experiment v sobotu bude znít funk, koná se Phunk James Bond. Plzeňský klub AndělCafe přivítá DJ Supernatural. V ostravském Fabricu bude koncertovat u nás tak populární multikulturní kapela N.O.H.A.

Neděle

A kdo nebude mít ani v neděli tanečků dost, může vyrazit do klubu Yes! na Every Sunday Groove. Hrát se bude hip hop, ženy a dívky vstup neplatí, chlapci za sto!

Poslední komentáře