Zpět

Párty tip na týden 27.4. - 4.5.



Příští týden máme o den více na případnou kalbu. Kromě toho můžete právě na Čardodějnice vyrazit na jedny z prvních open airů. Tak doufejme, že na ně vyjde počasí!

Pondělí

V pondělí můžete volit třeba mezi Free Mondays v Roxy a Chapeau Connection v Chapeu Rouge. V Roxy vystoupí Manon Meurt, velmi zajímavá česká kapela! V Chapeau si můžete pro změnu zatančit pravý battle mezi ostatními tanečníky!

Úterý

V úterý můžete zajít třeba na koncert Tape Five do Lucerna Music Baru. V Akropoli se v Divadelním baru bude tančit na Housemanii, zahraje vám DJ Sveejk a host.

Středa

Ve středu se konají Čarodějnice, takže akcí je více než obvykle. Navíc je druhý den Svátek práce, takže máte dost času na vyspání. Pozveme vás třeba do klubu Storm, kde se konají Wednights s Philipem TBC. V Divadelním baru na akci Wash house bude hrát Nika 77, kterou tak běžně vidět nemůžeme. V Mecce můžete vidět DJ Michaela Calfana Meccastars.Brněnské Abajo zve na Hollywood party vol.1.Na Flédu můžete zajít na Bigsnowjam. V Gimletu se koná Čarodějnická party.

Čtvrtek

Prvního máje můžete oslavit třeba na koncertě Sonata Arctica v klubu Retro. V klubu Duplex bude ovládat gramce Leo Lycra na akci DLC. Máte rádi regeton, nebo jej chcete teprve poznat? Vyražte do klubu Chapeau Rouge na akci Calle 8 s DJ Komandantem.

Pátek

Akce DJ night vás čeká, pokud navštívíte klub 360° Lounge Bar. V Sasazu zahraje Daniel Sanchez na Burn rezidency. Na Lemond Light up the party můžete vyrazit do klubu Stolárna v Havířově. One night se uskuteční v Perpetuu, za mixem stojí Josef Sedloň, Dan Cooley, Javas, Deivis.

Sobota

Vladimir 518 a další vystoupí v klubu Roxy. V klubu Sasazu se koná koncert jiného rappera - Rytmuse a El Nino. Brněnské Perpetuum uvítá milovníky techna na Tech episode, hrají Nois, Revis, Andy Smith a Ronnie.

Neděle

Nedělní večer můžete strávit v klubu Chapeau Rouge na akci Breakpoint. Za gramce se postaví DJ Yannick.

Připravila: mia

Poslední komentáře