Zpět

Párty tip na týden 28.5. - 3.6.



Příští týden se láme měsíc a máme to zase o krok blíže k létu a festivalům. Pokud si chcete festivalovou náladu připomenout již nyní, vydejte se třeba do pískovny v Mlékojedech, kde můžete každý víkend tančit pod hvězdami!

Pondělí

V pondělí můžete zajít třeba do Chapeau na Party like Rockstar, na které zahraje pochopitelně dýdžej Rockstar. Klub M1 Lounge láká na Energy Hour II. Na akci MONDAY GROOVE BOX v Pekelném baru zahrají Otik, Godzi, Martin DSC, Mark Reew a Pif. Do plzeňského klubu Goethe's Mefisto Music Bar Pilsen můžete vyrazit na Underworld Monday. Brněnské Perpetuum láká na Monday Vibes, hrát se tedy bude reggae, dub a podobné záležitosti.

Úterý

V úterý má být krásně, takže zajděte třeba do klubu Duplex a užijte si jeho skvělou terasu. Tento den se zde koná La Musique Divine s dýdžejem Yaroushem a otevřeno je až do rána! Zajímavou akci nabízí klub Abstrakt, kde bude hrát drumandbass Frenzy, producent, který si vymyslel fiktivní dýdžejku Lollita, pod jejímž jménem prorazil do světa. Pokud vás tato záhadná osoba zajímá, zajděte sem na akci MY DADDY PLAYS DIRTY BASS. V plzeňském klubu Žlutý pes bude koncertovat duo Čokovoko.

Středa

Ve středu můžete zajít do Roxy na Lounge party in house/ minimal, kde zahrají Max Om a Roman Rai. V klubu M1 Lounge zahraje dýdžej Koogee na akci SEXY & CLASSY. V klubu Toaster se odehrají Tokátkovy středy, vstup se neplatí a zahrají Mark Evill, Beck a Marty Fish a z klubu se uskutečňuje i internetový přenos. Do ostravského klubu T2, který se nachází na ostravských kolejích, můžete zajít na akci IBIZA NIGHT vol.9, kde zahraje dýdžej Cortez. I tento den se v pardubickém klubu Žlutý pes koná zajímavý koncert, koncertní vystoupení si zde totiž odbydou Le Pneumatiq!

Čtvrtek

Ve čtvrtek si zajděte třeba do klubu Akropolis, kde hraje jeden z nejdéle hrajících dýdžejů u nás - dýdžej Spejbl! Pokud se vám už stýská po dýdžeji Trávovi, pak běžte tancovat do klubu Chapeau Rouge, kde ten den zahraje na akci Deep Up! Klub Goethe's Mefisto Music Bar Pilsen v Plzni nabízí akci 20TH CENTURY COX se speciálními cenami drinků. Na NEW HITS & OLD VINYL můžete zajít do hredeckého klubu Event Music Bar, těšit se můžete na hitovky staré i novější!

Pátek

A máme zde pátek, Den dětí a taky všech pařičů, protože akcí se koná skutečně hodně, takže dobře vybírejte. Velmi zajímavou akci slibuje atomový kryt, neboli klub Cover Place, kde se koná Back 2 Back Nite, kde budou hrát vždy vybrané dvojice dýdžejů. Do klubu Lávka můžete vyrazit na akci Juicy, kde zahrají MAZTAH a KRISTEE. Radost FX nabízí oblíbený Lollypop. Na brněnské Flédě se koná 1. BLEŠÁK NA FLÉDĚ, po skončení blešáku vypukne párty. V budějickém klubu Fabrika se odehraje WARM UP SUMMER SESSION, zahraje dýdžej Golpe, D-NIEL, STEEN, BODY BASS a ROBERT MINELLI.

Sobota

Sobota je na akce také tradičně bohatá. Zajděte třeba do klubu Duplex na MISSION IMPOSSIBLE s dýdžejem Nesquikem. Jen čisté techno uslyšíte na akci Massive v klubu Yes! Zahrají třeba Jamal Djs! DJ FE a DANTE se předvedou tento den v Disco Clubu D5 ve Dvoře Králové. Music bar Týt v Kladně bude hostit akci Ragga jungle/Dnb night, co se bude hrát je asi více než zřejmé! V ostravském klubu Bandit se koná Warm Up na Insomnia Open Air a narozeniny zde oslaví místní rezident DJ Tommasa.

Neděle

A dospěli jsme do finiše. Pokud si budete chtít v neděli posedět u drinku a poslechnout si taneční muziku, zajděte třeba do klubu Loungebar na Karláku, kde vás potěší šťastná hodinka s drinky za hubičku! Pravou párty s dýdžeji pak i v neděli nabízí Pekelnej bar, kde se uskuteční SUNDAY NIGHT FEVER s dýdžeji Filip Smetana,SveeKJ, Funspeed a M.A.C.A.

Připravila: mia

Poslední komentáře