Zpět

Party tip na týden 2.4.2012 - 8.4.2012



Příští týden slavíme velikonoce, a to znamená, že máme navíc nejenom o den volna, ale také o jeden den ke kalení. A to si jistě užijete! Ze zahraničních hvězd můžeme třeba upozornit Silicone Soul, které přiveze příští týden Roxy.

Pondělí

V pondělí nás klub Yes! vyzývá k tomu, abychom se zrušili. Akce Let's get wasted je novou nocí v tomto klubu, kdy si můžete zajít na prima muziku a drinky za akční ceny. Vstup se neplatí a zahrají rezidentní dýdžejové. Blacbeat Mondays se konají v Chapeau Rouge, kde zahrají DJ Master J.C. (r´n´b) a DJ Rikardo (hip hop). Na Flédě se pak koná tradiční Free DNB Monday.

Úterý

Pokud se budete v úterý pohybovat v Ostravě a okolí, můžete zajít na společný koncert Monkey Business a PSH, který se koná na ostravském výstavišti. V Radosti FX bude znít funky, rnb a hip hop. Na studentské akci Nation 2 Nation zahrají Big J a Rico. Pokud se budete pohybovat v centru Prahy a budete chtít poznat nový pěkný klub, kde je zavíračka i ve všení den pěkně dlouhá, kde zní prima muzika a kde můžete prima posedět při drincích za super ceny, vyzkoušejte klub Loungebar hned vedle polikliniky na Karlově náměstí. Budějovícký klub K2 nabízí Disko Night s dýžejem Foxem. Ve slavičínském klubu Áčko se koná
Retro & oldies disko s dýžejem Bombou.

Středa

Pokud milujete víno, doražte ve středu do klubu On na akci ON se vyplatí. Můžete se jednak zúčastnit degustace a Chianti se ten večer bude prodávat za speciální ceny. Velmi tanečně se bude hrát v klubu Cross, kde se koná akce Electro house vs Psytrance. Na dvou pódiích zde zahrají Fatty M, Alex Neivel (RU), Ondrej Psyla, Circuit Jerk (AUS) a Ciril Skyguide. V Olomouci se koná v U klubu další zastávka společného turné Monkey Business a PSH. Na WEDNESDAY NIGHT FEVER si můžete zajít do Dance klubu U Kolji.

Čtvrtek

Ve čtvrtek vás uvítá klub yna party LA MUSIQUE ELECTRONIQUE!, kam přijal pozvání Konik Polny, významný německý producent a dýdžej. Pokud máte rádi odvážná videa s montain bikes, pak zajděte na akci Marosana Never Dies do Roxy. V klubu Chapeau zahrají dýdžejové z rádia 1. Pravidelné R&B čtvrtky...... se konají v Bar baru.Na Flédě se bude konat společný koncert Monkey Business a PSH. Velikonoční studentská párty se koná v klubu S-cube v Olomouci.

Pátek

V klubu Roxy bude znít v pátek jungle - koná se zde tradiční party Shadowbox tentokrát s duem dRamatic & dbAudio. Do Radosti FX můžete zajít na hausík a gay friendly party Lollypop, zahraje jako vždy dýdžej Vilém. ONa jungle můžete zajít do klubu Matrix, kde se koná DNB Fever s dýdžeji DEADLY VIPERZ aka Akira & Anakin, DUO BLONDYNOS aka Rudeboy & M4Y4, WAVE aka Waclosh & Vex, PE:TE & ESKA a MC TUKAN /sk/.blíbený táborský klub Kotnov uspořádal párty JIUE & PER 4 & MANCE & DJs, kde zahrají nejenom dýdžejové, ale bude se také pět a hrát na saxofon. V ostravském Fabriku se koná Evolution Special, kde hraje například Martin Gredner.

Sobota

V sobotu vystoupí v Roxy již zmiňovaní Silicone Soul, takže se jistě můžete těšit na velmi taneční house. Do atomového krytu, tedy klubu Cover Place se můžete vypravit na IGRA Noise Syndikate, takže bude znít pořádné tekno. Do klubu On mohou zamířit všichni ti, kdo milují Madonnu, protože se zde koná Tribute to Madonna. Liberecký klub Experiment pořádá párty Baby on board. Do klubu Pohoda klub Sedlčany přijede dýdžej Bifidus Aktiv, hrát se bude jungle a konat party DnB Night.

Neděle

Ani v neděli se tentokrát nemusíte v kalení omezovat - v pondělí se totiž nevstává! Klidně tak můžete vyrazit například na BACK TO THE OLD SCHOOL do Chapeau Rouge. Klub Yes! nabízí A51 NIGHT!, kde zahraje třeba Smack.Pokud chcete zažít skutečnou jízdu, zajděte si do Sasazu, kde bude hrát hvězda první velikosti - Paul Kalkbrenner!

Připravila: mia

Poslední komentáře