Zpět

Párty tip na týden 3.12. - 9.12.



Příští týden chodí Mikuláš a celá řada párty nese tento podtitul, ale skvělé akce jsou tady pro všechny, i pro ty, kteří loni občas zazlobili. Koná se celá řada zajímavých koncertů, v Praze křtí desku Luno, v Lucerna Music Baru vstoupí u nás tak oblíbená N.O.H.A, v Retru Clou... Určitě bude z čeho vybírat, počtěte si!

Pondělí

V pondělí vás zveme na Free Mondays, tentokrát v Roxy vystoupí skvělá česká taneční kapela Penumatiq, dále pak vystoupí Miss B, MgL & MC Dawe s pravým trumpetistou, takže bude pěkně veselo až do rána. V klubu St.yX na akci New Faces mají šanci začínající djs, takže proč byste se zde nemohlo uplatnit třeba zrovna vy? V brněnském klubu Favál pokračují studentské párty - tentokrát se tam na akci Beánie budou pasovat noví stavaři. Jinde v Brně na Flédě bude zuřit drumandbass, na Free DNB Monday zahrají Falco, Mystiq, Sedlak a Checkmate.

Úterý


V úterý se v Praze budou konat hned dva velmi zajímavé koncerty a volba je tedy velmi těžká! V klubu Roxy bude křtít desku kapela Luno, ve které zpívá třeba Ema Brabcová z Khoiby a nutno přiznat, že to této nové kapele šlape moc pěkně! O kus dále na Václavské náměstí se bude pro změnu konat v Lucerna Music baru koncert kapely N.O.H.A, tedy jména milovaného a zavedeného. Líbí se vám dívky, které tancují u tyče a provádějí na ní ty nejobratnější kousky? Pak zavítejte do klubu Cover Place, kde se bude konat mistrovství právě v této disciplíně - tedy bude se zde konat akce Queen of the pole battle leage. Na holčičí party, tedy Ladies Party vás pozveme do děčínského klubu Dýdy bába. Hrát se má disco a rnb!

Středa

Ve středu vám doporučíme malý klub Abstract, kde to není zrovna na tanec, ale spíše na poslech, nicméně akce Deep Minimal může být třeba při posezení u drinku povedená. Pokud budete mít naopak chuť na větší akci, zajděte do Meet Factory, kde bude vystupovat James Murphy z LCD Sound Systému, dále vystoupí Midi Lidi a Puding paní Elvisovej, takže půjde jistě o velmi hodnotnou a vydařenou akcičku. Retro se bude potýkat s neobyčejnou koncentrací mladičkých faninek, vystoupí zde totiž Charlie Straight! Matrix pořádá party Bass Dubz, zahraje třeba Kamcza, nebo Stifler Selecta, půjde pochopitelně o dnb. Mikulášskou party pořádá českobudějický klub Street Beat, pokud přijdete v masce, neplatíte vstup!

Čtvrtek

Čtvrtek přináší koncert kapely, kterou jsme dlouho na živo slyšet nemohli - Clou vystoupí v Lucerna Music Baru. V klubu Yes! se uskuteční dívčí útok, čili Girls Attack, hrát se bude techno a tech house, vystoupí K.Sandra, Elite a z ciziny zavítá Sophie Watkins. Benefiční koncert kapely Tatabojs se bude konat v klubu Jazz Tibet klub v Olomouci. Další olomoucký klub Liquid pořádá Mikulášskou Ibiza Party, na které bude hrát Slezi, Andreas Rund a Mara MC. Tančit se bude také v Plzni v Goethe's Mefisto Music Bar Pilsen na Mefisto´s Night Fever s dj Moonem.

Pátek

V pátek dáte v Roxy za vstup 100 korun, koná se akce Shake it! s Martinem Grednerem. Do klubu Ateliér vás pozveme na party u příležitosti uvedení nového čísla magazínu Paparazzi, kde bude hrát DJ MarcoS, jde také o oslavu jeho narozenin. Na party Made in Italy můžete zajít do klubu Duplex, zahraje dýdžejka Rita. Brněnská Fléda přivítá jednu z nejlepších britských dnb zpěvaček - zajít sem můžete na úžasnou Jennu G, která svým vokálem doprovodila nejednu hitovku. Na akci Break4Beats zahraje ještě Blu Marten a mnozí další. Party Bass City se koná ve znojemském klubu Gogo. V táborském klubu Kotnov se můžete zúčastnit party Magnetic Warm up s djs John Culter a Bon Finix. Ti nejlepší djs se sešli v klubu Fullhouse v Poděbradech na Czech House Paradise - zahrají třeba Ladida a Pavel Bidlo. Mix bar v Opavě pořádá miniMaly s mnoha různými dýdžeji, zaměření akce je jsitě zřejmé z názvu!

Sobota

V sobotu zahrají v Roxy hvězdní M.A.N.D.Y, na House elements bude tedy jistě klub praskat ve švech. Klub Duplex přivítá v sobotu na French Kiss francouzskou dýdžejku Sophie Watkins. Zajímavou noc chystá klub M1 Lounge, zavítá sem Emanuel Diaz, který spolu s tanečnicemi připraví skvělou show. Pohoda Club Sedlčany pořádá koncert Discoballs a Prague Conspiracy. Brandýský klub Trinity nabízí party Let the bass kick s djs Freezee a Toby King. Pořádně tvrdě se bude hrát v klubu Rachota v Blansku, na akci Rachotekk půjde totiž o pravé tekno.

Neděle

Neděle je ten správný den na electro! Pokud i v neděli chcete jít tančit, zajděte do Chapeau Rouge na Beng Beng s DJ Wwera a Acustic Terrorist.

Připravila: mia

Poslední komentáře