Zpět

Párty tip na týden 4.3. - 10.3.



Příští týden se u nás zastaví třeba da Fresh z Francie (když už ten z Londýna předminulý týden nedojel), pro fanoušky dubstepu tu budou Delta Heavy a pro milovníky hip hopu narozky Spinu s naší hiphopovou špičkou. Hrát se bude ale po celé republice, třeba v Rosicích vystoupí PSH!

Pondělí

Pondělí přináší třeba koncert Lunice z Kanady v Lucerna Music Baru. Klub XT3 pořádá soutěž Starter live, kde se na živo utkají hned tři různé kapely. Klub Chapeau Rouge přináši noc Yang Gods se dvěma hiphopovými dýdžeji. A na tradičních Free Mondays v Roxy zahraje Biodan, Tazz a Tomics, takže můžete tančit v rytmu příjemného housíku. Na Free DNB Monday na Flédě v Brně tentokrát budou hrát Birg, Mushka, Mystique a Checkmate.

Úterý

Pokud budete mít v úterý náladu si někde posedět u pivka za doprovodu zajímavé muziky, zajděte do Abstractu na DJ Cubu, který tu hraje na akci Riding on the rythm. Jestli využíváte ještě posledních týdnů, kdy se dá lyžovat ve Špindlu, zajděte do VIP klubu, který si připravil speciální noc - koná se zde Special Tuesday Night, gramce bude ovládat DJ Brian! Českobudějovický klub K2 nabídne Moudrákovo ska, kdy hudbu v tomto stylu bude vybírat DJ Moudrák.

Středa

Kam ve středu? Fanoušci kvalitního dnb jistě nebudou chybět v klubu Matrix na Žižkově na akci DNB Wednesday - zahraje zde jeden z nejznámějších českých dnb dýdžejů Bifidus Aktiv. Pokud si budete chtít zatrsat naopak na rovné beaty, pak můžete zajít do Retra na Chrise Sadlera, Shortyho a Milana Bílka, vstup se dnes neplatí! Českobudějovický klub Streetbeat se kloní k dnb - koná se zde Noc zlomených beatů s DJ Atomhead. A na dnb je možné tancovat i v Opavě - klub Stoun pořádá Stoundrum.

Čtvrtek

V Crossu povládne dub - koná se zde večer labelu United Forces of Dub, se vstupem do devíti zdarma. V divadelním baru klubu Akropolis zahraje DJ Scarface, takže se bude hrát hip hop a rnb. Radost jako každý čtvrtek potěší fanoušky hip hopu na party FX Bounce! From Prague to Sudan- opět zahraje jako host DJ Koegee ze Súdánu. Klub Duplex pořádá party Student Revolution s DJ Nikkolou. Svátek svatého Tomáše můžete oslavit v mladoboleslavském klubu U Turn, hrají DJs Msx, Migma, Tom THomass a Benek. Music Club Emco tento den nabízí After work Party, hraje se až do dvou do rána.

Pátek

V pátek můžete slavit MDŽ, a to například v klubu Yes! na dubstepové dvojce z UK Delta Heavy. Klub Toaster se pomalu ale jistě loučí, jedna z posledních párty, na které sem můžete zajít, jsou Techno Animals s DJ Luigi Madonna. Klub Mecca přivítá DJ Wippenberga z Německa na party Get Wipped. Klub Duplex nabízí party Feelings, kde vystoupí třeba DJ Mike M, Mike Frost, David Cross a živě SaxoKid s vokalistkou Terezou Rheinovou. DJ Aphrodite z UK je u nás jako doma - tentokrát hraje v klubu Matrix na DNB League. Klub Cover Place slibuje velkou akci - koná se zde Legends vs. Spots, kde se bude hrát psytrance a hardtekk! Brněnská 7.nebe přivítá da Freshe na akci Luxury. Jihlavský klub Soul pořádá party Dirty Dancing s DJ Young.Cee. Klub Ďábelská huť v Liberci nabízí rnb a DJ Black Jesus. Klub Globus v Mohelnici láká na dnb - koná se zde Drum and bass quarantine, zahraje třeba X.morhp. V klubu Event Music Club v Hradci bude pouštět desky Chris Sadler.

Sobota

V sobotu se v Roxy zastaví slavný DJ Hell - zahraje na Flow. Rytmus vystoupí ve VIP klubu ve Špindlu, doprovodí ho DJ Mad Skill. Párty se saxofonem se odehraje v klubu Kotnov - na The Sax Night. V Liberci bude také více zajímavých akcí na výběr, tak například v klubu Experiment se uskuteční Electronic Education, nebo v klubu Maximal, kde zahraje Michael Burian. Music Bar Bowl ve Vrchlabí pořádá Krkonoše Reggae Dub Night. Ústecký klub Pokoj pořádá Full Moon Party v rytmu latino, funky, nebo acid jazz. Music Bar Týt na Kladně přivítá opět Mr.Cocomana a nabídne reggae rytmy. Klub Paluba v Soběslavi nabídne dvouku Abde & Deno z Loun - taneční a rapující uskupení. Klub K2 v Českých Budějovicích pořádá párty s dýdžeji z Maypaur sound systému - koná se zde Oldschool Acid Techno Party.

Neděle

V neděli můžete zajít na příjemný relax do klubu M1 na Funkshui Night, na které vás večerem provede DJ Dimitri from Chair.

Poslední komentáře