Zpět

Párty tip na týden 10.12. - 16.12.



Také začínáte propadat předvánočnímu shonu? Zpomalte a jděte se někam i v tomto náročném období pobavit! Chystají se velmi zajímavé akce, na Flédě bude v pátek pěkně narváno - chystá se všemi milovaná Elektra, trancaři se zase nemohou dočkat festivalu Magnetic a ten, kdo má rád inteligentní muziku jistě vyrazí na Herbalizer!

Pondělí

Pokud chcete zažít něco mimořádného, zajděte v pondělí do Lucerna Music Baru, kde se uskuteční neobyčejná bubenická show Jumping Drums, tentokrát zasvěcena Africe. Pořádně tančit se bude v Roxy na Warm up Christmass Party, zahraje Toky, Subgate, Luke Sun a Džejár. Vstup je pochopitelně zdarma, jako každé pondělí! Na urban a rnb music můžete zajít do Chapeau Rouge na Say Word Connections, hraje Rabbi D. a Zajazza. V Brně se na Flédě opět koná Free DNB Monday, tentokrát zlámané beaty budou vyhrávat VJE, Local Heroes, Wiit a Reloptiv.

Úterý

Pokud budete mít chuť v úterý na zajímavý koncert, neotřelý dívčí hlásek mladé a krásné zpěvačky, běžte do Roxy na koncert Selah Sue. V Lucerna Music Baru pak bude koncertovat Xavier Baumaxa, tentokrát s doprovodem Hnědých smyčců. Russian night s DJ Belize připravil klub M1Lounge. Hradecký Level Music Club v úterý pořádá Top Music Chart, tedy s těmi největšími hitovkami. Tančit se bude i v plzeňském klubu Goethe's Mefisto Music Bar Pilsen na akci Dance with Mefisto.

Středa

Ve středu začíná být vždy nabídka košatější a tato středa není výjimkou. Lucerna Music Bar pořádá koncert Herbalizer, u nás velmi oblíbené kapelky neméně oblíbeného labelu Ninja Tunes. Ve středu v Retru můžete být u natáčení videoklipu, kterén bude ale hlavně velkým mejdanem - klip bude natáčet na track Rock the beats DJ Brian. Mecca opět pořádá party Wednesday for free, takže hrají rezidenti a vstup se neplatí. Midi Lidi si zahrají ve svém mateřském klubu Fléda. Kousek od Flédy v dalším brněnském klubu Perpetuum se odehraje DnB Night. V plzeňském klubu Anděl bude koncertovat Floex, tedy průkopník inteligentní elektroniky s živými nástroji. Budějovický klub Street Beat nabízí party Dirty Wednesday, kde hraje třeba Young.Cee, takže hrát se bude třeba dubstep a podobné odnože!

Čtvrtek

Nový pražský klub Blink se začíná pěkně rozjíždět, ve čtvrtek se sem můžete podívat na koncert Teatr Novogovo Fronta a Sonority. V Akropoli se koná koncert Umakart. V klubu Lávka jsou vítané ženy a dívky, vstup mají na akci Ladies zadarmo a za drinky platí do půlnoci jen půlku! Duplex nabízí party Circle Stars s DJ Rockstarem. Olomoucký S club bude pořádat ojedinělý koncert Young Gods, na kterém slaví tato kapela čtvrtstoletí. 

Pátek

A je tady pátek, všech pařičů svátek! Večer vás uvítá třeba festival Magnetic na Výstavišti, Hardwell, Dada Life... má smysl ještě něco dodávat? Flow v Roxy se tentokrát ponese na vlně retra, hrát se bude z gramců a ty největší staré hitovky! Zahraje Pavel Bidlo, Roman Rai a Fatty M. V Chapeau Rouge zahrají naši staří známí Hiffi a Jacob. V Brně se uskuteční pravý svátek - Elektra s Pan-pot a kde jinde než na Flédě. Táborský klub Kotnov nabízí Kinetic s Jean Lucem a Groove Danem. Pokud máte rádi break dance, určitě se jděte podívat do jabloneckého klubu dEPPl na soutěž BBoys in da fire. Opavský klub Depo pořádá Dynamite Party v rytmu dnb. Nepleťte si tento klub ovšem s klubem Depo, který se nachází v Ledči nad Sázavou, zde se koná party Psychadelia a hrát se bude psytrance. Pardubický Žlutý pes pořádá Noc u Merkura, na které zahraje Prago Union.

Sobota

Sobotní nabídka je neméně pestrá. V Duplexu pořádají zcela speciální party Face of Ibiza, kde si můžete zavzpomínat na léto a kde se bude hrát pravý balear house. Klub Toaster pořádá party s Kerstin Eden, kde ale zahraje ještě mnohoa dalších djs, včetně Loutky, nebo Orbitha. V Plzni jsme narazili hned na dvě zajímavé taneční akce. Jednak je to Shake it v klubu PH+, kde bude hrát Dj LPD. Dále můžete zvolit klub Pantheon a House Addiction. Sedlčanský klub Pohoda tento den nabízí Dr. Karyho, hrát se bude dancehall, reggae, jungle apod.

Neděle

Tak co, ještě nemáte tance dost? Pokud se ocitnete v centru Prahy, můžete mimořádně v neděli zajít do Chapeau Rouge zajít na Colorful House s Danem Cooleym, což je pěkně rozjetý mejdan!

Poslední komentáře